- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Sananeeee ben hep burdaydimmmSen nerden çıktın yaaa,sana örmüyom ki zaten
Kazenden rica ederiz,kirmaz bizi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sananeeee ben hep burdaydimmmSen nerden çıktın yaaa,sana örmüyom ki zaten
Kazenden rica ederiz,kirmaz bizi![]()
Düşünmem gerekiyor şimdi karar verememSeviyorummmm seviyor musunnnn
Agliyorummmmmm agliyor musunnnnn
Haklısın ben ''0'' sıfır bedenimOnun totosu büyük,yakışmaz kimarkam rezil olmasin
sen benim marka yüzüm olcan nevosum,düşünsene yurt dışına defilelere cikicann
![]()
Kız bitliii çekil aradan,ciddi bişey konusuyoz surdaaaSananeeee ben hep burdaydimmm
Ya gidiom bidaha da gelmem burayaaaaKız bitliii çekil aradan,ciddi bişey konusuyoz surdaaa![]()
Est. Hemsoooomm ne haddime senle dalga geçmekHaklısın ben ''0'' sıfır bedenimBeniimle dalgamı geçiyorsun
![]()
Aman gitsin başkasını star yapsın ben istemiyorumKandiriyo seni nevoo inanmaaaa
Hayaller birgün gerçek olur marka olur belkiHep hayal ediyo hayaller dunyasinda yasayan sarisin iste
Dur gitme gitmeee seni de bit şampuanı reklaminda oynatirizYa gidiom bidaha da gelmem burayaaaa
Bitli değil pireliKız bitliii çekil aradan,ciddi bişey konusuyoz surdaaa![]()
Nereye gidiyorsunYa gidiom bidaha da gelmem burayaaaa
Istemiyooo beniiiiBitli değil pireli
Nereye gidiyorsun![]()
Senin gözlerin bozuk değilmiydiEst. Hemsoooomm ne haddime senle dalga geçmek![]()
Sende sac boyasi reklaminda oynaaDur gitme gitmeee seni de bit şampuanı reklaminda oynatiriz![]()
Gitme margam ben seni korurumIstemiyooo beniiii
Reklamda Harbi oynarsa ben bir daha saçlarımı boyamamSende sac boyasi reklaminda oynaa
Gidiyommm gunduz harbis yokken bana sist diyin gelirimmmmmmGitme margam ben seni korurum![]()
Ben patronum kızım,reklamda oynamam. Parayi basar oynatirimSende sac boyasi reklaminda oynaa
Musteri ceker oyle demeeeeeeReklamda Harbi oynarsa ben bir daha saçlarımı boyamam(Avatardaki haliyle)
![]()
Reklamda Harbi oynarsa ben bir daha saçlarımı boyamam(Avatardaki haliyle)
![]()
Tamam ben seni dürtersem koş gelGidiyommm gunduz harbis yokken bana sist diyin gelirimmmmmm
Sarisinla karsilasmak istemiyomm dovcek beni uhuuuu![]()
Birde kaş bıyık reklamına çıkarsa hayattan soğuruzMusteri ceker oyle demeeeeee