oncelıkle teyzenın psıkolojısının normal olmasını bekleme....once bır dusuk yapmış bır kadın ıcın cok acı...sonrakı hamıleleğinde ıkı kat tıtızlenmıstır...hamılelık hormonların duyguların tavan yaptıgı bır donemdır.....
tabıkı haklı yanın cok....teyzen cok katı davranmış....bellıkı çok ılgı beklemış karsı tarafa gıtmenızı kıskanmış.......ama sen cok karısma..ıllakı yumusayacaktır .....ablası soncta.....hele hele doğumdan sonra ders vermeye felan sakın kalkma...lohusa olacak kalkıp tartısmaya gırersın sutu kesilir ömur boyu senı affetmez kötu sen olursun...çunku lohusalıkda özel bır donemdır.....
sen sabret...annen tabıkı doguma gıtsın kovacak degılya....
Annem babama kızıyor neden kendini ezdiriyorsun diye.Kavha ediyorlar.o kadar önemli sandımki konu teyzeymiş... bir teyze ne kadar ailenin iç huzurunu bu kadar bozabilir ki ? sizin hatanız ksr bakmayın.. kimseye haddinden fazla deger vermeyin her dediğini yapmayın.. annenize yazık ya bari siz annenizi uyarın.. teyzeniz bu kadar kötüyse sizde biraz uzak durun canım günah ya.. o anneye yazık...
Insanin annesine yapılan kendisine yapılmış gibi hissetmesi gayet doğal.Ozellikle bu şey kötülükse.Anneme ders vermeye çalıştığım da yokTum bu sorunlar annen ve teyzenin, yani iki kardesin problemleri. Senlik bi durum yok. Kapi yumruklayarak annene ders mi verecen? Enerjini kendi hayatina kullan
Evet işte zannediyor ki hamile diye herkes ona iyi davranmak zorunda hizmet etmek zorunda.Ne olursa olsun seni ilgilendirmez bu durum.. Ben teyzenin çocuğuna acıdım açıkçası. Bir de hamile diye kimse hizmet etmek durumunda değil. Ablası mecburiyetten yapmıyor bunu anlaması gerekir.. Çok zor ya.
Allah bize de böyle abla vereydi keşke.
Tepki vermem gereken durumlar oluyor çünkü yeri geliyor benim hakkimda ya da kardesim hakkinda ileri geri konuşuyor.Tepki vermesi gereken anneniz, siz değilsiniz, siz cevap verirseniz annenizin yorumundan da belli olduğu üzere herkes tarafından "araya maydonoz olan aşırı atarlı saygısız / densiz" damgası yemeniz işten bile olmaz. Bu kadar tripli, atarlı, gereksiz alıngan ve egoman tiplere verilmesi gereken tepki her yerde aynıdır, anneniz tavırları nedeniyle hatalı, o tavırlarını değiştirmediği sürece siz ne yaparsanız yapın teyzenizden göreceği muamele bu olur yine. Dolayısıyla, siz birşey yapmayın.