Aksi mebbus garisi yekdane Kayıtlı Üye 12 Ekim 2007 3.947 3 316 Uşak 7 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi yasemin81 #21 yasemın keske bıde resımlerın neresı ve nerede oldugunu belırtseydın daha güzel olurdu sankı. bırkacını bılıyorum gercı ama...
yasemın keske bıde resımlerın neresı ve nerede oldugunu belırtseydın daha güzel olurdu sankı. bırkacını bılıyorum gercı ama...
xixlgxixns KUZULARIM VE BEN Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2008 733 4 96 46 Ankara 8 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi yasemin81 #22 Emegine sağlık harika resimler.ınsanın içi açılıyor. Heleki bu kış günü güneşli manzara resimleri güzel oldu.
Emegine sağlık harika resimler.ınsanın içi açılıyor. Heleki bu kış günü güneşli manzara resimleri güzel oldu.
_laylaylom_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2009 5.851 26 158 Diğer 8 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi yasemin81 #23 tam bir görsel şölen ..özellikle bazıları çok etkileyici....buzullar sanırım son görüşelrimiz bu hallerini... gün batımında minareler,dağ zirvesindeki yerleşim yeri ...en çok etkilendiklerim...
tam bir görsel şölen ..özellikle bazıları çok etkileyici....buzullar sanırım son görüşelrimiz bu hallerini... gün batımında minareler,dağ zirvesindeki yerleşim yeri ...en çok etkilendiklerim...