Dün kızlık zarı dikimi yaptırdım

Hep bu korkuyu yaşayıp hiç emin olamayacaksın. Evlendiğin güne kadar da bu endişe peşini bırakmayacak. Değer mi bunca strese?

Neler yaşadığımi kimse anlayamaz bu yüzden size açıklama yapamam
Bak yüksek ihtimalle eşin olacak kişi defalarca farklı kadınlarla sex yapmış biri olacak. Sen de sevdiğin ve sevildiğin biri ile sevişmek istemişsin işte hepsi bu dünyanın sonu değil.Hayata senın gibi bakan biriyle evlenırsen sorun olmaz. Bu sekılde cok zor.

1. Sevgilim beni terk edip başkasıyla evlendi , 2. Sevgilimde boşanmış biri olduğu için sorun etmez sandim ama hep yüzüme vurdu hatta beni defalarca uyardı düzgün bir evliliğin olmasını istiyorsan diktir dedi boşanmış bir erkek bile bunu diyorsa diktirmeden bir yuva kurmam imkansız bende böyle olmasını istemezdim ama kullanilmaktan yoruldum gerçekten anlayın beni görücü usulü evlenicem gönül işleri gerçekten yordu beni ,buna mecburum

Anlıyorum seni, o zaman iyi şanslar

Kalicimi yaptirdin bence kontrole git

erkekler cok rezil varliklar. hicbi sey icin kendinizi zorunlu hissetmemeniz lazim. ozellikle bu bahsettiginiz 2. erkek arkadasiniz cok yanlis bi sey yapmis sizi boyle korkutarak. asiri sacmalamis siz de dusmussunuz buna. her halinizle bir yuva kurmanizin imkani var olucak olan olur zaten bunu dusunen bi erkekle evlenmek ne kadar dogru bilmiyorum. ayrica evlenmek de zorunda degilsiniz evlenince hwr sey bi anda sihirli degnek degmis gibi mukemmel olmuyor.

Hiçbirseye mecbur değilsin bir et parçası için kimse seni bu duruma sokamaz kusura bakma, bakire arayan erkeklerde dönüp kendine baksın önce bakir mi diye.Her yer her bölge aynı değil bazı küçük şehirlerde hâlâ bu gelenek var anlıyorum ama bu erkeğin kafa yapısında olur. Bak canım bende küçük bir kasabanın köyünde büyüdüm büyüyene kadar herkes "ayyy evlenince kanlı çarşafı vericeksin kaynanana , ayyy kocan kız degilsen kapının önüne koyar vs. Vs." Laflar ile büyüdüm artık pskolojim bozulmuştu ya düşüp bozulduysa ya 100de 1 olan kızlık zarı olmayan kadınlardan olursam diye sonra sevgilim oldu nişanlandık. Bu korkularımı ona söyledim bana dediği tek şey umurumda değil eğlendiğimiz gece herşey çok güzel olacak kızlık zari var diye senle olacak ozel gecemi bölemem , kendin boz kızlık zarını dedi. Şok oldum tabi nasıl yapicam filan dedim doktora gidip yapabilirsin veya evde kendin dene dedi ve ben evlendigimde kızlık zarım bozulmuştu 6 senelik evliyim çok şükür de mutluyum asla bana bunun konusunu bile açmadı ha okumuş uni bitirmis biri de değil haberin olsun diyeceğim o ki doğru insanı bul senle sırf kızlık zarı için birlikte olacak olanı değil çünkü bugün onu bahane eden yarın benle sarılan herkesle sarılır gibi bahanelerle gelir sana uzak dur oylelerinden

Boşanmış erkeklerden uzak durun, iyi kocayı kimse sokağa atmaz. Dediği lafdan da ne mal olduğunu belli etmiş farkında mısın? Düzgün evlilik için git kandır kocanı? Bu mu düzgün evlilik, zar zihniyetli bir pislikmiş. Keşke yaptırmasaydın bıçak altına erkekler için yatmasaydın, mecbur da değilsin normal erkekler de var emin ol

Lütfen bana yazabilirmisiniz bu konuda birkaç sormak istiyorum

Aynı durumu bende yaşıyorum bi sonuç aldın mı neden böyle oluyormuş lütfen bilgi verir misin

Zengin koca bulmazsan hatrım kalır, aylardır kendini paraladın, şu zahmeti bi tane çulsuz kekonun piskopat anasının mutfağını ciflemek için çektiysen ziyan olur bu emekler be. Acırım.
Of Allah aşkına şahsi fikrini soran oldu mu? Sanane yani sana mı kaldı ister yaptırırım ister yaptırma sanane yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…