Dünyanın en güzel kızları nerede yaşıyor

brunettee

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.360
467
Dünyanın en güzel kızları nerede yaşıyor? İşte cevabı…

Uploaded with ImageShack.us

Traveler’s Digest tarafından yapılan anketin sonuçları…

Dünyanın en prestijli seyahat dergilerinden Traveler’s Digest tarafından yapılan anket dünyanın en güzel kadınlarının İsveç’in başkenti Stockholm’de yaşadığını ortaya koydu.

Dergi Rusya içinse, ‘Moskova metrosunda seyahat eden güzel kadın sayısı Amerika’daki güzel kadınların sayısının toplamından daha büyük’ yorumunu yaptı.

İşte listeye giren diğer ülkeler:

1. İsveç
2. Arjantin
3. Rusya
4. Bulgaristan
5. Letonya
6. Belarus
7. Ukrayna
8. A.B.D
9. Estonya
10. Venezuela
11. Kanada
12- İsrail

Azra Akın güzelliğiyle Dünyanın en güzel kızı seçilmişti ama Türk kızları listenin sonunda bile yok ((

zaten dış ülkeler bizi o kdr çok dışlıyolarki akıllarına bile gelmemişzdirr büyük bi ihtimalle. Olsun şekerim onların lafına bakıcak değliz ya onlara bin basarız biz :umursamaz:

bulgaristan mı?yuhhhh diyoorum sadece israil bile var hayret yaa.kim yapmış bu araştırmayı kime göre neye göre sınıflandırmışlar allasen?çok saçma

hicte bile:dilcikar:

bulgaristanmis israilmis peeh
katilmiyorum dogrulamiyorum hec bsy yapmiyorum:tomato:

EEE daha geçenlerde aynı böyle bir liste yayınlandı.Dünyanın en güzel kadınları hangi ülkelerde diye.Orada Türkiye de vardı...Ne oldu da listeden attılar bizi delikafadulden

bulgarlar gerçekten güzeller özellikle fizikleri cok düzgün oluyo bayada boylu poslular.

Bar Rafaelide bir İsrailli orası ayrı da yaaa Türk kızlarıda güzel bence...Onlarda renkli göz çoksa bizde de kömür gibi kocaman kocaman kara gözler çok var :) ayrıca victoria secretin birçok mankeni Brezilyalı ve listede Brezilyada yok :)

kac kisinin uzerinde yapılıyor veya hangi kesimlerde ben boyle anketlere guvenmiyorum venezuela 1. olmalıymıs sonlarda

isveç konusunda haklılar ama muhteşemler
aslında tüm iskandinavlar öyle

bizdede çok güzel kızlar var aslında tuba büyüküstün gibi bir güzellik zor çıkar diğer ülkelerden mesela ama türk kadını genelde sadece yüz güzelliğiyle ilgileniyor ve türk kadının genetik yapısıda basene yatkın eğer türk kadını yüzüyle tüyleriyle ilgilendiği kadar birazda sporla ilgilense bu listenin başlarında yer alırdı.

iskandinav ülkelerindeki bayanlar genelde güzel zaten birde ordaki kadınların asaleti var ayrı bir hava katıyor ben lisetede Türkiye'nın olmamasına şaşırmıyorum dünyaca ünlü Türk top model falan gelmiyor aklıma nerden bilsin adamlar

kastettiğim yağlı yağlı olması değil cnm.orantılı bi basen şart bence bayanda olmalı.dümdüz hiç hoş olmaz mutlaka kıvrımlı olmalı basen bölgesi..ayarında olucak tabii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…