- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.572
- 598
Sizin gibi "vatansever" olmaktansa Can Dündar gibi "vatan haini"olmayı tercih ederim !!!
Kömürsever , makarnasever, çeyreksever
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin gibi "vatansever" olmaktansa Can Dündar gibi "vatan haini"olmayı tercih ederim !!!
yanlış adrestesinnböyle yazmak istedi,n herhalde..
Adam 2 milyon 300 bin kişilik mitinglerle Guinness Rekorlar Kitabına girmiş!.
Üst üste 13 yıl boyunca bütün soyasi partilleri muhalefete mahkum etmiş!.
Sağcı'yı Solcu Solcu'yu Sağcı, İlericiyi Gerici Gericiyi İlerici yapmış!.
Yüzde 52'lik seçim rekorlarıyla dunya gündemine damga vurmuş!.
Şamaroğlanı durumundaki Türkiye'yi dünyaya istikamet çizdiren bir ülke yapmış!.
"Süper Güç" denilen Rusya'nın jetini düşürüp dünyaya gözdağı vermiş!.
Amerika Başkanına ceket ilikletip makas almış!.
Almanya Başbakanını 1 ay içerisinde 3 defa ayağına kadar getirtmiş!.
Tek sözüyle Belçika hükümetine ayar verip anayasalarını değiştirtmiş!.
3 milyon mülteciye Ensar olup dünyaya insanlık dersi vermiş!.
Dünyanın borç aldığı IMF'yi kulağından tutup ülkesinden kovmuş!.
İsrail'e katil olduğunu söyleyip özür diletmiş!.
Bunları yapan birinin
İyisiniz değil mi!!!
Kanitla delil koy yargilatalimÜlkeyi soyar, çalar çırpar, satar, yağmalar, halka küfür eder, insanları tekmeler, terör örgütlerine yardım ve yataklık eder hala o koltuklara otururlar, o ihaleleri usülsüz yoldan alırlar. Bir gazeteci işini yapar beş yıl hapis cezası alır. Adalete gellll
Kanitla delil koy yargilatalim
yanlış adrestesinnböyle yazmak istedi,n herhalde..
Adam 2 milyon 300 bin kişilik mitinglerle Guinness Rekorlar Kitabına girmiş!.
Üst üste 13 yıl boyunca bütün soyasi partilleri muhalefete mahkum etmiş!.
Sağcı'yı Solcu Solcu'yu Sağcı, İlericiyi Gerici Gericiyi İlerici yapmış!.
Yüzde 52'lik seçim rekorlarıyla dunya gündemine damga vurmuş!.
Şamaroğlanı durumundaki Türkiye'yi dünyaya istikamet çizdiren bir ülke yapmış!.
"Süper Güç" denilen Rusya'nın jetini düşürüp dünyaya gözdağı vermiş!.
Amerika Başkanına ceket ilikletip makas almış!.
Almanya Başbakanını 1 ay içerisinde 3 defa ayağına kadar getirtmiş!.
Tek sözüyle Belçika hükümetine ayar verip anayasalarını değiştirtmiş!.
3 milyon mülteciye Ensar olup dünyaya insanlık dersi vermiş!.
Dünyanın borç aldığı IMF'yi kulağından tutup ülkesinden kovmuş!.
İsrail'e katil olduğunu söyleyip özür diletmiş!.
Bunları yapan birinin
İyisiniz değil mi!!!
Davutoglu secildiginde basbakana degil yine Cumhurun kurdugu partiye oy verildiHepimiz illa ki bir yerlerden etkilenebiliyoruz okuduğumuz kaynaklar, sözler vs.
Fakat kendi düşüncen gibi böyle bir saçmalığı yazmak ve dayatmanın mantığı Nedir kakao?
Hem biliyorsun bu bölümde kendine ait alıntı olan yazıların linklerini vermen lazım.
Senin yerine ekliyorum. bu iyiliğimi unutma.
Bir de bu anlattığın şeylere inanman ayrı bir vaka olduğu gibi, bir Cumhurbaşkanının seçilmiş başbakanı kendi isteği dışında istifaysa zorlaması ve profili düşük bir Başbakan aramasını ayan beyan normal bir durum gibi açıklamasını bile normal buluyorsunuz.
Bu neyin mantalitesi inanılır gibi değilsiniz.
http://pikore.co/media.php?id=1244004862128941645
Neyse bunu duyduguma sevindim gercek sanmistim ben. Onu gercekten anlamak istedim. Gormedigim atladigim bir sey mi var diye kendimi sorguladim.Kakao zaten gercek degil,troll gibi birsey. Yani sirf tepki almak icin bircok seyi yazar ve genelikle o yüzden konu batar.
Bundan dolayi ben sahsen "don't feed the troll" mantigi ile kakao'ya cevap verilmesini yalnis buluyorum. Neticede o'da bilerek seni sinir edecek bir cevap verecek ve cok anlamsiz bir tartisma oluyor.
Adamlarin evlerinden kutular dolusu para cikti. Hepimiz gorduk duyduk yargilatabildik mi? Basbakanin danismani somada vatandasi tekmeledi yine hepimiz gorduk duyduk yargilatabildik mi? Dagdan davulla zurna ile terorist karsiladilar, terorist dugunune altin gonderdiler hepimiz gorduk duyduk yargiladik mi? Ergenekon diye cakma bir orgut yarattilar butun askerleri iceri attilar, insanlar bu memlekete omurlerini vermis canlari pahasina kahirindan kanser oldu öldü kimisi intihar etti gorduk, duyduk yargilatabildik mi? Daha neyin kanitindan bahsediyorsunuz bunlar bu ulkede degil muz cumhuriyetinde mi yasandi? Rabbim biliyor ahim buyuk.Kanitla delil koy yargilatalim
Cumhurbaskaninin evinden mi cikti o mu tekmeledi o mu karsiladi?Adamlarin evlerinden kutular dolusu para cikti. Hepimiz gorduk duyduk yargilatabildik mi? Basbakanin danismani somada vatandasi tekmeledi yine hepimiz gorduk duyduk yargilatabildik mi? Dagdan davulla zurna ile terorist karsiladilar, terorist dugunune altin gonderdiler hepimiz gorduk duyduk yargiladik mi? Ergenekon diye cakma bir orgut yarattilar butun askerleri iceri attilar, insanlar bu memlekete omurlerini vermis canlari pahasina kahirindan kanser oldu öldü kimisi intihar etti gorduk, duyduk yargilatabildik mi? Daha neyin kanitindan bahsediyorsunuz bunlar bu ulkede degil muz cumhuriyetinde mi yasandi? Rabbim biliyor ahim buyuk.
Saray darbesine ne diyorsun ?Cumhurbaskaninin evinden mi cikti o mu tekmeledi o mu karsiladi?
Pelinim bu savunma degil emin ol gercek elle tutulur seyler olsa baskan astirmis ziyniyetten geliniyor geziyle onla bunla amacda oydu zaten tartismakta sacma ben sagdan bakiyrm sen soldan ortayi bulamiyruz ki
Ben birsey demiyrm cok biliyorsan anket yap kanitlama cabasindaysan benim demem onemli degil sonuca bakmaliSaray darbesine ne diyorsun ?
Hiç insanlar tayibe oy verdi deme sırf Davutoğluna veren ılımlı diye bir sürü insan tanıyorum
Aşk olsunBen birsey demiyrm cok biliyorsan anket yap kanitlama cabasindaysan benim demem onemli degil sonuca bakmali
Evet belki bu dedigimiz suclarin hicbirini Cumhurbaskani islemedi hsklisin ama hepsine gozyumdu. Hangisini sorguladi hangisinin pesine dustu. Bu mudur tum Turkiyenin Cumhurbaskani olmak. kendisi gibi dusunmeyen herkesin ustune gitti ama Ergenekonda ben bu davanin savcisiyim diyen Cumhurbaskani neden diger davalarin savcisi olmadi. İnan ben olaya ne sagdan ne soldan bakiyorum bu meseleyi sag sol olarak gormuyorum bu kadsr kucymseyemiyorum. Benim rehberim vicdanim ve bu yasananlari vicdanim kabul etmiyor. İcim almiyor. Sag dusunceli bir insan olarak demekki bunlari hosgorebiliyorsunuz o da sizin dusunceniz. AMa sunu aklinizdan cikarmayin Adalet bir gun herkese lazim. Bu gun bu hosgordugunuz durumlarda yarin sizde olabilirsiniz.Cumhurbaskaninin evinden mi cikti o mu tekmeledi o mu karsiladi?
Pelinim bu savunma degil emin ol gercek elle tutulur seyler olsa baskan astirmis ziyniyetten geliniyor geziyle onla bunla amacda oydu zaten tartismakta sacma ben sagdan bakiyrm sen soldan ortayi bulamiyruz ki
Bunlar derin meseleler sıradan halk ne anlarAşk olsun
Seçmen değil misin yorumunu soruyorum ?
Kendi fikirlerin yok mu ? Düşük profilli seçmen misin ?
Dinim islam ve benim için ne dediği sorgulanmaycak tek kişi 632 yılında öldü . (evet Atatürk dahil elestiririm )Bunlar derin meseleler sıradan halk ne anlar
Lütfen bizi ilgilendirmez
Biz yeriz içeriz önümüze ne gelmiş ise elhamdülillah çok şükür deriz
En son İsrail dostu genemi düşman olduDinim islam ve benim için ne dediği sorgulanmaycak tek kişi 632 yılında öldü . (evet Atatürk dahil elestiririm )
Peygamberimize bile aldığı kararlarda bu senin kelamin mi Allahın mi diye sorarlarmis.
Şimdi bunlar muhafazakâr olduklarını iddia ediyorlar. Komik
Neyse argadasim ordaligi yine cog garistirdilar İsrail usaglari,şerefsiz amerigalilar oyum yine reise
Nato vetosunu kaldırdılar İsraile .En son İsrail dostu genemi düşman oldu
Herşeyi kaçırıyorum o kadar çabuk değişiyor ki
Ne diyecek defnehannn erdoğanım çok yaşaNato vetosunu kaldırdılar İsraile .
Türkiye sayesinde İsrail 3 gün önce gazzeyi bombaladı.
Ama sonuçta Filistin Rabia 4 444444444444444
Sorsan bir tanesinin haberi yok
evlaefe Türkiye israilin nato vetosunu kaldırdı.
Ne diyorsun bu duruma