dün geceden beri toplasanız bir saat uyuyamadım ağrıdan

Havuclukek50

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2022
18
-10
28
İki gün önce sabah bulantı ve istifa artı sadece kaşık bölgemde kasılmalar vardı..dün gayet iyiydik takı akşam olana kadar..dün geceden beri toplasanız bir saat uyuyamadım ağrıdan..göğüs altimdan rahmime kadar çapraz değişik şekilde kramp sancı giriyor ve iki omuz kısmım kol birleşim yeri bildiğiniz beş sn arayla zonkluyor..ayağa kalkınca seksen yaşında teyzeler gibi iki büklüm yuruyebiliyorum..doktora git demeyin cebimde dolmuş parası dahi yok.. ambulans arasam hast götürecekler ve yine dönüşümu yapamicam..idar yolu enfk için hap içtim dünden beri dört tane ağrı kesici ama ağrı kesici bile işe yaramıyor..covid oldum desem kimsem yok yapayanliz biriyim bilen biri var mı lütfen

Apandist falan olmasın bilemedim ben sadece ağrı olsa üşütme derdim ama mide bulantısından da bahsediyorsunuz. Size burada kimse yardımcı olamaz bence bu kadar hasta birine yat dinlen düzelir kimse demez.

Hastaneye gitmek zorundasınız, safra kesesi veya böbrek taşı olabilir, ağrı kesiciler işe yaramaz.

Yalniz mi yasiyorsunuz?Konu komsu birinden rica etseniz?

Geçmiş olsun da cebinizde dolmuş parası dahi yoksa nasıl karnınızı doyuruyorsunuz? Ayrıca yalnız yaşıyorum demişsiniz ama eşiniz olduğunu söylemiştiniz daha iki hafta önce. Bir de ambulansla hastaneye giderseniz dönerken cüzdanımı unutmuşum veya ihtiyacım var derseniz 3-5 kuruş dolmuş parası istediğinizde verir birileri.

Yahu sabaha kadar şuram ağırdı buram sızladı diye yazsanız, bu yazdıklarınızı değil bizler dr’lar bile okusa muayene etmeden teşhis koyamaz kimse.
Dr.a gidecek paranız yoksa bir yol parası bari isteyecek bir akraba bir komşudamı yok
Yoldan geçen birine deseniz o bile verir
Burdan ne bekliyorsunuz

Geçmiş olsun da cebinizde dolmuş parası dahi yoksa nasıl karnınızı doyuruyorsunuz? bir de yalnız yaşıyorum demişsiniz ama eşiniz olduğunu söylemiştiniz daha iki hafta önce.
Yani eşimle bayramdan sonra ayrılacağımi yazmıştım kimse arkamda durmadı tekim ve iş henüz bulamadım..zaten bildiğiniz kuru ekmek yiyip Allah'a sukrediyorum

Yani eşimle bayramdan sonra ayrılacağımi yazmıştım kimse arkamda durmadı tekim ve iş henüz bulamadım..zaten bildiğiniz kuru ekmek yiyip Allah'a sukrediyorum
Herkesin evine yürüme mesafesinde sağlık ocağı var. Bugün pazar kapalı. Yarın sağlık ocağına gidin madem.

Sosyal devlet olmadigimizdan zaten hepimiz yalniziz saglik konusunda .Esimde kalp ritminde bozukluk cikti gecen ay.4 gun drun ilaci yazmasini bekledi(ozelde buarada)dr ilaci yazdi neyse.Eczaneye 68 tl odemis .Gecen ay antibiyotik de icinde 38 tl odemisti.Ben demis 4 gun bosa mi bekledim?kendim alsam ne kadardi97 tl demisler.30 tl indirim var yani .Konuya doneyim hadi bu kadin hastaneye bi sekilde gitti,dolmus param dahi yok dedigi icin muhtemeln ilaclarini alamayacak!Ama sorsan dunya bizi kiskaniyr!
Ban mi o gelen

En azindan aile hekimligine gidebilirsiniz. Aile hekimleri yasadiginiz semtte, kendi mahallenizde oluyor. Sabah 10dan once giderseniz kan aliyorlar. Gecmis olsun

Ya evet rezil bı durum..insanlar canı için bile adım atamıyor.inannin şuan ağrıdan ağlıyorum hala..belki yarın sağlık ocağında bı iğne yaparlarsa kendime gelirim..Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…