Dünyanın en iğrenç yaratıkları!!!

ladymarmalade

Yavrum sen benim balımsın
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
794
0
116
Manisa
Sizce dünyanın en iğrenç yaratığı nedir?Dünyanın en iğrenç yaratığı 3 yaşındaki bir çocuğa tecavüz eden,Kendi çocuguna,kendi torununa tecavüz eden,kadını taciz eden,kadına şiddet uygulayandır!DÜNYANIN EN İĞRENÇ YARATIĞI ERKEKTİR!Resmen kriz geçiricem şuan.Bir haber okudum 3 yaşındaki çocugu sokakta oynarken kacırıp tecavüz etmişler çıplak ve baygın bulmuşlar çocugu.Sizce bu nasıl bir vicdandır bunlar nasıl insandır bunlara insan denir mi Allah aşkına.biz nasıl bir dünyada yaşıyoruz bunlar olan şeyler bunlar içimizde hep ama düşündükce tahammül edemiyorum neden neden bu kadar kötü insanlar neden var???

kesinlikle bunlar insna olamaz ama canım bunu sadece erkeğe indirgeme bunu yapan
kadınalrda çok var yani taciz eden döven hırpalayan çok var gecen bir kadın
oklavayı çocugun dıskılama bölgesine....Allah ım tamamlayamıycam çok kötüü
naısl yapıyorlar anlamıyorum bilmiyorum...Allahıslah etsinnn bunları yapanlar aşağıların en aşağısı hiç şüphesiz
hesap ve caza gününü unutup yalanlıyor böyleleri Tin suresinde de dediği gibi ;

1. Tîn'e ve zeytûn'a andolsun.
2. Sinâ Dağına andolsun,
3. Bu güvenli şehre (Mekke'ye) andolsun ki,
4. Biz, gerçekten insanı en güzel bir biçimde yarattık.
5. Sonra onu, aşağıların aşağısına indirdik.

6. Ancak, iman edip salih ameller işleyenler başka. Onlar için devamlı bir mükafat vardır.
7. (Ey insan!) Böyle iken, hangi şey sana hesap ve cezayı yalanlatıyor?
8. Allah, hükmedenlerin en iyi hükmedeni değil midir?

Son düzenleme:
3 yaşındaki çocuğa karşı bile bu duygları besleyen insan olamaz neden bu tip insanları diri diri yakmıyolar ki bence en iyisi bu
bu tip haberleri duyunca kendi insanlığımdan utanıyorum bu nedir ya insan bu dünyaya çocuk getirdiğine bile pişman oluyo
Rabbim cümlemizin evlatlarını kötü niyetli canilerden korusun...

Aminnn canım Aynen böyle bir dünyada yaşamak istemiyorum küçük cocuklara,yaşlı kadınlara,hamilelere bile,engellilere bile,hayvanlara bile tecavüz edenler insan mı ya!

Aminnn canım Aynen böyle bir dünyada yaşamak istemiyorum küçük cocuklara,yaşlı kadınlara,hamilelere bile,engellilere bile,hayvanlara bile tecavüz edenler insan mı ya!
ya bunları var ya atıyorum polis cezaevi aracına bindirirken falan bir anda elinden kaçırıversin etraftaki kalabalık kapsın ve bunları paramparça etsinler istiyorum.VE tabi ki o kalabalığın içinde ben de olayım.

dikceksin bitane kadın organı ver erkekler koğuşuna hepsi sırayla ne yaratığı şimdi ölsün cehenneme gitsin
artık idam şart..

Haberleri izliyorum agla agla içim cıktı...
Öldürülen taksiciler...
Eskişehirde kaybolan 2.5yasındaki cocugun bulunan gömülmüş o cesedi...
Neden?
Neden bu vahşet neden?
Nasıl yürekler bunlar,nasıl vicdanlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…