Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim alman kurt kopegimiz vardi bahcemizde arkadaslar galiba eve hirsiz girmak istemis zehir vermisler kopegime dunde beri agliyorum bahciye bile cikamiyorum ben nasil atlatirim bilmiyorum
başın sağ olsun çok acı düşüncesıne bıle tahammul edemıyorum bn DİLERIM ALLAHTAN O MELEĞE O ZEHIRI VERENLER GÜN YÜZÜ GÖRMESIN IKI YAKASI BI ARAYA GELMESIN EN SEVDIKLERINDEN COLUKLARI COCUKLARI VARSA ONLARDAN YOKSA ANALARINDAN BABALARINDAN KEFEN OLARAK CIKSIN allah belalarını versın ne istemısler yavrucaktan inşallah allh o zehır veren ellerını kökünden kopartsın param parça etsın AAAMMMİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN
BAĞIŞINIZ SAĞOLSUN ARKADAŞLAR sizi çokk iyi anlıyorum ...
benim de köpeğim öldü :gitme:
11 yıl bakmıştım ona acı tatlı herşeyde yanımdaydı nişanlandım nişanlımı kıskandı evlendim benimle evime gelmek istemedi eşime ters ters bakıyodu benim evimde kalamadı hep annemlere gitmek istedi çok üzüldü çok kıskandı eşimi benden uzaklaştı kimseyle muhatap olmadı sonra bebeğim oldu annemlerde kaldım doğumdan sonra 15 gün ben bebeğimi emzirdikçe o rahatsız oldu koltuğun altından çıkmak istemedi hep yattı üzgün üzgün bu durum hepimizi ailecek üzdü babam da çok ağladı onun bu durumuna hepimiz kötü olduk ...o günlerde memesinde bişey çıktı ...gittikçe büyüdü :1ninca:
veterinere götürdük meme kanseri üzüntüden olmuş dedi :1ninca::gitme: acilen ameliyat gerekiyor dedi bilmiyorumkismile ameliyat oldu ben gidemedim kardeşim gitmişti ertesi gün veteriner arayıp başınız sağolsun dedi ohaoldumsmile :1shok:
çok kötü oldum mafoldumben mafoldumben mafoldumben