En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .

Bana birşeyler oliiii
Eline sağlık Nevoş,çok güzel gözüküyor pastan.Kızlarının doğum günü bugündü değil mi?Allah sağlıklı uzun ömürler versin.Allahım bahtlarını güzel eylesin,iyi insanlarla karşılaştırsın.

M Mitsuomi buradasın görüyorum.Pro olunca kendini gizleme ha
Tebrik etmek için kızarmanı,madalyalanmanı bekliyorum ama henüz gelmemiş madalyan?Heyecan var mı?
Internetim cok yavaş hicbisi yazamiyorum ki heyecan var elbetteprolugumda yok ya:)

Çok teşekkür ederim canım
Kaç gündür çok koşturdumPasta mı çok beğendiler elime ne geçtiyse üzerine koydum

Internetim cok yavaş hicbisi yazamiyorum ki heyecan var elbetteprolugumda yok ya:)
Dün de benim internet çok yavaştı,ne beğeni yapılıyordu ne de bildirim açılıyordu.Çok zordu be
Eminim yakışacağına.Manolyaya da hava atacak mısın,bek sen kazanamadın ama ben kazandım diye
Benim kardeşim olsan döverdim seni

Beğenilmeyecek gibi değilmiş ki?
Kaç gündür neden ortalıkta gözükmediğin belli oldu?
Temizlik yaptım canımDün gecede pasta börek vs ile uğraştımSarma dolma yaptım..Ortadan kayboldum ve çok yoruldum.Ayaklarım ben de değil

Temizlik yaptım canımDün gecede pasta börek vs ile uğraştımSarma dolma yaptım..Ortadan kayboldum ve çok yoruldum.Ayaklarım ben de değil
Bilirim o duyguyu.Bugünün stresi kimbilir ne zamandan başladı.Ama şu an yorulsan da üstünden büyük bir yük kalkmıştır ,rahatlamışsındır artık.

Bilirim o duyguyu.Bugünün stresi kimbilir ne zamandan başladı.Ama şu an yorulsan da üstünden büyük bir yük kalkmıştır ,rahatlamışsındır artık.
Birde yapı olarak çok gergin biriyim yaptıklarımı beğenmem ,paniklerim ,bütün gece uyumadım stresten ama dediğin gibi üzerimden büyük bir yük kalktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…