- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
ay ne emeği veriyorlar da ya.ailesi 20-30 yıl emek verir ama 1-2 yıllık aşkları daha emektar :)
cafelerde sinemalarda gezmenin neresi emekmiş.
peh.
3 çocuğum var 14 yıllık evliyim.
emeğim emeğim diye konuşmam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ne emeği veriyorlar da ya.ailesi 20-30 yıl emek verir ama 1-2 yıllık aşkları daha emektar :)
aşkı bilmiyoruz ondandır :)ay ne emeği veriyorlar da ya.
cafelerde sinemalarda gezmenin neresi emekmiş.
peh.
3 çocuğum var 14 yıllık evliyim.
emeğim emeğim diye konuşmam.
galiba:))aşkı bilmiyoruz ondandır :)
seviyor hem de çok seviyor.
yıllarca da emek verdi.
nasıl bıraksın değil mi:))
sinir harbi konulardan biri bu da benim için.
"ama çok seviyorum" culara o kadar kızıyorum ki.
Allahım korusun 3 kızım var.galiba:))
ders almak lazım bu kızcağızlardan.
neyse ya kınamıyorum kzım da var da sinirlerim zıplıyor.
yaptıkları akılsızlıklara.
hele konu sahibinin yaptığı iyice bir akılsızlık.
sürekli dayak yiyip adamı affediyormuş.
düzeldiğini düşünüyormuş.
muhtemelen bikaç güne yine aynısı olacaktır.
konu bari açmasalar ya.
aynı benim kuzenim. evlenip çocuk yaptı bir de. sorsan adam düzeldi. halbuki en son ayrı yatıyordu kocası ona ders vermek için."Emek verdim" ciler de ayrı bir dert zaten. Bir arkadaşımın kuzeni vardı yıllar oldu. Sevgilisi dövüyor, sövüyordu, kızımız hala "Ama ben emek verdim bu ilişkiye, onu ben adam ettim." E edememişsin ki, bu "adamlık" mı oluyor şimdi? Sonuç, kız hastanelik olacak şekilde dövüldükten sonra ayrıldılar (kız hala bir umut düzelir mantığıyla bakıyordu). Adam başka birisiyle evlendi, bizimki hala yasını tutuyor, terapi görüyor bir yandan da. Bağımlı oluyor böyle kimisi de, düzelmeleri de baya bir zor oluyor.
evet bağımlılık bu."Emek verdim" ciler de ayrı bir dert zaten. Bir arkadaşımın kuzeni vardı yıllar oldu. Sevgilisi dövüyor, sövüyordu, kızımız hala "Ama ben emek verdim bu ilişkiye, onu ben adam ettim." E edememişsin ki, bu "adamlık" mı oluyor şimdi? Sonuç, kız hastanelik olacak şekilde dövüldükten sonra ayrıldılar (kız hala bir umut düzelir mantığıyla bakıyordu). Adam başka birisiyle evlendi, bizimki hala yasını tutuyor, terapi görüyor bir yandan da. Bağımlı oluyor böyle kimisi de, düzelmeleri de baya bir zor oluyor.
evet bağımlılık bu.
mutsuz_91 de bir yerde yazmış.
bağımlılıktan dolayı tedavi de görmüş.
işe yaramamış belli ki.
Benim eski sevgilimde böyleydi. Darp edip canımı yakıp küfür ettikten sonra pişman olurdu güyaa. Senin gibi değişir umuduyla sabrettim bende sevdiğimi sandım ama heosi boşmuş. Şimdi o manyaktan kurtuldupum için şükrediyorum. Bunu kendime nasıl yaptım ona nasıl müsade ettim diyede kendime hala kızıyorun üstünden 3 sene geçmesine rağmen. Hayatımın en büyük hatasıydı o ve onun değişmesini beklemek. Kendine bunu yapma.Değiştiğine inandığım erkek arkadaşım tarafından dün bi kez daha darp edildim. Gözüm morardı, vurduğu kulağım ise şuan duymuyo.. muhtemelen zarım yırtıldı. Bunları yazarken yazarken bile kendimi bu durumlara soktuğum için gözyaşlarıma engel olamıyorum. Hem canım yanıyor hemde kalbim.. öfkesine her zaman yenik düşen bu adamı değişir umuduyla hep affettim. Neden sevdim çünkü. Terkettim ağladı, kapıma geldi, bi daha yapmıcam dedi herşey düzeldi derken beni kırmamaya dahi özen gösterirken, özür dilemesini öğrenmişken dün çok basit bi tartışmada elini tekrar kaldırıp kafama ve yüzüme vurmaya başladı. O kadar sert vurdu ki kafamı yastığa gece koyamadım. Bi de kendi haklıymış gibi küfür edip bağırıp beni o şekilde yalnız bırakıp gitti.yüzümü Ailemden saklıcam diye odamdan çıkmadım bugun. Mutluyum huzurluyum rabbim bozmasın diye dua ederken şuan bu halde olduğuma inanamıyorum.
26 yaşındayım kendime yaşattıklarıma bak diyorum kızıyorum nefret ediyorum kendimden. Sevdim ya sadece sevdim başka suçum günahım yoktu. Allahından bulsun o kadar kötü haldeyim ki. Bu durumda bile kendini haklı çıkarabilen insanlar nasıl bi vicdana sahip anlamak mümkün değil
Hemen darp raporu alın şikayet edin etmeyeceksenizde elinizde koz olarak bulunsun her türlü ihtimale karşı. Tekrar barışmayın demiyorum heralde aklınızı yitirmediniz. Sakın adam olmaz ondan sakınnnDeğiştiğine inandığım erkek arkadaşım tarafından dün bi kez daha darp edildim. Gözüm morardı, vurduğu kulağım ise şuan duymuyo.. muhtemelen zarım yırtıldı. Bunları yazarken yazarken bile kendimi bu durumlara soktuğum için gözyaşlarıma engel olamıyorum. Hem canım yanıyor hemde kalbim.. öfkesine her zaman yenik düşen bu adamı değişir umuduyla hep affettim. Neden sevdim çünkü. Terkettim ağladı, kapıma geldi, bi daha yapmıcam dedi herşey düzeldi derken beni kırmamaya dahi özen gösterirken, özür dilemesini öğrenmişken dün çok basit bi tartışmada elini tekrar kaldırıp kafama ve yüzüme vurmaya başladı. O kadar sert vurdu ki kafamı yastığa gece koyamadım. Bi de kendi haklıymış gibi küfür edip bağırıp beni o şekilde yalnız bırakıp gitti.yüzümü Ailemden saklıcam diye odamdan çıkmadım bugun. Mutluyum huzurluyum rabbim bozmasın diye dua ederken şuan bu halde olduğuma inanamıyorum.
26 yaşındayım kendime yaşattıklarıma bak diyorum kızıyorum nefret ediyorum kendimden. Sevdim ya sadece sevdim başka suçum günahım yoktu. Allahından bulsun o kadar kötü haldeyim ki. Bu durumda bile kendini haklı çıkarabilen insanlar nasıl bi vicdana sahip anlamak mümkün değil
Tek güzel yorum konudakiInşallah tekrar affetmezsin..
Bilse böyle manyağın tekiymiş hiç sevgili olur muydu?