dünyanın en acayip tiki

aaa evet bunun deneyi de var hatta yanılmıyorsam ismi albert olan küçük bir bebekte yapılmıştı. ve hatta deneyler bebeğin beyninde sıvı birikmesine sebep olduğu için 7 yaşına kadar yaşayabilmişti bebecik.

evet yüzde 80 psikolog önerisi geldi dolayısıyla kendim aşamayacağım sanırım gideceğim... çok teşekkürler :)

benim konular klasiktir kuinbiii limoncunun tahtına adayım
fonetik de olabilir çok haklısın... ama bu durumu da çözecek bir psikolog sanırım... en kısa zamanda gidicem :)
güldüm istemsizce

inanın ben bunu kime anlatsam istemsizce gülüyor ama ben yerin dibine giriyorum

Ben Karadeniz sivesini muzigini falan cok seviyorum amaaa o kemence sesi aman Allahiim kafami duvarlara carpasim geliyor nolur susun diyorum bende de boyle bir sey var cok ay icim kiyildi suan yazamicam daha fazla

Yok dediğin deney değil, benim dediğim de etrafında olan nesneleri kaydediyor beyin biri kalıcı oluyor. Zamanla olmuyor.

aaa bi ben varim saniyordum ya garip tikleri olan!
bende böyle boguk sesli tingir tingir uzun havalar oluyo ya tee eskilerden kalma, bilmem anlatabildimmi... iste onlardan calarsa deli oluyorum, icim bunaliyo, basim agirlasiyo sanki, midem bulaniyo
cok tuhaf bi duygu

Aklıma dümbelek abim geldi. Korkunç boyutta hamamböceği fobim var. Ve bunun baş müsebbibi abimdir.
8 yaşlarımdayken yerde uzanıp yatmıştım. Hamamböceği üzerimden transit geçiş yapıyomuş.
Abim bağıra bağıra "kalk manyak kalk üstünde hamamböceği var" dedi.
O an öyle bir uyanıp çığlık attım ki feryadım semaya ulaştı.
Bre kitapsız zaten uyuyorum niye uyandırıp haber veriyosun? Bırak yoluna gider hayvancağız.
Üstüne 'manyak' diyo. Sanki hamamböceğinin üzerimde tura çıkması benim suçum

Çocukken tiklerim olurdu benim. Zor bela, uğraş, kendimi kas, birinden kurtulurdum, diğeri başlardı. Tiklerden iradeyle kurtulunabiliyor.

Senin durumun tik değil bence. Bir şeye tepki veriyorsun, o olmazsa yapmazsın demek. Bu tik değil ki. Tiki kendi kendine yapar durursun çünkü, sebebe gerek olmaz.
bunun altında yatan sebebi bulmak için bence de doktora görün.

Acayipmis gercektende

dimi yaa

Karadenize dair şeylere tikim yok ama antipatim bolca var.

benimki de antipatidir belki. böyle dersek belki sempatikleşir durum...

Ben Karadeniz sivesini muzigini falan cok seviyorum amaaa o kemence sesi aman Allahiim kafami duvarlara carpasim geliyor nolur susun diyorum bende de boyle bir sey var cok ay icim kiyildi suan yazamicam daha fazla

hah bak sen de bendensin. benim başlangıc halimsin

hah anladım seni ben böyle uzun hava söylenirken arkada sürekli dığğnnnn diye bi ses geliyo boğuk falan anladım tamam... bak senin durum da benden farklı değilmiş demek ki sen de takipte kal arkadaşım

ahaha çok güldüm ya bende böyle bi abi kuzen falan yok da dayılarım çok fırlamaymış belki onlardandır anneme bi sormam lazım

aaa bak doğru bunu gerçekten farkedememiştim... acaba tik değil de ne ola ki

hah anladım seni ben böyle uzun hava söylenirken arkada sürekli dığğnnnn diye bi ses geliyo boğuk falan anladım tamam... bak senin durum da benden farklı değilmiş demek ki sen de takipte kal arkadaşım

takipteyim, bakalim, asabilecekmiyiz
tek iste o arkadan gelen ses degil, o türküyü söyleyen amcanin seside böyle boguk boguk sanki uzaklardan geliyo Allahimmmmm bunladim yine

takipteyim, bakalim, asabilecekmiyiz
tek iste o arkadan gelen ses degil, o türküyü söyleyen amcanin seside böyle boguk boguk sanki uzaklardan geliyo Allahimmmmm bunladim yine

yoksa deli miyiz ay tırlattık mı olabilir yani kendi adıma

Özellikle açıp denesenize belki direk bi enstrüman sesi etken oluyordur ince sesten dolayı falan?

Benimde çekirdek yiyince burnum kaşınır deli gibi. Değişik canlılarız vesselâm :)

Özellikle açıp denesenize belki direk bi enstrüman sesi etken oluyordur ince sesten dolayı falan?

Benimde çekirdek yiyince burnum kaşınır deli gibi. Değişik canlılarız vesselâm :)

hemen deniyorum bi saniye

yok olmuyo anında böyle vücudum kasılıyo kemençe tulum hepsinde bi de şivede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…