Dünya edebiyatı

sekr

GardolabımızEfLaTuN Olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
214
8
318
Ankara
Selam kızlar içinizde dünya edebiyatı okuyanlar varmı özellikle can yayınlar ben bir iki tane aldım yüzyıllık yalnızlı ve bir burjuvanın itirafları die ama yüzyıllık yalnızlık çok akıcıydı 3 günde bitti ama diğeri öle deil çok sıkıldım bu tür kitaplardan önerebilceğiniz var mı?

can yayınlarından sana simyacıyı önerebilirim. bir de susanna tamaro yüreğinin götürdüğü yere git var.şu an ben can yayınlarından dido sotiriyu'nun benden selam söyle anadolu'ya'yı okumaktayım.ki eğer okumadıysan kesinlikle okuman gereken bir kitap.kurtuluş savaşına bir de öbür cepheden bak ve kimlerin bizi bu hale getirdiğini gör...

Teşekkür ederim en kısa zamanda almaya çalışıcam,yüzyıllık yalnızlıkta çok güzel aile çatışmasını,mücadelelerini ve dönemin muhafazakar ve liberal çatışmasını anlatıyor

Teşekkür ederim en kısa zamanda almaya çalışıcam,yüzyıllık yalnızlıkta çok güzel aile çatışmasını,mücadelelerini ve dönemin muhafazakar ve liberal çatışmasını anlatıyor
okumadım ama kenara yaziim.benden selam söyle anadolu'ya'nın artık son 50sayfasındayım.bi sonraki kitap hazır stephen king duma adası...onu da bitiriim dediğine döncem sonra.sağol fikir için.

Can Yayınları-Laura Esquivel- Acı Çikolata
Can Yayınları- Oriana Fallaci- Doğmamış Çocuğa Mektup
Can Yayınları- Daniel Kehlmann- En Uzak Yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…