• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dünyanın en acayip tiki

zaten bak simdi basligi okudum, ahanda benim alanim dedim inanirmisin, konuyuda okuyunca zaten sempati duydum ne yalan söylim :KK50::KK30:

aynen canım :KK68: gerçi ekşide bizim burda canım dememize atıfta bulunmuşlar :) samimiyetsiz demişler ama benimki samimiyetsiz değil :)

karadeniz müziği duyduğumda hissettiğim tek şey omuzlarımı istemdışı titretme isteği
serde lazlık olunca :KK76::KK76:

karadeniz müziği duyduğumda hissettiğim tek şey omuzlarımı istemdışı titretme isteği
serde lazlık olunca :KK76::KK76:

yüzde 90 böyle diyor :D oynayacağına tiksiniyorsun diyorlar :D profil foton ve kadar ürkünç aman yarebbim

aynen canım :KK68: gerçi ekşide bizim burda canım dememize atıfta bulunmuşlar :) samimiyetsiz demişler ama benimki samimiyetsiz değil :)

hahaha gercektenmi? simdi karsi tarafa atarlanirken canim dersin o samimiyetsiz olur tabi ama bu konudaki vaziyetler farkli
hepimiz ayni dertden muzdaribiz, dert ortagi sayiliriz :21::KK70:

hahaha gercektenmi? simdi karsi tarafa atarlanirken canim dersin o samimiyetsiz olur tabi ama bu konudaki vaziyetler farkli
hepimiz ayni dertden muzdaribiz, dert ortagi sayiliriz :21::KK70:

ben hem ekşide hem burda yazıyorum orda neler giydirmişler buraya ama bazı konularda haklılar... neyse :D

yüzde 90 böyle diyor :KK70: oynayacağına tiksiniyorsun diyorlar :KK70: profil foton ve kadar ürkünç aman yarebbim
onlar gerçek aşık birlikte ölüp gömülen 6758435843589369 milyon yıllık bi çift ama çok ayıp:KK200: aşk dolular aşk

haklı olabilirsiniz... şimdilik bilemiyorum nedir ne değildir ancak çoğunluğun kanaati bu yönde olduuğuna göre ciddi bir doğruluk payı olmalı. teşekkürler... :)

evet ilk iş terapi denicem :) evet zaten karadenizi seven tam seviyor sevmeyen nefret ediyor ne güzel siz seviyormuşsunuz :) teşekkürler...

sakız tikini çok duydum ama yıllardır benimki gibi bişey duymayınca haliyle bi gerilim bi sinir bende oluştu :KK70: umarım sen de kurtulursun :)

yok artık yaaa...

bu söz benim en yakın arkadaşımın sözü :KK70: özge sen misin :p :KK70:

Yok valla hayatta kurtulamam kesin :)))) insanlar da agzi acik cignemesin sapirtdatmasin bi zahmet yaa :KK70:

tulum olan karadeniz müzikleri ve karadeniz şivesine daha çok. mesela celiyrum cideyrum gibi konuşulunca garip bi şekilde titreme falan geliyor bana :KK43:

değil mi fazlasıyla garip. insanlara söyleyince uzaylı görmüş gibi bakıyorlar...
vay tulumumuza laf edilmiş :63: çok ilginç bir şey gerçekten o_O

Aklıma dümbelek abim geldi. Korkunç boyutta hamamböceği fobim var. Ve bunun baş müsebbibi abimdir.
8 yaşlarımdayken yerde uzanıp yatmıştım. Hamamböceği üzerimden transit geçiş yapıyomuş.
Abim bağıra bağıra "kalk manyak kalk üstünde hamamböceği var" dedi.
O an öyle bir uyanıp çığlık attım ki feryadım semaya ulaştı.
Bre kitapsız zaten uyuyorum niye uyandırıp haber veriyosun? Bırak yoluna gider hayvancağız.
Üstüne 'manyak' diyo. Sanki hamamböceğinin üzerimde tura çıkması benim suçum :p

:KK17::KK17:Hamam boceği mii fobilere girersek 1 numaralı fobimdir. Ortaokuldaymiydim lisede mi korkudan sürekli okul cantamdan kalem kutudan ciksa naparim diye bi korku olusturmusum kendimde uzun bi sure bi gun gerçekten cikti :KK70:korkulari kendimiz çağırıyoruz bela ediyoruz kendimize resmen

pskilojik destekle yenilebilir lakin gerçekten benimde çok ilgincime gitti bu :oops:

:KK17::KK17:Hamam boceği mii fobilere girersek 1 numaralı fobimdir. Ortaokuldaymiydim lisede mi korkudan sürekli okul cantamdan kalem kutudan ciksa naparim diye bi korku olusturmusum kendimde uzun bi sure bi gun gerçekten cikti :KK70:korkulari kendimiz çağırıyoruz bela ediyoruz kendimize resmen
İşte benim de algıda seçicilik oldu. Bir mekana girdiğimde orada böcek varsa ilk ben görürüm. Hissederim hatta :))

Bu tik değil. Tik nörolojik ya da psikolojik sebeplerle oluşan istemsiz kas vücut hareketleridir. Göz kırpmak ayak atmak vs. Tamamen fiziksel yani. Seninkisi daha çok psikolojik bir etkilenmeye benziyor. Çoğu arkadaşların verdiği örnekler de psikolojik kaynaklı mesela. Bir tür takıntı etkilenmenin fiziksel problemlere yol açması gibi bişey bi uzman daha net açıklar

Bu tik değil. Tik nörolojik ya da psikolojik sebeplerle oluşan istemsiz kas vücut hareketleridir. Göz kırpmak ayak atmak vs. Tamamen fiziksel yani. Seninkisi daha çok psikolojik bir etkilenmeye benziyor. Çoğu arkadaşların verdiği örnekler de psikolojik kaynaklı mesela. Bir tür takıntı etkilenmenin fiziksel problemlere yol açması gibi bişey bi uzman daha net açıklar

hah tam olarak takıntı olabilir doğrudur teşekkürler :)

Back
X