Dünyanın en çirkinlerii !!!

GECEN GÜN CANLI YAYINDA ÇEKMıŞLER seni güllü ne diyosun sen bu işe :)::)

41000000000571854.jpg

Son düzenleme:

ay canım yaaa
bende istiyom ama ozaman hemen yapmayın bi kaç gün daha geçsin belki olur bişe ne bilimm :KK43:(((
yoks bende çok isterim eşlerde tanışmış olurdu hem

nolduuuuuuuuuuuuuuuuuu
tamam canımkaydirigubbakcemile5

haftaya yapalım sağlam olurkaydirigubbakcemile5

GECEN GÜN CANLI YAYINDA ÇEKMİŞLER seni güllü ne diyosun sen bu işe :)::)

41000000000571854.jpg
anadelikafadulden
oakdarda o taraftan çekmeyin dedim bak güsel çıkmamışım:roflol:

Lady tanıdığım bir dişçi var istersen bu arkadaşa adresini vereyim :roflol:

Rabbın yarattıklarını bu sekılde cırkın ogg berbat demek alay etmek hos degıl :eek:lmaz: ustelık netten alınan bı cok fotoda fotomontaj var kı olmasada bısey degıstırmez.. :sinifsinif: dunyanın en cırkın ınsanları arasına gırmek hıc de zor degıl zaten.. Rabbım korusun.. dusmez kalkmaz bır Allah bı kaza bı bela bı bakmısız hepsınden beter durumdayız.. :gitme: ustelık bı mıchael jacson hayranı olarak bu fotoyu boyle bı baslık altında kabullenemıyorum arkadasım kusura bakma.. :eek:lmaz:

89388461vh5.jpg

Rabbın yarattıklarını bu sekılde cırkın ogg berbat demek alay etmek hos degıl :eek:lmaz: ustelık netten alınan bı cok fotoda fotomontaj var kı olmasada bısey degıstırmez.. :sinifsinif: dunyanın en cırkın ınsanları arasına gırmek hıc de zor degıl zaten.. Rabbım korusun.. dusmez kalkmaz bır Allah bı kaza bı bela bı bakmısız hepsınden beter durumdayız.. :gitme: ustelık bı mıchael jacson hayranı olarak bu fotoyu boyle bı baslık altında kabullenemıyorum arkadasım kusura bakma.. :eek:lmaz:

89388461vh5.jpg

farkındaysan burdaki resimlerin çogu fotomontaj bizde fotomontaj hallerine bakıyoruz....
adamın kendine çirkin demedikki şimdi konuyu farklı yerlere çekmenin hiçmi hiç anlamı yok....

bülent ersoy içlerinde güzel kalmış valla
insan para harcayarakda kendini çirkinleştirirmi yaahu

farkındaysan burdaki resimlerin çogu fotomontaj bizde fotomontaj hallerine bakıyoruz....
adamın kendine çirkin demedikki şimdi konuyu farklı yerlere çekmenin hiçmi hiç anlamı yok....

konuyu baska boyutlara cektıgım yok bende fotomontaj oldugunu soyledım zaten.. :umursamaz: ama o mıchael jacson fotosunu ordan kaldırmanızı rıca edıyorum.. :nazar: oylesıne buyuk ve harıka bı sanatcının bu sekılde konu edılmesı benı rahatsız ettı hayranı olarak takıldıgım nokta bu.. :eek:lmaz:

herşey bi yana da Allahın yarattıgına bu şekilde hakaretler edilmesi çok üzücü...
belki de Michael'in bu listede olması acıttı canımı, bilemiycem....

yani bu kadar olurrrr ...
iyi ozaman dişleri boyanmış kadın belkide hocadır bir camide .. olabilir ben şimdi onu oraya koydum diye kötü birşeymi yapmış oldum...
amaç gülmek..
hakaret nerde...
bazen bu siteyi mahkemeyle karıştırıyosunuzz avukatlar çok oluyoo...
hadi asıp biçelimmm. :roflol:
biraz daha uzatın kötü içeriğede basın bu konuda kapansın nasılsa girecek konu çok farketmes:) mucuk hepinise Şeniz :nazar:

(Beren sana birşey demiyorum çok düzgün açıklamışsın sen cnm...)

yani bu kadar olurrrr ...
iyi ozaman dişleri boyanmış kadın belkide hocadır bir camide .. olabilir ben şimdi onu oraya koydum diye kötü birşeymi yapmış oldum...
amaç gülmek..
hakaret nerde...
bazen bu siteyi mahkemeyle karıştırıyosunuzz avukatlar çok oluyoo...
hadi asıp biçelimmm. :roflol:
biraz daha uzatın kötü içeriğede basın bu konuda kapansın nasılsa girecek konu çok farketmes:) mucuk hepinise Şeniz :nazar:

(Beren sana birşey demiyorum çok düzgün açıklamışsın sen cnm...)

vereliniortakvereliniortak katılıyom arkadaşım her kelimesine
amaç gülmekki kendimize bile benzetiyoruz o fotoları ve bu konu açıldığı zaman mıchael jacson henüz ölmemmişti acaba ozaman baksaydınız bu kadar duyarlımı olurdunuz tartışılırr..

vereliniortakvereliniortak katılıyom arkadaşım her kelimesine
amaç gülmekki kendimize bile benzetiyoruz o fotoları ve bu konu açıldığı zaman mıchael jacson henüz ölmemmişti acaba ozaman baksaydınız bu kadar duyarlımı olurdunuz tartışılırr..

bende tam ona bakıyodum konuyu açalı 1,5 yıl olmuş adam öldüü şimdi hakaret olduu :):))
bülent ersoya laf yok o ölüncede ne iyi adamdı olur :):)
aklıma bişey geldiii:

Ecevit öldü hepimiz solcu olduk.............!

Barış Akarsu öldü hepimiz rock'cı olduk.....!

Hrant Dink öldü hepimiz Ermeni olduk........!

Muhsin Yazıcıoğlu öldü hepimiz ülkücü olduk.!

Türkan Saylan öldü hepimiz Laik olduk ......!

Allah Bülent Ersoya uzun ömür versin............ !!! :roflol::roflol:

bende tam ona bakıyodum konuyu açalı 1,5 yıl olmuş adam öldüü şimdi hakaret olduu :):))
aklıma bişey geldiii:

:roflol::roflol::roflol::roflol: buna koptum işte

aklıma bişey geldiii:

çok klişe oldu ama tam olduu bunun üzerine :roflol::roflol::roflol::roflol:

X