• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünya Klasiklerini Seven Var mı?

bende lise yillarinde bir kac tane klasiklerden okumustum ama simdi tv de 30 kitaplik dunya klasikleri diye bir kampanya var...onu almayi dusunuyorum...daha once bu seti alan arkadaslar varmi...

Realistleri okumak biraz sabır işi.Belli bir sayfadan sonra sıkıyor betimlemeleri.Ama romantikler aksine kendini okutuyor.

ben çok seviyorum kitaplığım klasik dolu.Ne kadarını okudun derseniz hepsini okuyamadım ama okuyacağım.Şuan Goriot Baba'yı okuyorum.Jane Austen romanlarını çok merak ediyordum.Emma ile başladım ama maalesef hayatımda ilk kez bir kitabı yarım bıraktım:( Çok fazla olay olmadığından bir sürü sonra sıkıldım.Okul da varken pek okunmuyo sınavlar filan.Şimdi olsa bitirirdim.O kitaba karşı borçlu hissediyorum kendimi:14:

Normalde hiç sevmezdim kilasik okumayı.
Bu sene başladım.:9:

Dünya klasikleri kütüphanemin onur köşesinde yer alır. :1: Özellikle rus edebiyatıyla büyüdük biz. Çok başarılı buluyorum.

çocukluktan gelen alışkanlıktan mı bilmem rus edebiyatı cidden cok sempatık gelıyor bana. .Maksim Gorki, .Turgenyev, Tolstoy severim çok. ama tüm dünya klasıklerini okuma sırasına koymak istiyorum. 30 yasında gelmeden hepsi bitsin gibi bir plan yapıcam kendime :1:

merhaba benim icinde dunya klasikleri cok onemli.su anadek en cok onlari okudum.en cok viktor huqo sefiller,dostayevsk,danil defo iziz ada severim

O benim işteeeeee ama tek sorunum okuduklarimi unutabliyorum bazen şimdi Gogol bir delinin hatıra defteri ni okuyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

monte kristoya başlayayım dedim ama çok basit geldi bana. iyiler ve kötüler, kötü dibine kadar kötü iyi ise mükemmele yakınsıyor. diğer klasikler de öyle mi bilmem ama çocuk romanı gibi geldi bana monte kristo açıkçası. önyargım oldu.

monte kristoya başlayayım dedim ama çok basit geldi bana. iyiler ve kötüler, kötü dibine kadar kötü iyi ise mükemmele yakınsıyor. diğer klasikler de öyle mi bilmem ama çocuk romanı gibi geldi bana monte kristo açıkçası. önyargım oldu.

Monte kristoyu okumadm ama hepsi oyle değil. Iki şehrin hikayesini okudunuzmu?

Back