- 23 Aralık 2022
- 37
- -9
- 6
- 21
- Konu Sahibi Berivanalkn
-
Hep bu korkuyu yaşayıp hiç emin olamayacaksın. Evlendiğin güne kadar da bu endişe peşini bırakmayacak. Değer mi bunca strese?Arkadaşlar dün kızlık zarı dikimi işlemi yaptırdım ilk gün batma hissi vardı kanama biraz oldu , bugün büyük tuvaletimi yaptıktan sonra kan aktığını gördüm acaba dikişler mi açıldı nolur cevap verin çok korkuyorum
Doktorunuzla görüşünArkadaşlar dün kızlık zarı dikimi işlemi yaptırdım ilk gün batma hissi vardı kanama biraz oldu , bugün büyük tuvaletimi yaptıktan sonra kan aktığını gördüm acaba dikişler mi açıldı nolur cevap verin çok korkuyorum
Neler yaşadığımi kimse anlayamaz bu yüzden size açıklama yapamamHep bu korkuyu yaşayıp hiç emin olamayacaksın. Evlendiğin güne kadar da bu endişe peşini bırakmayacak. Değer mi bunca strese?
Bak yüksek ihtimalle eşin olacak kişi defalarca farklı kadınlarla sex yapmış biri olacak. Sen de sevdiğin ve sevildiğin biri ile sevişmek istemişsin işte hepsi bu dünyanın sonu değil.Hayata senın gibi bakan biriyle evlenırsen sorun olmaz. Bu sekılde cok zor.Neler yaşadığımi kimse anlayamaz bu yüzden size açıklama yapamam
1. Sevgilim beni terk edip başkasıyla evlendi , 2. Sevgilimde boşanmış biri olduğu için sorun etmez sandim ama hep yüzüme vurdu hatta beni defalarca uyardı düzgün bir evliliğin olmasını istiyorsan diktir dedi boşanmış bir erkek bile bunu diyorsa diktirmeden bir yuva kurmam imkansız bende böyle olmasını istemezdim ama kullanilmaktan yoruldum gerçekten anlayın beniBak yüksek ihtimalle eşin olacak kişi defalarca farklı kadınlarla sex yapmış biri olacak. Sen de sevdiğin ve sevildiğin biri ile sevişmek istemişsin işte hepsi bu dünyanın sonu değil.Hayata senın gibi bakan biriyle evlenırsen sorun olmaz. Bu sekılde cok zor.
Anlıyorum seni, o zaman iyi şanslar1. Sevgilim beni terk edip başkasıyla evlendi , 2. Sevgilimde boşanmış biri olduğu için sorun etmez sandim ama hep yüzüme vurdu hatta beni defalarca uyardı düzgün bir evliliğin olmasını istiyorsan diktir dedi boşanmış bir erkek bile bunu diyorsa diktirmeden bir yuva kurmam imkansız bende böyle olmasını istemezdim ama kullanilmaktan yoruldum gerçekten anlayın benigörücü usulü evlenicem gönül işleri gerçekten yordu beni , buna mecburum
Kalicimi yaptirdin bence kontrole gitArkadaşlar dün kızlık zarı dikimi işlemi yaptırdım ilk gün batma hissi vardı kanama biraz oldu , bugün büyük tuvaletimi yaptıktan sonra kan aktığını gördüm acaba dikişler mi açıldı nolur cevap verin çok korkuyorum
Hep bu korkuyu yaşayıp hiç emin olamayacaksın. Evlendiğin güne kadar da bu endişe peşini bırakmayacak. Değer mi bunca
1. Sevgilim beni terk edip başkasıyla evlendi , 2. Sevgilimde boşanmış biri olduğu için sorun etmez sandim ama hep yüzüme vurdu hatta beni defalarca uyardı düzgün bir evliliğin olmasını istiyorsan diktir dedi boşanmış bir erkek bile bunu diyorsa diktirmeden bir yuva kurmam imkansız bende böyle olmasını istemezdim ama kullanilmaktan yoruldum gerçekten anlayın benigörücü usulü evlenicem gönül işleri gerçekten yordu beni , buna mecburum
Hiçbirseye mecbur değilsin bir et parçası için kimse seni bu duruma sokamaz kusura bakma, bakire arayan erkeklerde dönüp kendine baksın önce bakir mi diye.Her yer her bölge aynı değil bazı küçük şehirlerde hâlâ bu gelenek var anlıyorum ama bu erkeğin kafa yapısında olur. Bak canım bende küçük bir kasabanın köyünde büyüdüm büyüyene kadar herkes "ayyy evlenince kanlı çarşafı vericeksin kaynanana , ayyy kocan kız degilsen kapının önüne koyar vs. Vs." Laflar ile büyüdüm artık pskolojim bozulmuştu ya düşüp bozulduysa ya 100de 1 olan kızlık zarı olmayan kadınlardan olursam diye sonra sevgilim oldu nişanlandık. Bu korkularımı ona söyledim bana dediği tek şey umurumda değil eğlendiğimiz gece herşey çok güzel olacak kızlık zari var diye senle olacak ozel gecemi bölemem , kendin boz kızlık zarını dedi. Şok oldum tabi nasıl yapicam filan dedim doktora gidip yapabilirsin veya evde kendin dene dedi ve ben evlendigimde kızlık zarım bozulmuştu 6 senelik evliyim çok şükür de mutluyum asla bana bunun konusunu bile açmadı ha okumuş uni bitirmis biri de değil haberin olsun diyeceğim o ki doğru insanı bul senle sırf kızlık zarı için birlikte olacak olanı değil çünkü bugün onu bahane eden yarın benle sarılan herkesle sarılır gibi bahanelerle gelir sana uzak dur oylelerinden1. Sevgilim beni terk edip başkasıyla evlendi , 2. Sevgilimde boşanmış biri olduğu için sorun etmez sandim ama hep yüzüme vurdu hatta beni defalarca uyardı düzgün bir evliliğin olmasını istiyorsan diktir dedi boşanmış bir erkek bile bunu diyorsa diktirmeden bir yuva kurmam imkansız bende böyle olmasını istemezdim ama kullanilmaktan yoruldum gerçekten anlayın benigörücü usulü evlenicem gönül işleri gerçekten yordu beni , buna mecburum
1. Sevgilim beni terk edip başkasıyla evlendi , 2. Sevgilimde boşanmış biri olduğu için sorun etmez sandim ama hep yüzüme vurdu hatta beni defalarca uyardı düzgün bir evliliğin olmasını istiyorsan diktir dedi boşanmış bir erkek bile bunu diyorsa diktirmeden bir yuva kurmam imkansız bende böyle olmasını istemezdim ama kullanilmaktan yoruldum gerçekten anlayın benigörücü usulü evlenicem gönül işleri gerçekten yordu beni , buna mecburum
Lütfen bana yazabilirmisiniz bu konuda birkaç sormak istiyorumArkadaşlar dün kızlık zarı dikimi işlemi yaptırdım ilk gün batma hissi vardı kanama biraz oldu , bugün büyük tuvaletimi yaptıktan sonra kan aktığını gördüm acaba dikişler mi açıldı nolur cevap verin çok korkuyorum
Aynı durumu bende yaşıyorum bi sonuç aldın mı neden böyle oluyormuş lütfen bilgi verir misinArkadaşlar dün kızlık zarı dikimi işlemi yaptırdım ilk gün batma hissi vardı kanama biraz oldu , bugün büyük tuvaletimi yaptıktan sonra kan aktığını gördüm acaba dikişler mi açıldı nolur cevap verin çok korkuyorum
Sen hangi dokturda yaptirdin , benim yaptırdığım tutmadı Turgay Karakaya gitcem o kesinlikle tutuyormuş herkes onu öneriyorAynı durumu bende yaşıyorum bi sonuç aldın mı neden böyle oluyormuş lütfen bilgi verir misin
Of Allah aşkına şahsi fikrini soran oldu mu? Sanane yani sana mı kaldı ister yaptırırım ister yaptırma sanane yaniZengin koca bulmazsan hatrım kalır, aylardır kendini paraladın, şu zahmeti bi tane çulsuz kekonun piskopat anasının mutfağını ciflemek için çektiysen ziyan olur bu emekler be. Acırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?