Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım sanırım hamilesiniz,,,,kaç haftalık hamileliğiniz,,,eğer yeni ise yerleşme kanaması olabilir,,,ama ilerlemiş bir gebelikse bir sorun olabilir hemen doktorunuza gidin derim,,,umarım üzücü birşey olmaz en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle,,,Alalhım yavrunuzu size bağışlasınn,,,,
6 haftalık hamişim canım.amin inşallah.:1no2:
kızlar yaa bide bişi sormak istiyorum drum progestan,folik plus,ve coraspin verdi.fakat progestanı sabah bir akşam iki olarak verdi.normalde 8 saat arayla vermesi gerekmiyo mu.bende akşam iki tane birlikte alıyorum.yanlışmı acaba..
CANIM PROGESTANI BANA DR GECE 2 ADET AYNI ANDA SABAHTA 1 ADET ALMAMI SÖLEMİŞTİ ... BAZI BÜNYEDE BULANTI YAPIYORMUŞ GALİBA TAM HATIRLAMIYORUM....BELKİ SANADA ÖYLE VERMİŞTİR Bİ DANIŞ YİNEDE SEN DR UNA....:sm_confused:
Canımm çook geçmiş olsun.Umarım herşey yolundadır rabbime emanet güzell hamişimizz.Allahım inşallah hayırlı güzel haberlerle dönersinn ve dönücen buna inanıyorum herşey yolundaa .kendıne iyi bak
amiiinnnnn balsuratçım yaaa inşallah güzel bebeğimi güzel sağlıklı bi şekilde görürüm başka bişi istemem ama tabi ben şuna inanıyorum gidecek olan gidiyo kalanda ne yapsan ne etsen sımsıkı tutunuyo sana