• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dündar mahkumiyet kararını Erdoğan’a ‘hediye etti’: Davanın savcısı gibi davrandı

Ne diyecek defnehannn erdoğanım çok yaşa
Mutlaka bir bildiği vardır bis ne anlarız bunlar derin meseleler
Klasik erdoganist tarzında:kahve:
Gecen gun officein banlandigi tartışmada şu sürekli kek yapan kadın var ya hala yol yaptılar, belediye spor bilmem nesi yaptı diyordu :D kızı delirtti oturduğum yerde ben çıldırdım.

Gecen gun officein banlandigi tartışmada şu sürekli kek yapan kadın var ya hala yol yaptılar, belediye spor bilmem nesi yaptı diyordu :KK70: kızı delirtti oturduğum yerde ben çıldırdım.
Ban yemesine neden oldu yazıkkk ki:duduk:

3
Evet belki bu dedigimiz suclarin hicbirini Cumhurbaskani islemedi hsklisin ama hepsine gozyumdu. Hangisini sorguladi hangisinin pesine dustu. Bu mudur tum Turkiyenin Cumhurbaskani olmak. kendisi gibi dusunmeyen herkesin ustune gitti ama Ergenekonda ben bu davanin savcisiyim diyen Cumhurbaskani neden diger davalarin savcisi olmadi. İnan ben olaya ne sagdan ne soldan bakiyorum bu meseleyi sag sol olarak gormuyorum bu kadsr kucymseyemiyorum. Benim rehberim vicdanim ve bu yasananlari vicdanim kabul etmiyor. İcim almiyor. Sag dusunceli bir insan olarak demekki bunlari hosgorebiliyorsunuz o da sizin dusunceniz. AMa sunu aklinizdan cikarmayin Adalet bir gun herkese lazim. Bu gun bu hosgordugunuz durumlarda yarin sizde olabilirsiniz.
Pelinim oyle yada boyle gorus ayriligimiz var sen a desen ben b diyrm yorum ve anlayislarimiz farkli Bana gore Cumhurdan adami yok varsa secilir zaten 15 sene olacak hala neyi hezeyani bu

Nato vetosunu kaldırdılar İsraile .
Türkiye sayesinde İsrail 3 gün önce gazzeyi bombaladı.

Ama sonuçta Filistin Rabia 4 444444444444444
Sorsan bir tanesinin haberi yok
evlaefe evlaefe Türkiye israilin nato vetosunu kaldırdı.
Ne diyorsun bu duruma
Vetonun kaldirilmasindan bunu mu anliyorsun .
Vetonun kaldirilmasi israilin natoya uyeligine girmesini ve askeri tatbikatlara katilabilmesini sagyacak sen haberleri nasil okuyorsun anlamadim.

Vetonun kaldirilmasindan bunu mu anliyorsun .
Vetonun kaldirilmasi israilin natoya uyeligine girmesini ve askeri tatbikatlara katilabilmesini sagyacak sen haberleri nasil okuyorsun anlamadim.
Hahahahahahahahahahahhsgdgdhshahahahshdgdg müttefik olucaz yani natoya girince .
Zorunuza gitmiyor mu

3

Pelinim oyle yada boyle gorus ayriligimiz var sen a desen ben b diyrm yorum ve anlayislarimiz farkli Bana gore Cumhurdan adami yok varsa secilir zaten 15 sene olacak hala bu gorus yada yorum farkliligi degil bu dupeduz vicdan farkliligi bende boyle dusunuyorum. Evet haklisin bos bi hezeyan benimkisi ayni dili kullanmak degil ayni duygulari hissedenler anlasabilir.

Back