Dünyanın 7 ülkesinden 7 hamile kadın, 7 farklı doğum çantası

Valla cok uzuldum yaa ust uste geliyor hersey oturup agliyorum surekli dunde suriyede acliktan aglayan halsizlesmis yatan cocuklari bebekleri gordum ne gececek ellerine daha fazla petrol daha fazla toprak için yapmayacaklari kotuluk yok olan gariplere oluyor

Yorumu bir an kendimin zannettim:)

Allah yardimcilari olsun jilet le gobk bagi kesilckmis dr.kntrolu offf sira sirala ama iste hayat...

Bizimkilere ek olarak bir otobüs sülale,on gün yetecek kadar yiyecek zannedersinki aya çıkacak

Onlar, imkansızlıklarla dolu dünyalarına bir birey daha getirmeyi layık görüyorlar, ama üzülen onlar değil bizleriz.
Su yok , elektrik yok, hijyen yok , açlık sefalet diz boyu.
Okurken etkilendim mi evet , doğacak çocuklar bu sefalete ortak olacakları için üzüldüm, kahroldum.

Aglamamak icin zor tutuyorum kendimi jilet ve fener ne demek ya bende kac kac 1 aylik kac kat 3 aylik kiyafet alayim derdindeyim

Ayrica bu amerikali bebegini hastanede mi birakacakmis bebege.dair hicbirsey yok cantada ?

Edit; simdi tekrar baktimda 1 kat bebek kiyafeti varmis kadın bebekten cok kendine esya almış.

Cok sansliyiz ki suyumuz var ne garip biri su yok elektrik yok diyo biri de uyku gozlugu koyuyo cantasina

Aslında kanaatlar olmamızın gerekliliğini gösteren trajik bir resim. Olmasa da olabiliyormuş demekki imkanlarımızı abartmamak lazım.

Bizde de cantadan once odayi nasil suslesem? konsept ne olsa? sunumlar! konusuluyor hamile kalinir kalinmaz.
Resmen gosterisden baska bisi degil.

Hem şükrettim hem utandım.
Bu adaletsizlik yine insanın eseri..
Yıllarca sömürülen ve sömürenler....

Bugünümüze binlerce şükür olsun bizler bebek şekerlerinin rengi ne olsun diye düşünelim insanlar su bulamasın. Adaletin bu mu dünya

Başınızı soktuğunuz bir eviniz, evin içinde yiyecek yemeğiniz, banyonuz, elektriğiniz, çeşit çeşit kıyafetleriniz, hastalandığınızda içecek ilacınız varsa; dünya nüfusunun yüzde 20 lik şanslı dilimindesiniz demişti bir iktisat hocam.
Göz görmeyince akıl inanmıyor, ama gerçek.
Biz ülkece o şanslı kesimdeyiz de ne oluyor, kıymet mi biliyoruz...

Neden yokluk çekmesi için çocuk yapıyorlar?büyük ihtimal eğitim seviyesi düşük,yeterli bilinç yok.üzücü gerçekten bir yanda yokluk içinde doğup büyümek bir yanda varlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…