-
- Konu Sahibi Havuclukek50
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun malesef değilim başka şehirde yok yarına kadar idare edebilirim sağlık ocağına gitmek için..Allah gönlünüze göre versin inşallahKocan nerde bide hangi şehirdesin izmirdeysen inş. izmir kartın vardır numarasını at bana yükleme yapim internetten izmir kartına gider gelirsin dr a
Bence bi acile gitmelisin anlattıkların iyi gelmedi banaÇok teşekkür ederim Allah razı olsun malesef değilim başka şehirde yok yarına kadar idare edebilirim sağlık ocağına gitmek için..Allah gönlünüze göre versin inşallah
Kaşık bölgemde de kramp var diye belki etkisi olur diye içtim hapı bı umut..haftasonu diye aile hekimine ulaşamadım.112 arasam geri dönüşü kendim saglayamayacagim için aramadimbulanti ve kusmayla idrar yolu enfeksiyonu hapinin ne ilgisi var elinizde prostat hapi olsa onu mu alacaktiniz yani en azindan bir 112 yi arayabilirsiniz yani dolmus parasina da gerek yok aile hekiminize de ulasabilirsiniz turkiyede acil saglik hizmeti konusunda mahrumiyet yasadiginiza nedense inanasim gelmedi
Yarın sağlık ocağına gidebilirim o zamana kadar da dayanabilirim galiba çok teşekkür ederimBence bi acile gitmelisin anlattıkların iyi gelmedi bana
pardon siz nerede yasiyorsunuz hali hazirda ne yiyip iciyorsunuz eve donus paraniz bile yoksa o evin giderleri nasil karsilaniyor internetinizi neyle oduyorsunuz acabaKaşık bölgemde de kramp var diye belki etkisi olur diye içtim hapı bı umut..haftasonu diye aile hekimine ulaşamadım.112 arasam geri dönüşü kendim saglayamayacagim için aramadim
Aile hekimine pazar gunu kim nasil ulasiyor?Kac senedir ulkeye giris yapmadiniz acaba diyesim geldibulanti ve kusmayla idrar yolu enfeksiyonu hapinin ne ilgisi var elinizde prostat hapi olsa onu mu alacaktiniz yani en azindan bir 112 yi arayabilirsiniz yani dolmus parasina da gerek yok aile hekiminize de ulasabilirsiniz turkiyede acil saglik hizmeti konusunda mahrumiyet yasadiginiza nedense inanasim gelmedi
hastaligin bir baslama ve ilerleme sureci var ya birden bu kadar kotu olmamistir diye dusundum hic bir sekilde doktora ulasma durumum yok gibi konustu cunku arkadasAile hekimine pazar gunu kim nasil ulasiyor?Kac senedir ulkeye giris yapmadiniz acaba diyesim geldi
Bence enfeksiyon agrisi cekiyor.Cuma basladiysa gecer diye beklemistir.Gittikce siddetlenir o.En son ates sitma yapiyor.Dun de cmrtsi kapali saglik ocaklari ,beklicek mecbur yarinihastaligin bir baslama ve ilerleme sureci var ya birden bu kadar kotu olmamistir diye dusundum hic bir sekilde doktora ulasma durumum yok gibi konustu cunku arkadas
Naptınız konu sahıbı?Evet öyle yapacağım oyuzden buraya yazayım dedim belki bilgisi olan aynı durumu yaşayan vardır diye