- 11 Ocak 2024
- 395
- 717
- 37
-
- Konu Sahibi olamazmiolabilir
Gayet keyifli bir gündü.Dün inanılmaz bunaldım resmen dünyaya sigamadim. Bugün de yine aynı durumda gibiyim. Retro metro bişiler var mı bu ara ya neler oluyor
Yo gayet fıstık gibi gün dün de bugün de yaşasın baharDün inanılmaz bunaldım resmen dünyaya sigamadim. Bugün de yine aynı durumda gibiyim. Retro metro bişiler var mı bu ara ya neler oluyor
Evet dolunay vardı benimde migrenim tutar hepDün inanılmaz bunaldım resmen dünyaya sigamadim. Bugün de yine aynı durumda gibiyim. Retro metro bişiler var mı bu ara ya neler oluyor
Çok keyifli bir gündü.Dün inanılmaz bunaldım resmen dünyaya sigamadim. Bugün de yine aynı durumda gibiyim. Retro metro bişiler var mı bu ara ya neler oluyor
Dün başak dolunayı vardı teması genelde eskiler bir şeylerin gün yüzüne çıkması rüya yoluya msjlar falandı ne rüya gördünüz dünDün inanılmaz bunaldım resmen dünyaya sigamadim. Bugün de yine aynı durumda gibiyim. Retro metro bişiler var mı bu ara ya neler oluyor
Eski sevgilimiDün başak dolunayı vardı teması genelde eskiler bir şeylerin gün yüzüne çıkması rüya yoluya msjlar falandı ne rüya gördünüz dün
Ne demek yani bu? Ben aslan burcuyum. Beni bu kadar etklemis olması mümkün mü?Bütün gezegenler balık burcunda yığılım yaşıyor onun etkisidir sizdeki.
Bir msj aldınız mı rüyada ?Eski sevgilimi
Çok hatırlamıyorum karışık bir rüyaydı ama olumsuz hislerle uyandığımı biliyorum ruyadanBir msj aldınız mı rüyada ?