Seninde olur inşallah tez zamanda sağlıklaBen yine de hepsini şanslı görüyorum en azından bir bebekleri olacak, bir bebeğim olabilseydi o jilet ile hastaneye gitmeye razı olurdum. Herkesin acısı derdi başka...
Onlarin ki yaşam tarzı halinde. Napsin soylari mi tükensin. İlkel yaşam, kabile yaşamı dünyanın her yerinde bol su yok, yeterli yiyecek yok. Hani kavim bile bile soyunu kuruturNeden yokluk çekmesi için çocuk yapıyorlar?büyük ihtimal eğitim seviyesi düşük,yeterli bilinç yok.üzücü gerçekten bir yanda yokluk içinde doğup büyümek bir yanda varlık.
Ben de aynı düşüncedeyimNeden yokluk çekmesi için çocuk yapıyorlar?büyük ihtimal eğitim seviyesi düşük,yeterli bilinç yok.üzücü gerçekten bir yanda yokluk içinde doğup büyümek bir yanda varlık.
aklın yolu bir.Ben de aynı düşüncedeyim
Yanlışınız var, Cennette de ayrı mertebeler var.Cennet anaların ayağı altında sözü bence yeniden uyarlanmalı.
Ben hiç bir sıkıntı çekmeden doğurdum her türlü imkan vardı.
Bu kadınlar napsın rezillikler içinde doğuruyorlar.
Benle onlara aynı cennet vaadi var.
Bu işte bi terslik var.
Allah yardimlari arttırsin inşallah..Trt Belgesel'de Su Savaşları diye bi program var. 2 Türk insanimiz tanimadiklari ülkelere gidip yolu bozuk minik köylerde temiz su cesmeleri yapiyorlar. Halk camurlu sudan kurtulsun diye.
Bir de vakiflar araciligiyla su kuyusu actiranlar var. Ben de cok isterdim lakin maddi gücüm cok değişti, azaldi.
Tek basina gücü yetmeyen genc öğrenci kizlarimiz kitap ayraci ve bozuk para cüzdanı satarak para biriktirmeye çalışıyorlar. Biriken parayla su kuyusu actiracaklar. Yeni buldum ben de onlari, ben de onlara katilacam.
Insanlar cok farkli kosullarda yaşıyor, halimize sukretmeliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?