Dünyada böylesine kötü insanlar var

fırsat bu fırsat görüşmeyin olsun bitsin annen neden teyzenin çevresinde bu kadar dolanıyor ki gudubet biriymiş diliyle sokuyormuş daha ne ...

Ha eğer direkt size veya kardeşinize laf atıyorsa, onların cevabını verin tabii ki. Kendinizi savunacak yaştasınız neticede.
Ama annenizle ilgili olan kısımlara karışmanız gereksiz işe yaramayacağından.
Sizle ilgili kısımları için, madem mesajla anlaşıyor kendisi, doğumdan sonra "annemle aranızdakiler beni ilgilendirmez fakat ben ve kardeşimle alakalı yaptığın yorumlar can sıkıcı oldu teyzecim, başkalarına ne yaptığın umrumda değil ama benimle uğraşma" temalı bir mesaj atabilirsiniz. Zaten küser hemen.

sana cok hak veriyorum canim boyle teyzeler dusman basinaa...Teyzenizin tutup saclarindan surukleyesim geldi valla hamile mamile hikaye bunlar her bayan hamilelik geciriyor dunya onun etrafinda mi donuyormus ne aptal bi kadinmis yaa senin ve ailenin acisindan cok zor bir durum Ailenin huzuru acisindan bir yola bulman gerek acillen canim

teyzen ilgi şımarığı olmuş, hamile kalmak bu derece insanları kırmaya sebep olamaz asla ve asla.

Anneniz mesafe koyup kendine getirmeli . ne bicim bir kadın bu ya, uzayda cilek yeyip muz tadi versin isteyen egoistlerden. Neyse , sen konuşursan sadece dili uzun saygisiz kiz olursun o kafada ve çenede bir kadina. Benden demesi

Ahh ahh annem uzak ablam uzak aynı şehir ama mesafe var
34 Haftalık hamikeyim her yerim ağrıyor
Pazar gunu 8 kişilik eşimin ailesini yemeklş ağırladım bugünde eşim istiyor diye karnıyarık taptım
Ablamın 2 çocugu var annem ağrı içğnde
Bir allahın kuluda evimi süpürmedi
Ne kv ne benim ailem
Ama onlar benim canım kanım
Tam tersine anneme gittşm bu halde tüm camlarını sildim.ablama giderşm keza hiö durmam bırak hizmet görmeyi
Vay arkadaş ben nereye gidem
Naz yapacak kimsem yok ve benim ilk hamileliğim
Hergn işimş yemeğimi yaparım misafirşmi ağrlarım ve rabbime bol dua ediyorum
Beni kimste muhtaç etme dye rabbşm etmedi çok şükür
Teyzenr gelince onun iyi bir derse ihtiyacı var
Meydanı çok boş bulmuş
Eşine allah sabur versin

Aileniz çok şanslı

Teyzenin psikolojisi bozulmuş. Annenle yaşları yakınsa çook uzun yıllardır çocuk istiyor demektir, bu nedenle biraz hoşgörülü olmak lazım. Sen hiç muhattap olma bence. Nasılsa aynı evde yaşamıyorsunuz. Tepkini koymak istiyorsan aramazsın sormazsın olur biter. Annen fazla taviz veriyor olabilir ama o onların arasındaki kardeş ilişkisi. O ilişkinin dinamiklerini sorgulamak 3. kişilere düşmez.

Benim de babam çok iyi niyetlidir. Akrabalarindan kimse işi dusmeyince babamı aramaz sormaz. Bir olay oldu babamı Yengem aradı avı abi diyerek borç istiyo kisacasi amcam kendi arayıp isteyemiyor bile. Artık okadar sinir oldum ki kardeşlerim de bende annem de. babam borç verecek durumda değil kendi yaginda kavrulan biri . Ama Yengem hiç bişey diyemedi tamam tamam deyip durdu. o Yengemi bogasim geldi ama muhatabım o değildi ona arattiranlar yani babannem falan biliyorum beraber yaşıyorlar. Babannemin o oğlu kiymetlidir hep benim babam ve çocukları yani biz hep 3. Hatta 4. Planda kalmisizdir şimdiye dek. birinin babam için bunları arayıp herseyi sayıp kötü olmasi gerekiyordu ben yaparım dedim yeter tak etti. Aradım açtım ağzımı herseyi saydim daha bu olaydan sonra hiçbir şekilde eskisi gibi davranamiyorlar. Haa sonuçta ben kötü oldum ama olursam olayım çokta umurumda değil hiçbiri de benim annemden babamdan kardeşlerim den önemli değil çünkü. Bunu niye anlattım arkadaşım erdirmek anneni sen sahip çık gerekirse kötü ol o senin annen teyzene haddini bildir. K

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…