• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün Cenk Tokat a ameliyat oldumm sonundaa

meltosh

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
1.059
52
688
32
Kızlar selam.Ben de dün ameliyat oldum bu ıkıncı gunum cok agrım var ozellıkle sırtım cok agrıyor. Sırt agrısı ıcın onerebileginiz birsey var mı. Dha cok hangi pozisyonda yatayım. Ayaga kalkınca cok agrım oluyo napıcam bol su ıc dedi dr ama su ıcınde tuvaletım geliyo kalkmak zorunda kalıyorum ölüm gibi :(Ameliyattan sonra yogun bakımda istifra ettim evde de istifra ediyorum. Sizde de oldu mu ? Boyum 1.76 kilom 58. Basta 300cc dıye konustuk dogal dursun dedım kımse anlamasın amelıyattan bıgun once dedım bıraz daha buyuk olsun pısman olmak ıstemıyorum degsın bıcak altına yattıgıma 350 cc high profile koydu doktor cok mu buyuk olcak acaba ya su sargılar bı cıksın da cok yapay durur dıye korkuyorum :( .Bi de şu bandaj canım cok acıtıyo taş oturuyo sanki göğsümde ozellıkle dekolte bolgem cok agrıyo. :( :25: Bu arada kas altı oldum kas spazmı gecırıyorum sanki ya uff

Son düzenleme:
Geçmiş olsun atlaşmışsın işte ne güzel.Benimde 6.5 ay oldu ameliyatımın üzerinden.Bende Cenk beye ameliyat oldum. Korkma ilk hafta bende sen gibiydim.Hatta kas zarı altı olmasına rağmen. Ama şimdi bomba gibiyim.Hatta bugün kontrole gidicem.Tekrar teşekkür edicem.Hayata bakış açısı bile değişiyor insanın. Benim senden boyum daha kısa 400 cc var bende. İyı ki de öyle olmuş.İstediğim buymuş çünkü.çokda doğal oldular artık. Biraz sabret canım.

Sabretmeye calısıyorum canım. Özellikle butn gece aynı pozisyonda yatıyorum ya uyurken biraz kayıyorum sanrıım sabah kalkmak ölüm gibi geliyo. Çok zormus öyle cesaretle yaptırıyosun ama ilk bir hafta cok sancılı bir süreç :/

Offf o sirt agrisi gogus agrisina bedel. Nefes alamiyorum soyle derin derin. Kemiklerim bana batiyo. Oturuyorum destekle sirtim agriyo. Kalkiyom agriyo. Umarim deger b7 siskintilara. Daha memis gormedim nasillar agridan aklima gelmiyolarr

Offf o sirt agrisi gogus agrisina bedel. Nefes alamiyorum soyle derin derin. Kemiklerim bana batiyo. Oturuyorum destekle sirtim agriyo. Kalkiyom agriyo. Umarim deger b7 siskintilara. Daha memis gormedim nasillar agridan aklima gelmiyolarr

İşte bandajını gevşetince daha rahat nefes alcaksın canım. Valla ben bugun gördüm bi garipsedim :) Göğsüm ayrıktı benım yıne arasında 2 cm filan ayrık var. Göğüs uclarım da eskisi gibi biri anyaya bakıo biri konyaya bu hallerine bile razıyım :) Sen ne zaman görceksin?

İşte bandajını gevşetince daha rahat nefes alcaksın canım. Valla ben bugun gördüm bi garipsedim :) Göğsüm ayrıktı benım yıne arasında 2 cm filan ayrık var. Göğüs uclarım da eskisi gibi biri anyaya bakıo biri konyaya bu hallerine bile razıyım :) Sen ne zaman görceksin?

Cumartsi sanirim gorcem cnm ya

Aynen canım bende de var o benım tarifim sanki su sızıyo gibi sızma gibi bişey. O kaslarınla alakalı olan birşey sanırım ya da ödemle takma kafana yani.

Son düzenleme:
Aynen canım bende de var o benım tarifim sanki su sızıyo gibi sızma gibi bişey. O kaslarınla alakalı olan birşey sanırım ya da ödemle takma kafana yani.

Bi gogsum daha siskin bir beden buyuk sanki galiba tek tatafta odem var. O taraf aciyo daha cok😕

Canım bi taraf daha buyuk olabiliyomus ödemden sonra ikisi de eşitleniyormus benım de öyle bekliycez bakalım herşeyin çaresi zaman bunların da öyle ödemler inicek vucuda iyice yerleşicek oturcak hersey daha guzel durcak :)

Bende sali gunu oldum 375cc yasadigimiz hersey ayni insallah cekdigimiz acilara deger tekrar gecmis olsun...

Canım bi taraf daha buyuk olabiliyomus ödemden sonra ikisi de eşitleniyormus benım de öyle bekliycez bakalım herşeyin çaresi zaman bunların da öyle ödemler inicek vucuda iyice yerleşicek oturcak hersey daha guzel durcak :)
Nefes almakta zorluk cektigim icin doktorumu aradim balon sisirmemi onerdi. Balon yok. Balon sisirir gibi nefes aliyorum veriyorum. Sende dene

Ben geldimmm ayni şeyleri yasiyoruz kizlar bugun daha iyiyim 10da almistim agri kesiciyi daha almadim ama nefesim yetmiyor kalkınca cabuk yoruluyorum birde üstte altta hisur hisir biseyler cenk beye sordum hava o duzelcek zamanla dedi pzr.bu saegilar acilcak gevsesin biraz ya nefes alamym

Ben geldimmm ayni şeyleri yasiyoruz kizlar bugun daha iyiyim 10da almistim agri kesiciyi daha almadim ama nefesim yetmiyor kalkınca cabuk yoruluyorum birde üstte altta hisur hisir biseyler cenk beye sordum hava o duzelcek zamanla dedi pzr.bu saegilar acilcak gevsesin biraz ya nefes alamym

Evet canım bana da kara bastığında bi ses çıkıyo ya öyle bişey olcak karnında yavas yavas gecicek demişti hastanedeyken.Günde 2 bucuk 3 litre su içiceksin ödemleri atmak için söylemiştir zaten Cenk bey. Özel mesajda attıgım gibi desteksiz kalkma ağrına ağrı katarsın benım bandajlar gevsediginde ohh dünya varmıs dedim resmen biraz sabret :)

arkadaslar hepinize gecmıs olsun.. suan yanı ılk 4 gunku sıkıntıları atlattıgınızda ve cenk bey ıkıncı bandajınızı sardıgında daha da rahatlıyosunuz. herkesın surecı farklı ve farklı atlatıyo ben ılk 4 gunden sonra cok ıyıydım. ve ıyılesme surecı cok hızlı oluyo zaten.
bende perşembe ızmırdeydım. basmaneden gecıyoduk bı ızmır turu yapalım kardesım ve nısanlısı gelınce gun boyu sokaklar bizim :)) o gunde yedenın amelıyat olcagını bılıyodum bı suprız yapayım dedım. pistachos senden de bahsettı burdaydı falan dıye, geldı kontrole.zamanımız kısıtlı olmasaydı bıde yanlız olsaydım arayacaktım senı bı kahve ıcelım dıye ama yaza ınsallah.

Evet gizemlcim oyle moral olduki saolsun moralim cok kotu ve stresliydim gizemlcm görünce cok sasirdim ve inanılmaz mutlu oldum buradan tekrar tekrar teşekkür ediyorun herturlu ilgisi destegi ve sabri icin Allah ginlune gore versin gizemlcm ve hep iyi insanlarla karsilastirsin pistachoscumda ameliyat oncesi aradi burada öyle bir aile oldukki duyguluyum suan inanin herkese teşekkürler

Back