- Konu Sahibi 11MayisSilam
-
Dün gece rüyamda seni gördüm benim minik BEBEGiM ...
Hamileydim .. Ellerimi karnima koyup koyup tekme atislarini hissediyordum ...
Cok belirgin olgudunda esime de hissettirebilmek icin elini carcabuk karnima tutuyordum ..
Birbirimize bakisarak bekliyorduk o büyük ani ...
Hayattaki en güzel duygulardan biri de , sevdigin erkegin cocugunu tasimak ve onun varligini hissetmekti . Eminim !
Sonra bebegimi dogurdugumu gördüm .. Kucagimdaki sicakligi sanki gercek gibiydi ..
Acikmis agliyordu .. ilk sütünü sag gögsümden icmesini istedim .. Daha bebegim agzina almadan sütüm fiskirmaya baslamisti ..
9 ay karnimda kanimla , canimla beslenen bebegim simdi de annesinin ak sütüyle beslenecektii ..
Rabbimin ademogluna en büyük lütfuydu bu .. Daha o dogmadan onun rizki yaratilmaya baslaniyordu ...
Bazi kadinlar gögüslerinin sarkmasindan felan korkarak Allahin bu lütfundan mahrum birakirlar ya evlatlarini ...
Hani sekilleri bozulur sonra .. Görünümleri baskalasirr ..
Bunu düsünmeleri , üstüne üstlük oturup bu konuda kendilerini hakli cikarincaya dek ahkam kesmeleri beni cileden cikarir ..
Benim icinse bebegimi emzirmek yasadigim en kutsal duyguydu .. Rüyada bile olsa ..
Aaaa .. Bir de baktim minigim cisini yapmis ta elbiseleri bile islanmis ..
Ama üstündekini cikarip giyindirecek elbisesi bile yok ..
O kadar cok korkmusuz ki hamilelik boyunca , ona birsey olacak diyee .. Bir cöp dahi almamisizz ..
Bakip bakip üzülmemek icin .. Sanki birseyler alirsak , hevesimiz yarim kalir diye korkmusuz ..
Esime eltimin kücük kizinin kiyafetlerinden alip gelmesini söylüyorum ...
" Pembe pembe kiyafetlerde komik olacak ama olsun .. Simdilik isimizi görsün yeter.. sırnaşık şey " diyorum ...
Pespembecik kiyafetler icinde yumuk yumuk duran oglum kucagimdayken gözlerimi aciveriyorum ..
Demek ki bebegim erkekmis .. Kucagimdayken bile , o ana kadar bunu bilmiyordum ..
Genelde cinsiyet önemli degil benim icin .. Her ne kadar kiz cocuklari daha sirin diye onlara daha cok meyilli olsam bilee ..
Ama rüyaya gelince erkek cocuk görmek tabir edilis bakimindan daha iyi diye biliyorum ..
Allahimdan rüyami hayra cikarmasini diliyorum ..
Keske bu gece yine görsem yavrumu ..Sevsem ..
Rüyamda bile olsa ...
Aslinda tam da unuttum unutuyorum derken , kafamdaki düsünceleri atmaya calisirken ...
Bilincaltimda bir yerlerde kalmis bu hisler kabuk baglayan tüm duygularimi uyandirmaya yetiyor da artiyor bilee ...
Neyse ki artik canimi cok fazla yakamiyorr bu Cocuk Özlemi ..
Artik " Neden cocugum olmuyor ? " demek yerine ..
"Bunda da vardir bir HAYIR " diyorum ..
Silamcim selam
Gerilerde onemli bir topik ararkene tesadufen gordum ve coooook duygulandim canim inanirmisin bende hamile kalmadan once aynen buna yakin ruyalar gorurdum.
Hatta tedaviye baslamadan 3 ay once gordugum ruya coook ilgincti ve aynisi cikti pasami in simdiki haliyle gormustum.
Bak goreceksin sabret guzel kardesim benim Yaradanimin izniyle bebewgin olacak insallahgelecek bak gordugun bebegin emir bebek seni tanimasamda ayni dertleri cook ceken biri olaraktan her daim duamdasin Allahim kimsenin kucaklarini bos birakmasin bu ugurda maddi manevi emek veren herkesi Rabbim muratlarini tez gunlerde ve aylarda versin insallahhh AMINNNNNNN
Allah razi olsun canim arkadasim ...
Vallahi cok uzun zaman olmustu bu rüyayi göreli ve sizlerle paylasali .
Okuyunca simdi ben de bir tuhaf oldum .
Allahim insallah senin gibi sonunda bana muradima ermeyi nasip etsin ..
Evladinla birlikte sana ve esine cok uzun ve mutlu hayirli ömürler diliyorum canim .
Evladinin daima hayrini ve saadetini gör insallah .
Benim yerime onu minicik ellerinden , pamuk yanaklarindan öp .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?