• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün bi de kadınlar günüydü dimi ?

aşkı bilmiyoruz ondandır :)
galiba:))
ders almak lazım bu kızcağızlardan.
neyse ya kınamıyorum kzım da var da sinirlerim zıplıyor.
yaptıkları akılsızlıklara.
hele konu sahibinin yaptığı iyice bir akılsızlık.
sürekli dayak yiyip adamı affediyormuş.
düzeldiğini düşünüyormuş.
muhtemelen bikaç güne yine aynısı olacaktır.
konu bari açmasalar ya.

seviyor hem de çok seviyor.
yıllarca da emek verdi.
nasıl bıraksın değil mi:))
sinir harbi konulardan biri bu da benim için.
"ama çok seviyorum" culara o kadar kızıyorum ki.

"Emek verdim" ciler de ayrı bir dert zaten. Bir arkadaşımın kuzeni vardı yıllar oldu. Sevgilisi dövüyor, sövüyordu, kızımız hala "Ama ben emek verdim bu ilişkiye, onu ben adam ettim." E edememişsin ki, bu "adamlık" mı oluyor şimdi? Sonuç, kız hastanelik olacak şekilde dövüldükten sonra ayrıldılar (kız hala bir umut düzelir mantığıyla bakıyordu). Adam başka birisiyle evlendi, bizimki hala yasını tutuyor, terapi görüyor bir yandan da. Bağımlı oluyor böyle kimisi de, düzelmeleri de baya bir zor oluyor.

galiba:))
ders almak lazım bu kızcağızlardan.
neyse ya kınamıyorum kzım da var da sinirlerim zıplıyor.
yaptıkları akılsızlıklara.
hele konu sahibinin yaptığı iyice bir akılsızlık.
sürekli dayak yiyip adamı affediyormuş.
düzeldiğini düşünüyormuş.
muhtemelen bikaç güne yine aynısı olacaktır.
konu bari açmasalar ya.
Allahım korusun 3 kızım var.
ben kıyamazken elin adamı el kaldıracak he. önce kızımı sonra adamı döverim herhalde.

"Emek verdim" ciler de ayrı bir dert zaten. Bir arkadaşımın kuzeni vardı yıllar oldu. Sevgilisi dövüyor, sövüyordu, kızımız hala "Ama ben emek verdim bu ilişkiye, onu ben adam ettim." E edememişsin ki, bu "adamlık" mı oluyor şimdi? Sonuç, kız hastanelik olacak şekilde dövüldükten sonra ayrıldılar (kız hala bir umut düzelir mantığıyla bakıyordu). Adam başka birisiyle evlendi, bizimki hala yasını tutuyor, terapi görüyor bir yandan da. Bağımlı oluyor böyle kimisi de, düzelmeleri de baya bir zor oluyor.
aynı benim kuzenim. evlenip çocuk yaptı bir de. sorsan adam düzeldi. halbuki en son ayrı yatıyordu kocası ona ders vermek için.

evet bağımlılık bu.
mutsuz_91 mutsuz_91 de bir yerde yazmış.
bağımlılıktan dolayı tedavi de görmüş.
işe yaramamış belli ki.

evet bağımlılık bu.
mutsuz_91 mutsuz_91 de bir yerde yazmış.
bağımlılıktan dolayı tedavi de görmüş.
işe yaramamış belli ki.

Bağımlı kişilik özelliği denen bir şey de var çünkü. Normalde bağımlılık doğduğumuzdan beri var olan bir olgu, hem fiziksel hem duygusal olarak. Ama bunun sağlıklı olması önemli, bir yerde artık serbest kalmak gerekiyor. Bağımlı kişiliğe sahip insanlarda bu bağlılık çok fazla düzeyde oluyor, karar vermede zorlanma, terk edilmekten korkma, hayır diyememe, hükmedici kişileri hayatına alma vesaire gibi. Konu sahibinde bu vardır ya da yoktur diye anlatmadım gerçi bunu, ama bağımlı kişiliğe sahip olan kişilerin düzenli terapi görmesi şart yoksa duygusal ilişkilerinde çok zarar görüyorlar.

Her zaman söylerim;
Mezarlıklar ve hapishaneler "bir anlık öfkesine hakim olamayan" larla dolu...
Kendine bunu yapma.

Birde allah rızası için şu sert ve maço erkek sevdanızdan vazgeçin, bayılıyosunuz psikopat tiplere.
Bu ilk olayı değilmiş, nasıl sevebiliyosun hala bunları yapan bi adamı anlayamıyorum inan.
Genceciksin güzel bir hayatın olabİlir, geleceğini mahvetme.

Değiştiğine inandığım erkek arkadaşım tarafından dün bi kez daha darp edildim. Gözüm morardı, vurduğu kulağım ise şuan duymuyo.. muhtemelen zarım yırtıldı. Bunları yazarken yazarken bile kendimi bu durumlara soktuğum için gözyaşlarıma engel olamıyorum. Hem canım yanıyor hemde kalbim.. öfkesine her zaman yenik düşen bu adamı değişir umuduyla hep affettim. Neden sevdim çünkü. Terkettim ağladı, kapıma geldi, bi daha yapmıcam dedi herşey düzeldi derken beni kırmamaya dahi özen gösterirken, özür dilemesini öğrenmişken dün çok basit bi tartışmada elini tekrar kaldırıp kafama ve yüzüme vurmaya başladı. O kadar sert vurdu ki kafamı yastığa gece koyamadım. Bi de kendi haklıymış gibi küfür edip bağırıp beni o şekilde yalnız bırakıp gitti.yüzümü Ailemden saklıcam diye odamdan çıkmadım bugun. Mutluyum huzurluyum rabbim bozmasın diye dua ederken şuan bu halde olduğuma inanamıyorum.
26 yaşındayım kendime yaşattıklarıma bak diyorum kızıyorum nefret ediyorum kendimden. Sevdim ya sadece sevdim başka suçum günahım yoktu. Allahından bulsun o kadar kötü haldeyim ki. Bu durumda bile kendini haklı çıkarabilen insanlar nasıl bi vicdana sahip anlamak mümkün değil
Benim eski sevgilimde böyleydi. Darp edip canımı yakıp küfür ettikten sonra pişman olurdu güyaa. Senin gibi değişir umuduyla sabrettim bende sevdiğimi sandım ama heosi boşmuş. Şimdi o manyaktan kurtuldupum için şükrediyorum. Bunu kendime nasıl yaptım ona nasıl müsade ettim diyede kendime hala kızıyorun üstünden 3 sene geçmesine rağmen. Hayatımın en büyük hatasıydı o ve onun değişmesini beklemek. Kendine bunu yapma.

Bu acıları size cektirmesini izn vermeyin ask mis ya sana kiyan bi adamin askini kalbinize gömüp bi fatiha okuyun bence

Böyle bir insanı hala sevdiğinizi söylemeyin lütfen!! Darp raporu alın ve şikayet edin o ruh hastasını..

İnan ki ayrılmsk senın kendıne yapabılecegın en mukemmel sey. Hanı hep dedık ya ondan syrılırsam yasayamam olurum merak etme yasıyosun olmuyosunda,sukur edıyosun hasta ruhlu bırınden kurtulduguna.

İnan ki ayrılmsk senın kendıne yapabılecegın en mukemmel sey. Hanı hep dedık ya ondan syrılırsam yasayamam olurum merak etme yasıyosun olmuyosunda,sukur edıyosun hasta ruhlu bırınden kurtulduguna.

Değiştiğine inandığım erkek arkadaşım tarafından dün bi kez daha darp edildim. Gözüm morardı, vurduğu kulağım ise şuan duymuyo.. muhtemelen zarım yırtıldı. Bunları yazarken yazarken bile kendimi bu durumlara soktuğum için gözyaşlarıma engel olamıyorum. Hem canım yanıyor hemde kalbim.. öfkesine her zaman yenik düşen bu adamı değişir umuduyla hep affettim. Neden sevdim çünkü. Terkettim ağladı, kapıma geldi, bi daha yapmıcam dedi herşey düzeldi derken beni kırmamaya dahi özen gösterirken, özür dilemesini öğrenmişken dün çok basit bi tartışmada elini tekrar kaldırıp kafama ve yüzüme vurmaya başladı. O kadar sert vurdu ki kafamı yastığa gece koyamadım. Bi de kendi haklıymış gibi küfür edip bağırıp beni o şekilde yalnız bırakıp gitti.yüzümü Ailemden saklıcam diye odamdan çıkmadım bugun. Mutluyum huzurluyum rabbim bozmasın diye dua ederken şuan bu halde olduğuma inanamıyorum.
26 yaşındayım kendime yaşattıklarıma bak diyorum kızıyorum nefret ediyorum kendimden. Sevdim ya sadece sevdim başka suçum günahım yoktu. Allahından bulsun o kadar kötü haldeyim ki. Bu durumda bile kendini haklı çıkarabilen insanlar nasıl bi vicdana sahip anlamak mümkün değil
Hemen darp raporu alın şikayet edin etmeyeceksenizde elinizde koz olarak bulunsun her türlü ihtimale karşı. Tekrar barışmayın demiyorum heralde aklınızı yitirmediniz. Sakın adam olmaz ondan sakınnn

Darp raporu al demeyeni dövüyorlar galiba
C caninfistigi yazmis zaten nasıl rapor alabilsin ailesi bilmiyor
Uzaktan tavsiye vermek çok kolay değil mi

O döven it, rapora, uzaklaştırmaya bileniyor

Ve gelip arkadaşımın, kırmakta yarım bıraktığı burnunu kırıp, kolunu çatlatıyor.

Babam araya girerse cinayet çıkar dedi

Bilse böyle manyağın tekiymiş hiç sevgili olur muydu?

Back