- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Evet bunu da denwdim atletimi koydum ama sonuç yine hüsran. Yatagı duvara dayayıp yanımda yatırmayı deneyeceğim bu akşam.
b
Dönem dönem saatlerce ağzından memeyi çıkarmayan bi bebeğim var zaten. Bu basmakalıp ezberlenmiş cümleleri bırakın da okuyun araştırın biraz. Memeye bağımlı mı çocuğun güdüsünde bu var zaten. Emzik emzik diyenler varya asıl emziğe bağımlı olunur.
Esinizi ikna edin bence diş döneminde bu sekilde olabileceğini bunun annenin ya da baska birinin hatasindan olmadigini dr un agzindan duymaliEşime doktora götürelim dedim karsı çıktı.doktorluk birşeyi yok diyor kendileri. Annemin teorisi uyutma uykusu gelince güzel uyur. Ama benim bebede işe yaramoyor. Bir uykusu kaçınca diğer uykular hepten kaçıyor. Benim bebe de uyku uykunun mayası teorisi geçerli ne zaman günüz güzel uyursa gece de güzel uyuyor
sanada canimmmm benim allah yardimcin olsun bak ne guzel prenseslerin var op bizim yerimizede rabbim sana ve esine bagislasin hayirli aksamlar dilerim canmBende ortanca dan çok çektim.Cok hassas ve ayrıca hirçindi.Bir türlü durulmadı.Beni ćooookkkk yordu.Sanki beş çocuk daha büyütürdüm Şimdi ikinci sınıfta biraz daha duruldu.Cok şükür daha uyumlu.Annelik kolay değil canım napicaksin.Allah yokluklarini göstermesin.Vatana millete hayırlı insan olsunlar.Sanada kolaylıklar dilerim bebişlerinle
Bence eşin sesini kesse sen rahatlarsın.Eşim isyanda senin yuzunden böyle oldu diyip duruyor. Çocuk hep huzursuz. Hep uykulu. Ben giderek mutsuzlasıyorum. Emzik alan bebekler de saatte bir 2 saatte bir uyanıyor mu
Evwt ben de çok araştırdım bunların hepsini biliyorum .Ama akıl akıldan üstündür diyip burada da çare aramak istedim. Uyku eğitimi değil de gece birkaç saat emmeden uyumasına alıştırayım desim sonuç ağlamaktan bebeğin sesi kısıldı. Yukarda bir yorum vardı çocuk uyanıp sessiz sessiz ağlayıp geri uyanıyormuş. Eve kamera koyduran bir anne. O yorumdan sonra vazgeçtim. Bu durumu kabullenmeliyim galiba. Uyku eğitimi veren birinden destek almayı ben de dülişündüm ama ücretleri ne kadar bilgim yok . Sizin bir bilginiz var mı çok ucuk rakamlar dwğilse ve yöntemi aklıma yatarsa değerlendireyim.Merhaba bebeğinizin emmeden uykuya geçmemesi ve sık uyanmasının sebebi bebeğinizin kendi başına uyumayı bilmemesinden kaynaklanıyor. Sadece emerek uykuya geçebileceğini biliyor çünkü. Sık uyanmasının sebebide yetişkinlerde bebeklerde 35 dk da hafif uykudan ağır uykuya geçer bebeğiniz uyandığında ağzında meme olmadığı için ağır uukuya geçemiyor. Yetişkinler uuumayı bildiği için tekrar uykuya dalabiliyoruz. Nerden biliyorum benimde 5 aylık bir bebeğim var çok şükür ve aynı aorunu bende yAşıyorum. Çok faxla araştırdım ve tek çözümü uyku eğitimi. Ben bu haftadan sonra vermeye başlayacağım. Bu konuda profesyonel danışmanlar var bi ücretle14 gün içerisinde bebeğinize bazı yöntemlerle kendi kendine uyumayı öğretior. Ben önce kendim deneyeceğim yapamayacağımı düşünmüyorum çünkü. Emzikte çözüm değil ayrıca o zamanda emzik ağzından düşünce uyanıyor. Bana güvenin bşzzat aynı derde sahibiz bş araştırın derm
Bakalım sonuç ne olacakilk etapta sevincten uyumayabilir :) uyanir sizinle oynar, sevinir vs.
Ben boyle bi durumda donup yatiyordum ve cocuklarda uyurdu.
Bosluk kalan yerlere yastik koyun, yere de ayni sekilde.
Ah ah çok zor gerçekten. Omuzda gezdirereke alışsa esimden de destek isteyebilirim. Ama oo uyusun diye bak demiyorum çünkü ne zaman kabul etceği belli olmuyor. Bin de bir sen bak diyorum bebek de müsade ediyor ve babası gezdirirken uyuyakalıyor. Ama ayda yılda bir denk geliyor işteBenim de oğlum 8 buçuk aylik. Geceleri çok uyanmaya başladı çünkü diş çıkarıyor be yeni şeyler öğreniyor mesela dikelmeye başladı tutunarak ..vb ve tüm bunlar onun huyunu değiştiriyor doğal olarak. Bu aylarda böyle olurmuş geceleri rüya görmeleri de olasiymis. Ben de kendi kendine uyusun uyanmasin istiyorum ama aslında çok fazla şeyle mücadele ediyor dünyayı tanımaya çalışıyor ve benle babasından başka siginacak kimsesi yok.. dolayısıyla geceleri resmen zombi olup çocuk pispisliuoruz .. iyi olsun yalnız hissetmesin diye.. sabredin siz de lütfen.. bence de çok zor . Üstelik benim oğlum omuzda gezdirerek uyuyor ve ben gece boyu bazen kesintisiz 1 buçuk saat gezdiriyorum onu kollar omuzlar bcaklr pert oldu. Ama geçecek bunlar.. eşinizle güzelce konuşun bence destek isteyin. Biz sırayla kalkıyoruz mesela geceleri. Çünkü zor gerçekten.
Amin saolun.Esinizi ikna edin bence diş döneminde bu sekilde olabileceğini bunun annenin ya da baska birinin hatasindan olmadigini dr un agzindan duymali
Uyku konusunda haklisiniz benimkiler de oglen uyumazlarsa gece deliksiz uyuyacakmis gibi dusunuyor insan ama tam tersi oluyor .
Ben aslinda şunu kastettim atiyorum gündüz iki kere uyutuyorsab bi sabah bi oglen sabah diyelim sabah uykusunu kaldirip oglene dogru uykusu gelince uyutursaniz uykusunu guzel alir ve uykusu geldigi icin zorlamaz die düşündüm zira benim bebeklerimde öyle oldu. Ama tabi siz bebeginizi daha iyi taniyorsunuz uyku dinamigini neye nasil tepki verecegini tahmin ediyorsunuzdur. Benimki bi öneri değiştirmek isterseniz belki isinize yarayabilir . Son olarak Allah yardimciniz olsun
Galiba haklısınız. O ablasıyla beraber kalmış 2 bebek görmüş yani. Onlar emmemiş. Ve emzik de verilmiş onlara. Ondan bana işkence ediyor emzik emdiler uyudular diye. Ama dediğiniz gibiyse annelerini emmediklerinden uyumuslardır.Bence eşin sesini kesse sen rahatlarsın.
Onun dırdırı seni strese sokuyor sen de sürekli bir yanlış arıyorsun.
Çocuğun gayet normal bir çocuk emen bebeklerin çoğu böyle olur. Çok istisnadır gece deliksiz uyuyanı
2. Yi yapmaya cesaret edersem ve Allah da nasip ederse tabi ben de sizin gibi yapmayı düşünüyorum.Kizima dogdugunda verdim emzik.
Suan sadece uyku zamanlari aliyor, uykuya dalinca agzindan cekiyorum emzigi, uyuyor gayet normal.
Bagimli olduysa gik dese agzina emzik verilmistir bebegin
Dikkatli kullaninca gercekten cok buyuk rahatlik
İnşallah sütten lesince uyur ama orası da muamma tabi. Emmeden uyumayan. Bu bebeler nasıl sütten kesilir bakalım daha neler yaşıcaz.Oğlum 15 aylık. 15 aydir kesintisiz en fazla 2 saat uyumusumdur. Saatte bir yarım saatte bir kalkıyor emip geri uyuyor. Son bir aydir ağzından meme çıksın istemiyor cok uzun emiyor. Sütten kessem dedim vicdanım rahat etmedi. Çalışıyorum beni özlediğinden böyle yapıyor herhalde diyorum. Sersem gibi geziyorum. Emzik ve biberon kendi isteğimle vermedim. Emzik versem böyle uyanır mıydı sorusu hala kafamda soru işareti ama artık yapacak bir sey yok. 2 yasına gelip sutten kesince uyuyacak bu günler geçecek diye motive ediyorum kendimi.
DenedimmmEmzik vermeye direnme olayını anlamıyorum. Evet bir emziği almamış olabilir ama farklı markaların farklı türdeki emziklerini de deneyin bence..
Canım bebegin dis cikarma döneminde..aynı sıkıntıları yaşıyorum...biraz sabır...Merhaba hanımlar şu an hem ağlıyorum hem size yazıyorum. Dün gece olanlar beni çok üzdü. Resmen yıprandım elim ayağım hiçbir seye varmıyor. Depresyondayım sanki. Neyse sadede geleyim. Benim Allah bağışlasın 9 aylık bir yavrum var. Gece saat bası yarım saatte bir uyanıyor ve sadece emerek uyuyor. Bir kaç gündür esim de evdeyken (1 hafta raporlu) bunu çözmeye karar verdim sallayarak uyutmayı deniyorum çünkü uyanıyo emiyo tekrar uyanıyo emiyo artık doyuyo ama emmeden uyuyamadığı için deli gibi ağlıyo. Ağlamaktan kaç gündür sesi kısık kuzumun. Dün gece meme meme vermedim beşiğinde uyutmayı denedim tabi çok ağladı. Pışğışladım sakinleştirmeye çalıstım. Ama resmen savaş veriyorum sıkıntıdan terliyorum. O sırada Eşimde yattığı yerden bana bağırdı bu çocugun bu halinin sorumlusu sensin biliyon dimi dedi.
Artık isyan edecem ben ne kötü bir anneymişim neler yapmısım bebeğime. Emzik vermediğim için uyanıp duruyormuş çocuk eşime göre. Emzik vermediğim için suçluyum.
Size sorum gerçekten de bu çocuk emzik emmediği için mi yarım saatte saat başında uyanıyor?
Bebeğimi uyutmak için ağlatıp yanlızlığa bende asla terk edemem. Ama tracey hogg yatır kaldır yöntemi var araştırın bş isterseniz. Çoğu uzmanda bu yöntemi kullanıyor zaten. Fiyatlar 1000-1200 tl arasıEvwt ben de çok araştırdım bunların hepsini biliyorum .Ama akıl akıldan üstündür diyip burada da çare aramak istedim. Uyku eğitimi değil de gece birkaç saat emmeden uyumasına alıştırayım desim sonuç ağlamaktan bebeğin sesi kısıldı. Yukarda bir yorum vardı çocuk uyanıp sessiz sessiz ağlayıp geri uyanıyormuş. Eve kamera koyduran bir anne. O yorumdan sonra vazgeçtim. Bu durumu kabullenmeliyim galiba. Uyku eğitimi veren birinden destek almayı ben de dülişündüm ama ücretleri ne kadar bilgim yok . Sizin bir bilginiz var mı çok ucuk rakamlar dwğilse ve yöntemi aklıma yatarsa değerlendireyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?