Offf o sirt agrisi gogus agrisina bedel. Nefes alamiyorum soyle derin derin. Kemiklerim bana batiyo. Oturuyorum destekle sirtim agriyo. Kalkiyom agriyo. Umarim deger b7 siskintilara. Daha memis gormedim nasillar agridan aklima gelmiyolarr
İşte bandajını gevşetince daha rahat nefes alcaksın canım. Valla ben bugun gördüm bi garipsedim :) Göğsüm ayrıktı benım yıne arasında 2 cm filan ayrık var. Göğüs uclarım da eskisi gibi biri anyaya bakıo biri konyaya bu hallerine bile razıyım :) Sen ne zaman görceksin?
Cumartsi sanirim gorcem cnm ya
Hadi bakalım inş beğenirsin çektiğin acılara değer haberini bekliyorum.
Aynen canım bende de var o benım tarifim sanki su sızıyo gibi sızma gibi bişey. O kaslarınla alakalı olan birşey sanırım ya da ödemle takma kafana yani.
Nefes almakta zorluk cektigim icin doktorumu aradim balon sisirmemi onerdi. Balon yok. Balon sisirir gibi nefes aliyorum veriyorum. Sende deneCanım bi taraf daha buyuk olabiliyomus ödemden sonra ikisi de eşitleniyormus benım de öyle bekliycez bakalım herşeyin çaresi zaman bunların da öyle ödemler inicek vucuda iyice yerleşicek oturcak hersey daha guzel durcak :)
ucumuz de sali gunu olmusuz 😊Bende sali gunu oldum 375cc yasadigimiz hersey ayni insallah cekdigimiz acilara deger tekrar gecmis olsun...
ucumuz de sali gunu olmusuz 😊
Ben geldimmm ayni şeyleri yasiyoruz kizlar bugun daha iyiyim 10da almistim agri kesiciyi daha almadim ama nefesim yetmiyor kalkınca cabuk yoruluyorum birde üstte altta hisur hisir biseyler cenk beye sordum hava o duzelcek zamanla dedi pzr.bu saegilar acilcak gevsesin biraz ya nefes alamym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?