• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün Meme Büyütme Ameliyatı oldum

Promethea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
113
51
98
Merhaba, dün sabah 375 cc motiva ergonomix silikon ile ameliyat oldum.Baskı hissi mevcut ancak dayanılmayacak gbi bir ağrı çekiyorum diyemem.
Emzirmeden sonra göğsüm dümdüz tahta gibi olmuştu.375 şu an ne büyük ne küçük idare eder gibi olmuş ama daha önce yaptıran arkadaşlar küçülüyor yazmışlar.Nasıl bir küçülme anlatabilecek var mıdır?Teşekkürler.
Bu arada ameliyat sonrası dr direkt korse sütyen giydirmiş kenarından kaldırıp bakabiliyorum ama belli yani büyük değil.

Merhaba, dün sabah 375 cc motiva ergonomix silikon ile ameliyat oldum.Baskı hissi mevcut ancak dayanılmayacak gbi bir ağrı çekiyorum diyemem.
Emzirmeden sonra göğsüm dümdüz tahta gibi olmuştu.375 şu an ne büyük ne küçük idare eder gibi olmuş ama daha önce yaptıran arkadaşlar küçülüyor yazmışlar.Nasıl bir küçülme anlatabilecek var mıdır?Teşekkürler.
Bu arada ameliyat sonrası dr direkt korse sütyen giydirmiş kenarından kaldırıp bakabiliyorum ama belli yani büyük değil.
Bende ameliyattan korse ile çıkmıştım.

Bende pazartesi günü ameliyat olacağım.350-400 cc arası takarım dedi doktorum. Ama ben çok büyük istediğim için sınırları zorlayıp 400ü geçeceğim dedi. umarım geçer de. sizinki 375 cc olmasına rağmen küçük duruyormuş şimdi daha çok taktım kafaya çünkü benim de emzirmeden sonra meme diye birşey kalmadı.

Sizin kaç cc takıldı, ben dayanamayıp açıp baktım çok küçük değil gözüme hoş göründü inşallah çok ufalmaz.
325 takıldı benim hiç yoktu göğsüm bir ayı geçti ödemler iniyor ufaldı evet ama ebadından memnunum şu an çok küçülmedi

İnşallah benimde çok ufalmaz şu an ki boyutu çok ideal çünkü
Ödemler geçince küçülüyor yalan yok ama 6 ayı buluyormuş. Benim daha 1.5 ay oldu. Zaman içerisinde daha çok küçülürse üzülürüm. Umarım böyle kalır şu an gayet iyi. Umarım sizin de böyle kalır. Yaptırdığımıza değer.

Ödemler geçince küçülüyor yalan yok ama 6 ayı buluyormuş. Benim daha 1.5 ay oldu. Zaman içerisinde daha çok küçülürse üzülürüm. Umarım böyle kalır şu an gayet iyi. Umarım sizin de böyle kalır. Yaptırdığımıza değer.
Benim kuzenimde ameliyat oldu 1 yılı geçti onun, küçülmekten ziyade oturdukça daha doğal ve aşağıda oluyorlar aslında küçülmüyor yani örneğin 325 cc bir implant ne kadarsa o kadardan daha küçük olamaz zaten teknik olarak.Ben 375i konmadan önce elime almıştım ve gayet yeterli gelmişti büyüklük olarak, merak etmeyin ben dramatik bi hacim kaybı beklemiyorum ödemler gidecek normal olarak.

Benim kuzenimde ameliyat oldu 1 yılı geçti onun, küçülmekten ziyade oturdukça daha doğal ve aşağıda oluyorlar aslında küçülmüyor yani örneğin 325 cc bir implant ne kadarsa o kadardan daha küçük olamaz zaten teknik olarak.Ben 375i konmadan önce elime almıştım ve gayet yeterli gelmişti büyüklük olarak, merak etmeyin ben dramatik bi hacim kaybı beklemiyorum ödemler gidecek normal olarak.
Benim aşağı inmeyecek. Ben dekolte bölgemi dolgun istemiştim o yüzden aşağı iniş olmayacak. Doğal bir görüntü de istemedim. Ben protez olduğunun belli olmasını istedim 🤣 daha güzel duruyor top top dik ve sert. Zaten yumuşamayacak da benim ki. Göğsüm hiç olmadığı için protezi hissedecekmişim. Bunlaro bilerek girmiştim ameliyata kendim de böyle olsun istemiştim zaten. Ama ödemler gidince biraz küçülecek ister istemez. Şu an benim ameliyat günüme göre biraz azaldı ödem haliyle iniş oldu. Ama tabii 325 neyse o kalacak.

küçülüyor diyenler dışında zamanla implant iyice oturuyor böylece sütyeni daha iyi dolduruyor daha dolgun gözüküyor diyende var

Bende küçülme olmadi. Öyle ahim şahım bir ödem yoktu zaten. 360cc yuvarlak medium profil takildi. Bence büyüklüğü ideal. C-D cup arası gidip geliyor :)

Merhaba, 18 Ekimde 375 cc high profil kas altı konmuştu.Sadece ameliyattan ilk çıktığım gün ağrım oldu, sonrası banyo yapmak, yatıp kalkmak vs. çok rahat yapabildim, hatta 3. Gün muayeneme tek başıma gittim ve 20 km araba kullandım.Açıkçası ameliyat sonrası hiç korktuğum gibi olmadı, şanslıydım yani. Sonuç olarak da memnunum ancak henüz yerleşmedi ve yukarıdalar bakalım 3 ayı bulacak gözle görülür inmesi deniyor.Ameliyat hiç korkulacak bişey değil karar verirseniz o kısım caydırıcı olmasın derim

Öncelikle geçmiş olsun. ameliyat sonrasında az da olsa bir küçülme olabiliyor. bende çok fazla bir değişiklik olmamıştı. ameliyattan sonra hemen ameliyat sonrası sütyen kullanıyor doktorlar ben kendimde almıştım tavsiye ederim. izler içinde silikon jel deneybilirsiniz.

Artık ameliyat sonrası 5. Hafta içerisindeyim, ödemler gitti sanırım hafif hafif fark edilir bir yumuşama da oluşmaya başladı özellikle sağ göğsüm daha geriden olmak üzere aşağı yerleşme de daha gözle görülmeye başlıyor ama hala yerlerinde değiller o 6 ayı bulacak diyor tecrübeli arkadaşlar, bugün ölçü aldırdım göğüs altı 71 cm göğüs ise 89-90 cm gibi çıktı bu durumda C cup oluyormuş bazı C cuplar dar geldi modelden olsa gerek D de oluyor yani.İdealim C idi zaten.An itibari ile tüm sürecime baktığımda iyi ki yaptırmışım diyorum 🧿 niyeti olan arkadaşlar var ise cesaretlerini toplayıp aksiyon alsınlar derim herkese bol şanslar.

325 takıldı benim hiç yoktu göğsüm bir ayı geçti ödemler iniyor ufaldı evet ama ebadından memnunum şu an çok küçülmedi
Bende cumartesi olacağım ameliyatımı ve merak ediyorum orda fazlalık, ağırlık hissi , rahatsız edici his oluyormu sürekli?

Bende cumartesi olacağım ameliyatımı ve merak ediyorum orda fazlalık, ağırlık hissi , rahatsız edici his oluyormu sürekli?
Merak etme 1 aya hepsi geçiyor hiç bir şey kalmıyor. Şu an ben bunlar hep benim gibi hissediyorum 👏👏👏🤭🤭🤭 bir ay dişinizi sıkın. En fazla o da zaten.

Merak etme 1 aya hepsi geçiyor hiç bir şey kalmıyor. Şu an ben bunlar hep benim gibi hissediyorum 👏👏👏🤭🤭🤭 bir ay dişinizi sıkın. En fazla o da zaten.
Çok teşekkür ederim cevap için. Kafamda bazı endişeler var inşallah atlatacağım. Sizinki gibi böyle güzel yorumlara ihtiyacım var,sağolun

Çok teşekkür ederim cevap için. Kafamda bazı endişeler var inşallah atlatacağım. Sizinki gibi böyle güzel yorumlara ihtiyacım var,sağolun
Hiç korkmayın endişelenmeyin. Ben ameliyat masasından kaçmaya çalıştım inanın değmezmiş doktorumu da kendimi de boşuna strese sokmuşum. 1 ay çok sancılı geçti çünkü bende göğüs hiç yoktu. Resmen derim inceldi içine silikon girince dışardan şeffaflaştı annem korktu artık patlayacak filan diye düşünmeye başladık ne saçma ama öyle 🤣 bir ay içinde gün gün iyileştim. 1 ayın sonunda kontrole gittiğimde doktor artık yüzüstü yat dedi. Nasıl olacak filan derken tedirgin uyuyordum zaten. Sonra bir baktım sabah uyandığımda yüzüstü yatıyorum 🤣 allahım ne rahatlık o gün akşama kadar uyudum diyebilirim o rahatlıkla. Sonrası geldi zaten. Şimdi resmen bunlar hep benimmiş gibi. Yabancı bir cisim filan gelmiyor aklıma. Mıncıklıyorum masaj yapıyorum spor yapıyorum temizlik o bu aklına gelecek her şey. Eski hayatımdan daha rahatım. Özgüveni tavan. Şimdi sütyen araştırıyorum. İnan bedeninin bu kadar büyüdüğünü görünce ben bu acılara bir ay daha katlanırım ya dedim :)

Hiç korkmayın endişelenmeyin. Ben ameliyat masasından kaçmaya çalıştım inanın değmezmiş doktorumu da kendimi de boşuna strese sokmuşum. 1 ay çok sancılı geçti çünkü bende göğüs hiç yoktu. Resmen derim inceldi içine silikon girince dışardan şeffaflaştı annem korktu artık patlayacak filan diye düşünmeye başladık ne saçma ama öyle 🤣 bir ay içinde gün gün iyileştim. 1 ayın sonunda kontrole gittiğimde doktor artık yüzüstü yat dedi. Nasıl olacak filan derken tedirgin uyuyordum zaten. Sonra bir baktım sabah uyandığımda yüzüstü yatıyorum 🤣 allahım ne rahatlık o gün akşama kadar uyudum diyebilirim o rahatlıkla. Sonrası geldi zaten. Şimdi resmen bunlar hep benimmiş gibi. Yabancı bir cisim filan gelmiyor aklıma. Mıncıklıyorum masaj yapıyorum spor yapıyorum temizlik o bu aklına gelecek her şey. Eski hayatımdan daha rahatım. Özgüveni tavan. Şimdi sütyen araştırıyorum. İnan bedeninin bu kadar büyüdüğünü görünce ben bu acılara bir ay daha katlanırım ya dedim :)
benim hala sağ meme yukarda 1 ay 2 gun oldu ve hala sızlıyolar halaaa o bandajı takıyorum valla illallah geldi 😂 benimde göğsüm hiç yoktu aynı şeyleri yaşamışız senle 😂😂

Back