Dün bunun gibi iki tane test yaptım ikisi de farklı farklı markaydı. Ama bunlar erken gebelik testi. Bu sabah normal test aldım onda tek çizgi oldu

N

Erken gebelik testi 20 betaya kadar ölçeniliyor normal kaset testlerde çıkmadı için en az 60 hcg olmadı lazım demekki daha yeni bi gebelik ama bu teste göre hamilesin canım en garanti kan ver öğren
Dün akşam siz öyle dedikten sonra kan verdim 1.20 çıktı halbu ki 2 farklı testle de yapmıştım hepte iki çizgi olmuştu anlamadım neden böyle oldu

N

Erken gebelik testi 20 betaya kadar ölçeniliyor normal kaset testlerde çıkmadı için en az 60 hcg olmadı lazım demekki daha yeni bi gebelik ama bu teste göre hamilesin canım en garanti kan ver öğren

Eklentiler

• Screenshot_2024-10-10-17-09-03-308_com.miui.gallery.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_2024-10-10-17-08-44-862_com.miui.gallery.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_2024-10-10-17-08-35-750_com.miui.gallery.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_2024-10-10-17-08-30-977_com.miui.gallery.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 7
Buraya eklediğim testler hep başka tarihlere ait testler ama ne Zaman böyle çıksa kan veriyorum ve sonuç hep negatif. Bu konuda bi bilgisi olan var mı acaba bütün testler mi sıkıntılı

Buraya eklediğim testler hep başka tarihlere ait testler ama ne Zaman böyle çıksa kan veriyorum ve sonuç hep negatif. Bu konuda bi bilgisi olan var mı acaba bütün testler mi sıkıntılı
Aynısını bende yaşıyorum en garanti kaset test oluyor canım kaset test en doğrusu , hayırlısı olsun hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…