- 17 Aralık 2015
- 26.624
- 48.555
- 598
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Eşim emzik almadı olarak anladım ben tamam sorrySaka mı yapıyorsunuz emzik almadım değil bebek emzik almadı bir türlü reddetti.
Damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış. Ben her geçen gün daha çok tükeniyorum. Bir de tüm bunların suçlusu benmişim gibi davranılınca resmen yok oldum. Kendimi toparlayamıyorum.Benimde 10 aylık bebeğim var emzik alıyor her saat başı olmasa da gece 4 /5 kez uyanıyor. Gece uykulurım paramparça artık bende yıldım.Bir arkaraşın bebeği hiç emzik almadı gece kesintisiz uyuyor bu işin emzikle falan alakası yok. Bir yerlerde yanlış yapıyoruz ama sebep nedir onu bende bilmiyorm. Eşiniz de işe yaramak istiyorsa laf söyleyeceğini bir gece kendi baksında bir kaç saatte olsa siz biraz rahatlayın
Dryla görüştünüz mü?Dis çıkarıyorsa eğer bunun için jeller suruplar var rahat atlatabilmesi için.Onları mı sorsanız acaba?Su an uykusu var ve hiç birşey yemiyor. Uykusu varken birşey yediremiyorum. Ancak uykusunu almış olacak acıkmış olacak o zaman ek goda verebiliyorum. Ve bu malesef günde 2 kez oluyor. Balığı mesela seviyor. Balıkla iyice doyurduğum günlerde bile hadi çorba tok tutmaz derseniz diye diyorum aynı uyanmaları azalmıyor.
Denwsim. Malesef anladı.benim bebe külyurmazEşim emzik almadı olarak anladım ben tamam sorry
Bebek memedeyken çaktırmadan araya emziği katsanız bir kere alışınca bir daha sorun çıkarmaz diye düşünüyorum çünkü ablam o şekilde alıştırmıştı yoksa bebek hep meme ağzında dursun istiyordu
Diş dönemimde değil zannetmiyorumBenim oğlumda o dönemlerde 20 dkda bir uyanıyordu falan, ben 10 aylık civarı gece beslenmelerini kestim. Ondan sonra biraz daha iyi oldu. Ne zaman yatırdığın, nasıl yatırdığın da önemli. Çok erken ya da geç yatırırsan uykuları da aşırı huzursuz oluyor. Eğer diş dönemiyse sabretmekten başka çaren yok. Kehribar kolye dene istersen, oğlumu baya rahatlatmıştı.
Ek: benim oğlumda emzik almadı, baya denedim ama almadı. Her bebek emzik sever diye bir şey yok sonuçta.
ne yaziikki esiniz hakli anneliginize bisey diyemem. sakin yanlis anlamayin mukkemel bir anne oldugunuzu dusunuyorum 3 tane evladim var ilk kizim meme tutmadigi icin memede uyup kaliyordu ben cok yiprandim ole bole sutten kesmeside zor oldu. ama simdi iki cocugumada emzik verdim sanki ikinci anne gibi cok rahattim ayaginda sallah ninni soyle turku soyleMerhaba hanımlar şu an hem ağlıyorum hem size yazıyorum. Dün gece olanlar beni çok üzdü. Resmen yıprandım elim ayağım hiçbir seye varmıyor. Depresyondayım sanki. Neyse sadede geleyim. Benim Allah bağışlasın 9 aylık bir yavrum var. Gece saat bası yarım saatte bir uyanıyor ve sadece emerek uyuyor. Bir kaç gündür esim de evdeyken (1 hafta raporlu) bunu çözmeye karar verdim sallayarak uyutmayı deniyorum çünkü uyanıyo emiyo tekrar uyanıyo emiyo artık doyuyo ama emmeden uyuyamadığı için deli gibi ağlıyo. Ağlamaktan kaç gündür sesi kısık kuzumun. Dün gece meme meme vermedim beşiğinde uyutmayı denedim tabi çok ağladı. Pışğışladım sakinleştirmeye çalıstım. Ama resmen savaş veriyorum sıkıntıdan terliyorum. O sırada Eşimde yattığı yerden bana bağırdı bu çocugun bu halinin sorumlusu sensin biliyon dimi dedi.
Artık isyan edecem ben ne kötü bir anneymişim neler yapmısım bebeğime. Emzik vermediğim için uyanıp duruyormuş çocuk eşime göre. Emzik vermediğim için suçluyum.
Size sorum gerçekten de bu çocuk emzik emmediği için mi yarım saatte saat başında uyanıyor?
Çocuk emzik almıyormuş.ne yaziikki esiniz hakli anneliginize bisey diyemem. sakin yanlis anlamayin mukkemel bir anne oldugunuzu dusunuyorum 3 tane evladim var ilk kizim meme tutmadigi icin memede uyup kaliyordu ben cok yiprandim ole bole sutten kesmeside zor oldu. ama simdi iki cocugumada emzik verdim sanki ikinci anne gibi cok rahattim ayaginda sallah ninni soyle turku soyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?