• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün bi de kadınlar günüydü dimi ?

mutsuz_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
207
40
48
Değiştiğine inandığım erkek arkadaşım tarafından dün bi kez daha darp edildim. Gözüm morardı, vurduğu kulağım ise şuan duymuyo.. muhtemelen zarım yırtıldı. Bunları yazarken yazarken bile kendimi bu durumlara soktuğum için gözyaşlarıma engel olamıyorum. Hem canım yanıyor hemde kalbim.. öfkesine her zaman yenik düşen bu adamı değişir umuduyla hep affettim. Neden sevdim çünkü. Terkettim ağladı, kapıma geldi, bi daha yapmıcam dedi herşey düzeldi derken beni kırmamaya dahi özen gösterirken, özür dilemesini öğrenmişken dün çok basit bi tartışmada elini tekrar kaldırıp kafama ve yüzüme vurmaya başladı. O kadar sert vurdu ki kafamı yastığa gece koyamadım. Bi de kendi haklıymış gibi küfür edip bağırıp beni o şekilde yalnız bırakıp gitti.yüzümü Ailemden saklıcam diye odamdan çıkmadım bugun. Mutluyum huzurluyum rabbim bozmasın diye dua ederken şuan bu halde olduğuma inanamıyorum.
26 yaşındayım kendime yaşattıklarıma bak diyorum kızıyorum nefret ediyorum kendimden. Sevdim ya sadece sevdim başka suçum günahım yoktu. Allahından bulsun o kadar kötü haldeyim ki. Bu durumda bile kendini haklı çıkarabilen insanlar nasıl bi vicdana sahip anlamak mümkün değil

Ayrılık yüzünden ağlayıp saçma sapan davranacak kadar saçma davranan biri kızdığında neler yapar?
Hayat bir dizi değil duygularımızla değil mantığınızla hareket edin lütfen
Darp raporu alın birdaha da yanınıza yaklaştırmayın

Son düzenleme:
ne yapacağım diye düşünmeyin asla
ben darp raporu almadım bende eski nişanlımdan şiddet görmüştüm
hemen ayrıldım ama küfürlerin ardı arkası kesilmedi
darp raporu almadım ama hakaretten küfürden mahkemeye verdim uzaklaştırma verdiler
ama darp raporu alınca çok büyük cezalar alabilir
durmayın darp raporu alın
ben almadım pişmanım, sonradan pişman olmamak için alın mutlaka

Değiştiğine inandığım erkek arkadaşım tarafından dün bi kez daha darp edildim. Gözüm morardı, vurduğu kulağım ise şuan duymuyo.. muhtemelen zarım yırtıldı. Bunları yazarken yazarken bile kendimi bu durumlara soktuğum için gözyaşlarıma engel olamıyorum. Hem canım yanıyor hemde kalbim.. öfkesine her zaman yenik düşen bu adamı değişir umuduyla hep affettim. Neden sevdim çünkü. Terkettim ağladı, kapıma geldi, bi daha yapmıcam dedi herşey düzeldi derken beni kırmamaya dahi özen gösterirken, özür dilemesini öğrenmişken dün çok basit bi tartışmada elini tekrar kaldırıp kafama ve yüzüme vurmaya başladı. O kadar sert vurdu ki kafamı yastığa gece koyamadım. Bi de kendi haklıymış gibi küfür edip bağırıp beni o şekilde yalnız bırakıp gitti.yüzümü Ailemden saklıcam diye odamdan çıkmadım bugun. Mutluyum huzurluyum rabbim bozmasın diye dua ederken şuan bu halde olduğuma inanamıyorum.
26 yaşındayım kendime yaşattıklarıma bak diyorum kızıyorum nefret ediyorum kendimden. Sevdim ya sadece sevdim başka suçum günahım yoktu. Allahından bulsun o kadar kötü haldeyim ki. Bu durumda bile kendini haklı çıkarabilen insanlar nasıl bi vicdana sahip anlamak mümkün değil
ağlama da git bi darp raporu al bence de. şikayetçi ol .

Kendin de yazmışsın zaten , kendini bu duruma nasıl düşürdün
Bundan sonra arkana bile bakma, lanet gelsin böyle sevgiye aşka

yazdıklarını okurken öfkeme engel olamadım, bi kadın kendisine bunu nasıl yapar, o hayvanın sana vurmasına nasıl izin verirsin ya nasıl canını yakar allah belasını versin kendine bunu yapma böyle sevgi mi olur seninki takıntı artık alışkanlık vs her neyse dayağa da alışma lütfen

Asıl şimdi ailenize söylemelisiniz ki sizi korusun arkanızda dursun seviyorum demeyin şöyle öküzleri yaa valla bi faydası olmaz çünkü size mutlu olamazsınız kaç kez affettim diyorsunuz bakın bir kez affetmişsiniz peşi gelmiş olmaz efendim olmaaaz bir kerecikten bir şey olmaza alıştırmayın şunları ailenize söyleyin gidin darp raporu alın şikayetçi olun neyse çeksin cezasını soğumadınız mı sahi siz bu adamdan

Kimi döverek, kimi hakaret ederek kimide davranislariyla siddet uyguluyor iste. Birde öyle bi tavir sergiliyorlar ki yahuu suclu benmiyim acaba dedirtiyorlar. Hep duygularimizla hareket ettigimizden oluyor tüm bunlar. Bir kez olsun onlar gibi mantigimizi kullanabilsek keske...

Cok gecmis olsun canim. Diger üyelerle ayni fikirdeyim. Darp raporu al, yaklastirma yanina

kurtulmaya bak bu psikopattan! bu ne ya göz morartmak kulak zarı patlatıcak derecede vurmak! evlenirsen çook pişman olursun. yerinde olsam şikayetçi olurum. istediği kadar ağlasın yalvarsın emin ol evlenince daha da artacak.

Back