Dünden verim alabilen oldu mu allah aşkına

Ay in hareketleri etkiliyor gezegen duruslarida belki ama aslolan dünya sizsiniz sizin için dengede durmaya özen gösterin.Sadece ani kararlar almayın birşeylere başlamayın diyorlar benimde okuduğum kadarıyla.Ben kendime tutunuyorum çok da dinliyor değilim esasen.Herseyide bu gezegenlere aya göre ayarlayamam yer çekimi tutar ya beni dünyada diyip afedersiniz birazda kendimle dalga geçiyorum.Yoksa yani onun onla açısı bunun bunla bakışı retronun oluşu toksiklerin dönüşü vs çıkamam içinden

İnşallah geçer konu sahibi bir üyede konu açmış sanki dün ile ilgili konulara bakın bir oda içim sıkılıyor gibi birşey yazmış dün ile ilgili ordada yorumlar var sanırım böyle hissedenler var arada bendede oluyor nadir de olsa ben retroya değil beynimin çalışma düzenine bağlıyorum kendiminkileri yaşadığım şeylerle ilgili ara ara olabilir gelir geçer.Her gün iyi geçmiyor bazen çok üst üste kötü hissedilebiliyor da.

Dün inanılmaz bunaldım resmen dünyaya sigamadim. Bugün de yine aynı durumda gibiyim. Retro metro bişiler var mı bu ara ya neler oluyor
Çok keyifli bir gündü.
Gündüz kuaför, bakım işlerimi halletim. Sonra kızlarımla sinemaya gittik, ordan dün oruç tutmuştum iftarımı açmak için güzel bir yemeğe ardından akşam evde çay kahve muhabbeti. Retro metro anlamadım hiç.
Bugünde öyle hava mis gibi, kış bittiyor artık çok şükür

Bana her ay düzenli bir şekilde gelir bu his. Retro mu oluyormuş sebebi ben kafamın içi sanıyordum

İnsanız sünger degilizki Haberleri dinleyip gazete okuyup bu kadar doğal afet dünyada olup biten savaşlar kendi yasadiklarimiz insanız etkileniyoruz üzülüyoruz retroya gerek yokki.İnsanin olumsuza odaklanmasını sağlayacak o kadar dış uyaran varki.Bir şekilde ayakta durmaya devam etmeye iyi hissetmeye çabalıyoruz ben böyle bakıyorum.Gerisi bana süsleme gibi geliyor .İç sıkıntısı olacak çok neden var onu gözardi edecek şeyler bulmak gerek.Farkli görüşlere de saygım var.

Dün inanılmaz bunaldım resmen dünyaya sigamadim. Bugün de yine aynı durumda gibiyim. Retro metro bişiler var mı bu ara ya neler oluyor
Dün başak dolunayı vardı teması genelde eskiler bir şeylerin gün yüzüne çıkması rüya yoluya msjlar falandı ne rüya gördünüz dün

Bu haftasonu isteksizdim ben de. Dışarı çıkacaktık çıkmadık. İş de yapmadım oturup kitap okudum bence bu açıdan verimli oldu

Yok ders bile çalışmadım.
Vurdum kafayı yattım 4 bölüm dizi izledim (2 saatliklerden )
Kendim için dünü ölü gün ilan ettim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…