- 4 Temmuz 2022
- 18
- -10
- 28
-
- Konu Sahibi Havuclukek50
İnan bı yolum olsa bir dk durmam koşarım hastaneye ama yok maleseffHayatim buradan teşhis koyamayiz ki doktora gitmekten başka yolun yok gibi. Ambulansla gidersin dönüşü de bir yol bulamaz misin
İnan
Apandisit desem omuz bölgem ne alaka bildiğin her iki sn de biri bıçak sapliyorApandist falan olmasın bilemedim ben sadece ağrı olsa üşütme derdim ama mide bulantısından da bahsediyorsunuz. Size burada kimse yardımcı olamaz bence bu kadar hasta birine yat dinlen düzelir kimse demez.
Yalniz mi yasiyorsunuz?Konu komsu birinden rica etseniz?İki gün önce sabah bulantı ve istifa artı sadece kaşık bölgemde kasılmalar vardı..dün gayet iyiydik takı akşam olana kadar..dün geceden beri toplasanız bir saat uyuyamadım ağrıdan..göğüs altimdan rahmime kadar çapraz değişik şekilde kramp sancı giriyor ve iki omuz kısmım kol birleşim yeri bildiğiniz beş sn arayla zonkluyor..ayağa kalkınca seksen yaşında teyzeler gibi iki büklüm yuruyebiliyorum..doktora git demeyin cebimde dolmuş parası dahi yok.. ambulans arasam hast götürecekler ve yine dönüşümu yapamicam..idar yolu enfk için hap içtim dünden beri dört tane ağrı kesici ama ağrı
kesici bile işe yaramıyor..covid oldum desem kimsem yok yapayanliz biriyim bilen biri var mı lütfen
Evet malesefffYalniz mi yasiyorsunuz?
Malesef kimsem yokBöyle teşhis konulmaz ama aklıma böbrek taşı geldi. Birinden rica edin götürsün acile sağlığınız daha önemli.
Yani eşimle bayramdan sonra ayrılacağımi yazmıştım kimse arkamda durmadı tekim ve iş henüz bulamadım..zaten bildiğiniz kuru ekmek yiyip Allah'a sukrediyorumGeçmiş olsun da cebinizde dolmuş parası dahi yoksa nasıl karnınızı doyuruyorsunuz? bir de yalnız yaşıyorum demişsiniz ama eşiniz olduğunu söylemiştiniz daha iki hafta önce.
Herkesin evine yürüme mesafesinde sağlık ocağı var. Bugün pazar kapalı. Yarın sağlık ocağına gidin madem.Yani eşimle bayramdan sonra ayrılacağımi yazmıştım kimse arkamda durmadı tekim ve iş henüz bulamadım..zaten bildiğiniz kuru ekmek yiyip Allah'a sukrediyorum
Evet öyle yapacağım oyuzden buraya yazayım dedim belki bilgisi olan aynı durumu yaşayan vardır diyeHerkesin evine yürüme mesafesinde sağlık ocağı var. Bugün pazar kapalı. Yarın sağlık ocağına gidin madem.
Ya evet rezil bı durum..insanlar canı için bile adım atamıyor.inannin şuan ağrıdan ağlıyorum hala..belki yarın sağlık ocağında bı iğne yaparlarsa kendime gelirim..Allah hepimizin yardımcısı olsunSosyal devlet olmadigimizdan zaten hepimiz yalniziz saglik konusunda .Esimde kalp ritminde bozukluk cikti gecen ay.4 gun drun ilaci yazmasini bekledi(ozelde buarada)dr ilaci yazdi neyse.Eczaneye 68 tl odemis .Gecen ay antibiyotik de icinde 38 tl odemisti.Ben demis 4 gun bosa mi bekledim?kendim alsam ne kadardi97 tl demisler.30 tl indirim var yani .Konuya doneyim hadi bu kadin hastaneye bi sekilde gitti,dolmus param dahi yok dedigi icin muhtemeln ilaclarini alamayacak!Ama sorsan dunya bizi kiskaniyr!
Ban mi o gelen