Dün Meme Büyütme Ameliyatı oldum

Küçülme ödemler geçtiği için mi oluyor?Doktordan istediğim boyutun bir üstünü mü istemeliyim o zaman?Benim de hiç meme dokum yok,75A dolgulu bile dolmuyor.😔Sonbaharda meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum,dolu dolu 75B olması için ne kadar cc gerekir acaba? Benim gibi olup ameliyat olmuş olanlardan geri dönüş alabilir miyim? Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim❤️🙏

Hiç korkmayın endişelenmeyin. Ben ameliyat masasından kaçmaya çalıştım inanın değmezmiş doktorumu da kendimi de boşuna strese sokmuşum. 1 ay çok sancılı geçti çünkü bende göğüs hiç yoktu. Resmen derim inceldi içine silikon girince dışardan şeffaflaştı annem korktu artık patlayacak filan diye düşünmeye başladık ne saçma ama öyle 🤣 bir ay içinde gün gün iyileştim. 1 ayın sonunda kontrole gittiğimde doktor artık yüzüstü yat dedi. Nasıl olacak filan derken tedirgin uyuyordum zaten. Sonra bir baktım sabah uyandığımda yüzüstü yatıyorum 🤣 allahım ne rahatlık o gün akşama kadar uyudum diyebilirim o rahatlıkla. Sonrası geldi zaten. Şimdi resmen bunlar hep benimmiş gibi. Yabancı bir cisim filan gelmiyor aklıma. Mıncıklıyorum masaj yapıyorum spor yapıyorum temizlik o bu aklına gelecek her şey. Eski hayatımdan daha rahatım. Özgüveni tavan. Şimdi sütyen araştırıyorum. İnan bedeninin bu kadar büyüdüğünü görünce ben bu acılara bir ay daha katlanırım ya dedim :)
Merhaba, benim de hiç meme dokum yok.Sonbaharda ameliyat olmak istiyorum.Şimdiki hissiyatınız nasıl acaba? dokunulduğunda silikon hissediliyor mu? En çok bundan korkuyorum,içimde yapay bir şeyin olduğunu hissetmekten
geri dönüş yaparsanız çok mutlu olurum,şimdiden teşekkür ederim.sevgiler❤️

Slmlar Ameliyatsız Göğüs Büyütmeyi duydunuz mu acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Küçülme ödemler geçtiği için mi oluyor?Doktordan istediğim boyutun bir üstünü mü istemeliyim o zaman?Benim de hiç meme dokum yok,75A dolgulu bile dolmuyor.😔Sonbaharda meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum,dolu dolu 75B olması için ne kadar cc gerekir acaba? Benim gibi olup ameliyat olmuş olanlardan geri dönüş alabilir miyim? Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim❤️🙏
Bende hic meme yoktu 350 cc takmis doktor.50 kilo 169 la girdim ameliyata suanda sag kolum sorunlu nedeni ise slikonlarin vucuda agir gelmesi...emin olun buyuk meme sıkıntı ne sutyen bulabiliyosunuz ne istediginiz kiyafeti giyebiliyosunuz.doktorunuza soykeyin vucudunuzla uyumlu yapsin..yoksa resmen eziyet oluyor.benden soylemesi hersey burda yazildigi gibi toz pembe degil birde bu isin gercekleri var.

Bende hic meme yoktu 350 cc takmis doktor.50 kilo 169 la girdim ameliyata suanda sag kolum sorunlu nedeni ise slikonlarin vucuda agir gelmesi...emin olun buyuk meme sıkıntı ne sutyen bulabiliyosunuz ne istediginiz kiyafeti giyebiliyosunuz.doktorunuza soykeyin vucudunuzla uyumlu yapsin..yoksa resmen eziyet oluyor.benden soylemesi hersey burda yazildigi gibi toz pembe degil birde bu isin gercekleri var.
Çok geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz😔🙏çok haklısınız vücudun alabileceğinden fazlasını yüklemek iyi değil,Bende doktorlarla görüşmeye gidersem vücudumla uyumlu olmasını isteyeceğim,sonrasında böyle şeyler yaşamak çok üzücü.geri dönüşünüz için teşekkür ederim❤️İnşallah herkesin işi rast gider,sağlıkla güzel günlerimiz olur umarım.

Merhaba, dün sabah 375 cc motiva ergonomix silikon ile ameliyat oldum.Baskı hissi mevcut ancak dayanılmayacak gbi bir ağrı çekiyorum diyemem.
Emzirmeden sonra göğsüm dümdüz tahta gibi olmuştu.375 şu an ne büyük ne küçük idare eder gibi olmuş ama daha önce yaptıran arkadaşlar küçülüyor yazmışlar.Nasıl bir küçülme anlatabilecek var mıdır?Teşekkürler.
Bu arada ameliyat sonrası dr direkt korse sütyen giydirmiş kenarından kaldırıp bakabiliyorum ama belli yani büyük değil.
Izmirde mi yaptırdiniz . Izmirde en iyi dr onereceginiz varmi

Benim aşağı inmeyecek. Ben dekolte bölgemi dolgun istemiştim o yüzden aşağı iniş olmayacak. Doğal bir görüntü de istemedim. Ben protez olduğunun belli olmasını istedim 🤣 daha güzel duruyor top top dik ve sert. Zaten yumuşamayacak da benim ki. Göğsüm hiç olmadığı için protezi hissedecekmişim. Bunlaro bilerek girmiştim ameliyata kendim de böyle olsun istemiştim zaten. Ama ödemler gidince biraz küçülecek ister istemez. Şu an benim ameliyat günüme göre biraz azaldı ödem haliyle iniş oldu. Ama tabii 325 neyse o kalacak.
merhaba kas üstümü oldunuz

X