Dünyanın en güzel kızları nerede yaşıyor

kastettiğim yağlı yağlı olması değil cnm.orantılı bi basen şart bence bayanda olmalı.dümdüz hiç hoş olmaz mutlaka kıvrımlı olmalı basen bölgesi..ayarında olucak tabii...

evet dümdüz olmaz tabiki hafif bir çıkıntı olmalı.

Bizim boşnak kızları da güzel oluyo ama.Uzun uzun böyle.Benim boyum 1.73 olmasına rağmen normal boylu olarak görünebiliyorum bazen.

diğer güzellerdünyanın neresinde yaşıyor bilememyasakkelime

bizim evde ikitane yaşıyor kaydirigubbakcemile5

ben ve kızımalkisalkisalkis

brezilyalilar kismina bende katiliyorum. cok güzel oluyorlar dudaklari, gözleri,vücutlari,ten renkleri harika. brezilyanin olmadigi bir listeye liste demem ben.
örnek:adriana lima,izabel goulart,gisele bündchen,alessandra ambrosio

Slav ırkı.Çok güzel oluyorlar,bu durumda yazılan çizilenlere katılıyorum.:sinifsinif:

cnm malesef haklilik payin var gercekten de. bir de kendilerine de guveniorlar cogu. ben cekleri ve macarlari da cok guzel buluorm. ozellikle prag da bulumdum ve dumur olmustum. bunalima girmelik bi yer tam iiyi ki orada yasamiorm kaydirigubbakcemile2 arkadaslar gercekten gozlerim yerinden cikti. bir tane bile bu da eh iste dedigim kiz gecmior sokakta. bu kdr olur yani. tabi ki de her irkin cok guzelleri var ama bu liste genele gore yapilmis ve genele bakinca gercekten de cogunluk olarak guzeller.
ama ben yapacak olsaydim listeyi azcik daha farkli olurdu kesinlikle macarlari ve cekleri eklerdim ust siralara sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

genelleme yapmak istemem ama bulgarlar güzel olmuyolar türkler daha güzel bulgarlardan :) ayrıca evet katılıyorum boşnaklarda güzeldir biz ailecek arnavutuz bizde çirkin kız yok :) benim vücudum o kadar güzel olmasada yüzümü çok beğenirler :)

Son düzenleme:
kesinlikle boşnaklar da olmalı o listede 170 in altında kız yok hokka burunlu oluyorlar tenlerinin ve gözlerinin renkleri çok güzel oluyor. Ayrıca evet bulgarları bende beğenmiyorum hepsi tek modelmiş gibi geliyor bana

Acikcasi bizim sokaklarda model gibi kizlarimiz yok dogruya dogru..sadece metroda bile kusursuz vucutlar,temiz ve guzel giyimli bayanlar gorebiliyorsunuz yukarida da yazildigi gibi.birde farkli bi havalari var Kadin egemenliginin yasandigi,kadinlarin cocukluktan itibaren kendilerinde barindirdigi ozguvenli duruslari...

Son düzenleme:
moldovyalıları tek geçerim. kendine güvenleri giyim tarzları ten renkleri ve masum yüz hatlarıyla çok güzeller bence...

bence en güzel kızlar venezuellada hep dünya güzelleri ordan cıkıyor ama sanki hepsi birbirinin aynısıymıs gibi.slav ırkı da güzel hatları cekici kadınların.bazı japon kızlr da cok hos oluyor bazıları ama tabi.

ha bi de trakyada güzel kız cok he he he :))) herkes kendi memleketinden baslıycak şimdi:))

moldovalı ukraynalı yada rus kızlar gerçekten çok güzel oluyorlar hele kazakistan gibi ülkeler yani soğuk memleket kızları diyelim kısaca.genlerinin de verdiği güzellikler var tabi tay bacalar sütun gibi kapkara saçlar ama deniz mavisi gözler ... kabul edelim ki güneş görmedikleri için yüzlerinde veya vücutlarında bir tane ben iz leke vs yok ayrıca soğuk olduğu için kırışıklık yaşları da epey ileri yani vücutları taş gibi ve beyaz kadınlar daima daha sexy dir güzellik göreceli tabi ama pürüzsüz vücutlar canlı bir cilt kırışıksız yüzler her zaman güzeldir
türkiyenin olmaması normal bence.tamam güzeller var ama çoğunluk olarak ele alınca basenli balık etli hatunlar ve devamlı makyajdan ileri gelen sorunlu ciltler ...tabi kastettiğim 90/60/90 olmak değil.herkesin bir oranı olmalı en güzeli bu tabi.ama türk insanı kaygısız diye düşünüyorum

Son düzenleme:
bir çok kez polonyalı turist kafileleri gördüm ve kesinlikle polonyalılar diyorum. erkekleri de kusursuz. güzeller yakışıklılar memleketi sanırım orası :93:

ilk 12 de ismi olmayan türk kızları onun için demekki makyajsız yüzüne bakılacak tek millet biziz... Malum ünlülerin makyajlı makyajsız halleri dolanır nette bakın bakalım farkın az olduğu resimler hangi millete ait.Kim ne derse desin kızlar üstümüze tanımam hahayyy ..

kesinlikle katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…