- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç olurmu oyle şeyÖyleyim tebiiisende beni çekemeyenler tayfasindansin demekkk
![]()
Iyiyim nevosum sana zekzi don örüyomHemşom merhaba nasılsın![]()
Kendine or once sen. Ben nevoma v. Secret camasirlari alirim kiIyiyim nevosum sana zekzi don örüyom![]()
Niye kız çok yakışcak sanaaa. Vaz gecemiycen hiç cikarmiycan
Hiç gerek yoktu![]()
Allah'ım biri gidiyor diğeri geliyorKendine or once sen. Ben nevoma v. Secret camasirlari alirim ki
Kendine or once sen. Ben nevoma v. Secret camasirlari alirim ki
Ya git adımı çıkaracaksınNiye kız çok yakışcak sanaaa. Vaz gecemiycen hiç cikarmiycan![]()
Sen margaya ör ben istemiyorum ,ben çok yaşlandımsana örmüyom diye kiskanmaa
el emeği bi kere buuu
harbi secret
![]()
Bu sene en'lerde en zekzi editör sen seçilene kadar ugrascam nevos merak etmeYa git adımı çıkaracaksın![]()
Ben orme don giymem yaz ayinda pisik olam diye ugrasiyorsun anlamiyom sanma seksu bagyansana örmüyom diye kiskanmaa
el emeği bi kere buuu
harbi secret
![]()
Seviyorummmm seviyor musunnnnAllah'ım biri gidiyor diğeri geliyorben zekzi değilim
![]()
Onun totosu büyük,yakışmaz kiSen margaya ör ben istemiyorum ,ben çok yaşlandımO daha zekzi
![]()
Öyle bir kategori yokBu sene en'lerde en zekzi editör sen seçilene kadar ugrascam nevos merak etme![]()
Kandiriyo seni nevoo inanmaaaaOnun totosu büyük,yakışmaz kimarkam rezil olmasin
sen benim marka yüzüm olcan nevosum,düşünsene yurt dışına defilelere cikicann
![]()
Hep hayal ediyo hayaller dunyasinda yasayan sarisin isteÖyle bir kategori yok![]()
Sen nerden çıktın yaaa,sana örmüyom ki zatenBen orme don giymem yaz ayinda pisik olam diye ugrasiyorsun anlamiyom sanma seksu bagyan
Kazenden rica ederiz,kirmaz biziÖyle bir kategori yok![]()