Dündar mahkumiyet kararını Erdoğan’a ‘hediye etti’: Davanın savcısı gibi davrandı

Ne diyecek defnehannn erdoğanım çok yaşa
Mutlaka bir bildiği vardır bis ne anlarız bunlar derin meseleler
Klasik erdoganist tarzında
Gecen gun officein banlandigi tartışmada şu sürekli kek yapan kadın var ya hala yol yaptılar, belediye spor bilmem nesi yaptı diyordu kızı delirtti oturduğum yerde ben çıldırdım.

Gecen gun officein banlandigi tartışmada şu sürekli kek yapan kadın var ya hala yol yaptılar, belediye spor bilmem nesi yaptı diyordu kızı delirtti oturduğum yerde ben çıldırdım.
Ban yemesine neden oldu yazıkkk ki

3
Pelinim oyle yada boyle gorus ayriligimiz var sen a desen ben b diyrm yorum ve anlayislarimiz farkli Bana gore Cumhurdan adami yok varsa secilir zaten 15 sene olacak hala neyi hezeyani bu

Vetonun kaldirilmasindan bunu mu anliyorsun .
Vetonun kaldirilmasi israilin natoya uyeligine girmesini ve askeri tatbikatlara katilabilmesini sagyacak sen haberleri nasil okuyorsun anlamadim.

Vetonun kaldirilmasindan bunu mu anliyorsun .
Vetonun kaldirilmasi israilin natoya uyeligine girmesini ve askeri tatbikatlara katilabilmesini sagyacak sen haberleri nasil okuyorsun anlamadim.
Hahahahahahahahahahahhsgdgdhshahahahshdgdg müttefik olucaz yani natoya girince .
Zorunuza gitmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…