dun kopegim oldu arkadaslar

egeli..

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
326
11
bizim alman kurt kopegimiz vardi bahcemizde arkadaslar galiba eve hirsiz girmak istemis zehir vermisler kopegime dunde beri agliyorum bahciye bile cikamiyorum ben nasil atlatirim bilmiyorum

bizim alman kurt kopegimiz vardi bahcemizde arkadaslar galiba eve hirsiz girmak istemis zehir vermisler kopegime dunde beri agliyorum bahciye bile cikamiyorum ben nasil atlatirim bilmiyorum

Çok üzüldüm canın ya. Üzme kendini diycem ama saçma üzülmemek
mümkün değill. :teselli: Allah o zehir verenleri bildiği gibi yapsın kötükedihüso

Son düzenleme:
ayyy kıyamamm yaa :KK43:
üzülme dıemıormm bile kendimi yerine koydum off çok kötü bişey
ama zaman herşeyin ilacı acısı geçer demiorum
ama bi zaman sonra dinecektir

bana bu kadar aci vercegini bilmiyordum inanin . amma tari mumkun deyil en acisida arkadaslar tam mutfagin karsisin da kulubesi var di surekli gozu bizde olurdu sim di yeri bombos ya en acisida benim yuruyus arkadasim di simdi bana kim arkadaslik yapcak yaaa alllahinizdan bulun rabim

başın sağ olsun çok acı düşüncesıne bıle tahammul edemıyorum bn DıLERIM ALLAHTAN O MELEĞE O ZEHIRI VERENLER GÜN YÜZÜ GÖRMESIN IKI YAKASI BI ARAYA GELMESIN EN SEVDIKLERINDEN COLUKLARI COCUKLARI VARSA ONLARDAN YOKSA ANALARINDAN BABALARINDAN KEFEN OLARAK CIKSIN allah belalarını versın ne istemısler yavrucaktan inşallah allh o zehır veren ellerını kökünden kopartsın param parça etsın AAAMMMıııııııııNNNNNNNNNNNN

başın sağ olsun çok acı düşüncesıne bıle tahammul edemıyorum bn DİLERIM ALLAHTAN O MELEĞE O ZEHIRI VERENLER GÜN YÜZÜ GÖRMESIN IKI YAKASI BI ARAYA GELMESIN EN SEVDIKLERINDEN COLUKLARI COCUKLARI VARSA ONLARDAN YOKSA ANALARINDAN BABALARINDAN KEFEN OLARAK CIKSIN allah belalarını versın ne istemısler yavrucaktan inşallah allh o zehır veren ellerını kökünden kopartsın param parça etsın AAAMMMİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN

ben de ayni bedduayi yapiyorum halla bahceme cikamiyorum ve onun yokluguna alismak cokkkk zor benim iki tane evladim var sanki bizim evin simarik kiziydi sadece dili konusmuyordu hersey anlayan hisseden ve bilen masum bir leydi di butun dualarina aynen bende diyorum:çok üzgünüm:

ay kıyamam ya allah kahretmesın ya ınsanlıktan cıkmış bunlar..
hayvan kadar duyguları yok..
allah sabır versın canım basın sagolsun:teselli::a015:

çoook üzüldüüüm :KK43: mafoldumben

öyle acı birşeydir ki... sizi anlıyorum. benim de 3 tane köpeğim var 3 ü de evde biri azıcık hasta olsa günlerce başım ağrıyor.
bahçede bırakmak bile artık emniyetli değil işte.. dünya çok kötü....
mama kabı dışından yemek yememeyi öğretmek gerek ve sahibi dışında başka bir elden yememeyi öğretmeli. eşimin köpeği olan hera öyle yertişmiş 3 yıldır benimle kalıyor yeni alıştı. ilk zamanlar eşim al demeden almazdı elimden mama artık alıştı herkesten alıyor. bu eğitim tek kişi üzerinden verilebiliyormuş çok önemli birşey aslında.

Benim de vardı köpeğim. Ama biri zehirlemişti, sonra kurtardık allahtan ama sonra da araba çarpmıştı. Çarpan da kaçıp gitmişti..:gitme:

arkadas hepinize ayri ayri tesekur ederim bana destek oldugunuz icin dun evini gocer dik artik cunku surekli gozumuzun onunde durmasi daha kotu birdaha almicam atik oglum tekrar allalim anne diyor amma kopegimin yerini hic birisi tutmaz gari hepinize tekrar tesekur ederim arkadaslar

Canım ya nasıl üzüldüm :KK43: melek olmuş yavrucak of senağlama
nedir bu meleklerin insan müsvettelerinden çektikleri! aklım almıyor
bugün de adamın biri taksi taksi diye müşteri kolluyodu taksisinin yanında.. sakin sakin bi sokak köpeği adamın yanından geçerken adam başladı "kışt kışt git hadi git " diye kovalamaya... yavrucak ürktü geri döndü 2 dakika sonra tekrar adamın yanından geçiyordu ki adam bi tekme attı kötükedihüso bi açtım ağzımı! Napıyosun sen ya! dedim.. Bunlar böle pislik oluyoo şöyle pislik oluyo demesin mi?? Dedimm sen önce insanlığı öğren kaç yaşında adamsın! Bu yaşına gelmişsin öğrenememişsin bi de insanım diye dolanıyosun ortalarda.Naptı o hayvan sana !!.Beni tutabilene aşkolsun.Yanımda nişanlımda vardı cevap bile veremedi adam!!!

Bunlar yüzünden insanlığımdan iğrenir oldum artık!

Allah bu günahsızlara zarar verenlerin yanına bırakmasınn acıların en büyüğünü yaşatsın

BAĞIŞINIZ SAĞOLSUN ARKADAŞLAR sizi çokk iyi anlıyorum ...
benim de köpeğim öldü :gitme:
11 yıl bakmıştım ona acı tatlı herşeyde yanımdaydı nişanlandım nişanlımı kıskandı evlendim benimle evime gelmek istemedi eşime ters ters bakıyodu benim evimde kalamadı hep annemlere gitmek istedi çok üzüldü çok kıskandı eşimi benden uzaklaştı kimseyle muhatap olmadı sonra bebeğim oldu annemlerde kaldım doğumdan sonra 15 gün ben bebeğimi emzirdikçe o rahatsız oldu koltuğun altından çıkmak istemedi hep yattı üzgün üzgün bu durum hepimizi ailecek üzdü babam da çok ağladı onun bu durumuna hepimiz kötü olduk ...o günlerde memesinde bişey çıktı ...gittikçe büyüdü :1ninca:

veterinere götürdük meme kanseri üzüntüden olmuş dedi :1ninca::gitme: acilen ameliyat gerekiyor dedi bilmiyorumkismile ameliyat oldu ben gidemedim kardeşim gitmişti ertesi gün veteriner arayıp başınız sağolsun dedi ohaoldumsmile :1shok:
çok kötü oldum mafoldumben mafoldumben mafoldumben

BAĞIŞINIZ SAĞOLSUN ARKADAŞLAR sizi çokk iyi anlıyorum ...
benim de köpeğim öldü :gitme:
11 yıl bakmıştım ona acı tatlı herşeyde yanımdaydı nişanlandım nişanlımı kıskandı evlendim benimle evime gelmek istemedi eşime ters ters bakıyodu benim evimde kalamadı hep annemlere gitmek istedi çok üzüldü çok kıskandı eşimi benden uzaklaştı kimseyle muhatap olmadı sonra bebeğim oldu annemlerde kaldım doğumdan sonra 15 gün ben bebeğimi emzirdikçe o rahatsız oldu koltuğun altından çıkmak istemedi hep yattı üzgün üzgün bu durum hepimizi ailecek üzdü babam da çok ağladı onun bu durumuna hepimiz kötü olduk ...o günlerde memesinde bişey çıktı ...gittikçe büyüdü :1ninca:

veterinere götürdük meme kanseri üzüntüden olmuş dedi :1ninca::gitme: acilen ameliyat gerekiyor dedi bilmiyorumkismile ameliyat oldu ben gidemedim kardeşim gitmişti ertesi gün veteriner arayıp başınız sağolsun dedi ohaoldumsmile :1shok:
çok kötü oldum mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canim benim seninde basin sag olsun benim 2 hafta felan oldu daha acisi dinmedi hala onu cok ozluyorum onun yokluguna alisamadim senin ki yine hastalik mis ama benimki zehir verdiler en acisida o cok akiliydi cok insancildi boyle olcagini bilseydim cok vahsi yetistirirdik kopegimizi kizima zehir verenler insan bile demiyorum cunku kopegime hakaret olur:teselli:

X