Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canımkaydirigubbakcemile5
ay canım yaaa
bende istiyom ama ozaman hemen yapmayın bi kaç gün daha geçsin belki olur bişe ne bilimm (((
yoks bende çok isterim eşlerde tanışmış olurdu hem
nolduuuuuuuuuuuuuuuuuu
anadelikafaduldenGECEN GÜN CANLI YAYINDA ÇEKMİŞLER seni güllü ne diyosun sen bu işe :)::)
-tatlicadiarzu-
:)))) buda sen :roflol::roflol: donun düşmek üzere amaa :roflol:
Rabbın yarattıklarını bu sekılde cırkın ogg berbat demek alay etmek hos degıl lmaz: ustelık netten alınan bı cok fotoda fotomontaj var kı olmasada bısey degıstırmez.. :sinifsinif: dunyanın en cırkın ınsanları arasına gırmek hıc de zor degıl zaten.. Rabbım korusun.. dusmez kalkmaz bır Allah bı kaza bı bela bı bakmısız hepsınden beter durumdayız.. :gitme: ustelık bı mıchael jacson hayranı olarak bu fotoyu boyle bı baslık altında kabullenemıyorum arkadasım kusura bakma.. lmaz:
farkındaysan burdaki resimlerin çogu fotomontaj bizde fotomontaj hallerine bakıyoruz....
adamın kendine çirkin demedikki şimdi konuyu farklı yerlere çekmenin hiçmi hiç anlamı yok....
yani bu kadar olurrrr ...
iyi ozaman dişleri boyanmış kadın belkide hocadır bir camide .. olabilir ben şimdi onu oraya koydum diye kötü birşeymi yapmış oldum...
amaç gülmek..
hakaret nerde...
bazen bu siteyi mahkemeyle karıştırıyosunuzz avukatlar çok oluyoo...
hadi asıp biçelimmm. :roflol:
biraz daha uzatın kötü içeriğede basın bu konuda kapansın nasılsa girecek konu çok farketmes:) mucuk hepinise Şeniz
(Beren sana birşey demiyorum çok düzgün açıklamışsın sen cnm...)
vereliniortakvereliniortak katılıyom arkadaşım her kelimesine
amaç gülmekki kendimize bile benzetiyoruz o fotoları ve bu konu açıldığı zaman mıchael jacson henüz ölmemmişti acaba ozaman baksaydınız bu kadar duyarlımı olurdunuz tartışılırr..
bende tam ona bakıyodum konuyu açalı 1,5 yıl olmuş adam öldüü şimdi hakaret olduu :):))
bülent ersoya laf yok o ölüncede ne iyi adamdı olur :):)
aklıma bişey geldiii:
Ecevit öldü hepimiz solcu olduk.............!
Barış Akarsu öldü hepimiz rock'cı olduk.....!
Hrant Dink öldü hepimiz Ermeni olduk........!
Muhsin Yazıcıoğlu öldü hepimiz ülkücü olduk.!
Türkan Saylan öldü hepimiz Laik olduk ......!
Allah Bülent Ersoya uzun ömür versin............ !!! :roflol::roflol:
bende tam ona bakıyodum konuyu açalı 1,5 yıl olmuş adam öldüü şimdi hakaret olduu :):))
bülent ersoya laf yok o ölüncede ne iyi adamdı olur :):)
aklıma bişey geldiii:
Ecevit öldü hepimiz solcu olduk.............!
Barış Akarsu öldü hepimiz rock'cı olduk.....!
Hrant Dink öldü hepimiz Ermeni olduk........!
Muhsin Yazıcıoğlu öldü hepimiz ülkücü olduk.!
Türkan Saylan öldü hepimiz Laik olduk ......!
Allah Bülent Ersoya uzun ömür versin............ !!! :roflol::roflol: