- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.181
- 103
- Konu Sahibi Angry bird
-
Yani tabi bebeğin sağlığında sorun olmazsa en mantıklısı normal . 2 haftadır günüm zehir oluyor bebeğim dönmeyecek korkusu var bendeAy bencede öyle ben kendime inaniyorum normal doğurabilirim en önemlisi bu bence . Esimle konusucam bu aksam kararımı soylicem benim.için en hayırlısı bu
Yani tabi bebeğin sağlığında sorun olmazsa en mantıklısı normal . 2 haftadır günüm zehir oluyor bebeğim dönmeyecek korkusu var bendeinşlh döner bebeğim bende hayırlı ve kolayca normal doğururum
SÜREKLİ konuşuyorum annecim normale dön diyeKaç haftalik hamilesin stres yapma. Bu kadar annem bana stres yaparsan bebek ters döner stresten oda etkilenir dedi sende bebeğin le konuş inan çok işe yarayacak üzme kendini
SÜREKLİ konuşuyorum annecim normale dön diye31 haftalığız bugün 29 da ters demişti inşlh dönmüştür diyorum :))
İnşlh valla ters Doğum araştırıyorum her ihtimale karşıOyy yerim onu ben döner döner daha azda olsa var :) sen moralini bozma kimisinin son bir saat içinde bile dönüyor
İnşlh valla ters Doğum araştırıyorum her ihtimale karşı
Başka dr a gidersen son durumu haber eytOlur olur hayirlisiyla döner sen sıkma canını
Başka dr a gidersen son durumu haber eyt
Herhangi bir doktordu canımmerhaba canım tebrik ederim doktor özelmiydi ve sezeryan sonrası nırmali destekleyen miydi yoksa herhwngi bir dontormuydu
Çok mu dikişin vardı ? Niye öyle oldu ki normalde şuan koşuyor olman lazımNormal dogum yaptığım icin cok pismanim.Oncesi de sonrasi da sıkıntılı.1 ayı geçti hala otururken canım acıyor.Sanki asla eski haline donmeyecek gibi.Cinsel iliskiyi dusunemiyorum bile
Çok geçmiş olsun sizin normal doğumu okuduktan sonra normal diye direttim ama doktor çocuk iri dedi şimdi kesinlikle normal demem bende Sezeryan olayım ozamanNormal dogum yaptığım icin cok pismanim.Oncesi de sonrasi da sıkıntılı.1 ayı geçti hala otururken canım acıyor.Sanki asla eski haline donmeyecek gibi.Cinsel iliskiyi dusunemiyorum bile
Bilmiyorumki dr bir iki dikiş var dedi ama aynada bakıyorum cok cirkin bir görüntü valla cok moralim bozuk yaaÇok mu dikişin vardı ? Niye öyle oldu ki normalde şuan koşuyor olman lazım
O düzeliyor İnan bana. Bi iki dikiş hiç bişey ama neden ağrın var onu anlamadım. Dr dikişlerini muane etti mi . 40. Gün muane ediyorlar . Benim acı ağrı 3 güne geçmişti. Bi haftada eski hayatıma dönmüştüm. Çok üzüldüm sen kötüyüm yazıncaBilmiyorumki dr bir iki dikiş var dedi ama aynada bakıyorum cok cirkin bir görüntü valla cok moralim bozuk yaa
Canım cok sagol birkac gundur bir anda iyilestim diyebilirim ya şükürler olsun.Su an tamamen normale dondum diyebilirim.2 gun sonra 45.gun ve dr kontrolüm var.benimki cok uzun sürdü birden gecti galiba.hep oyle kalcam sanmıştım.muayenede de bisey cikmazsa derin bir oh cekme zamanidirO düzeliyor İnan bana. Bi iki dikiş hiç bişey ama neden ağrın var onu anlamadım. Dr dikişlerini muane etti mi . 40. Gün muane ediyorlar . Benim acı ağrı 3 güne geçmişti. Bi haftada eski hayatıma dönmüştüm. Çok üzüldüm sen kötüyüm yazınca
Ay çok sevindim ya. Sağlıkla büyüt yavrunuCanım cok sagol birkac gundur bir anda iyilestim diyebilirim ya şükürler olsun.Su an tamamen normale dondum diyebilirim.2 gun sonra 45.gun ve dr kontrolüm var.benimki cok uzun sürdü birden gecti galiba.hep oyle kalcam sanmıştım.muayenede de bisey cikmazsa derin bir oh cekme zamanidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?