- 14 Mayıs 2015
- 642
- 292
- 34
- Konu Sahibi kokulucilek123
kızlar herkese günaydın dün akşam olanları anlatmak istiyorum.. avizenin bir parçası kırılmıstı onu yapıştırırken elime girdi ve acilde aldık soluğu doktor baktı temizlensın dedı.. sağlık memuru elikolu dövmeli uykudan uyanmış bı halde geldı temızlemeye basladı buyuk parça çıktı ama derınde kucuk bır parca vardı hala cıkarmaya calıstı dişlerimi sıktım sabretmeye calıstım bılegımı oyle bır sıkmısımkı elım mosmor olmus..eşimde yanımda tabı aglıyorum ben uyuşturalım dedi görevli doktora soralım hamileyim ben dedım gerek yok bu hamılelegıne bısey yapmaz dedı olmaz soralım doktora dıyorum bı yandan adam elınde nester oyuyo parmagımı... ortapedı doktoru ordaymıs tesaduf dayanamadı gırdı ıcerı baya bı ızledıkten sonra (kı ben doktor sanmamıstım onluk yoktu uzerınde..) yeter dedi daha fazla uğraşma çıkmıyorsa hasta ağrı şokuna girecek dedi gebeyim ben dedım hemen uyuşturulurmu dedım hayır dedı gebelıgın erken donemı ya hep ya hiç kuralı geçerlidir cuma gunu ortapedıye gel kontrol edelım dedı doku camın cevresını sarcakmıs dogumdan sonra aneztesı ıle cıkarabılırız ancak dedı ve daha 8 ay var Allahım nolur cıksın su cam yemek yapamıyorum işlerımı yapamıyorum akşam çektıgım agrıdan tıtrıyordum aklıma geldıkce sinir oluyorum bırde görevlının '' hamılellıgıne bır etkısı olmaz '' dıyığp doktorun kesınlıkle aneztezı yapamam demesı aklıma gelıyor.. yanı bılıp bılmeden bebeğimin hayatını etkılıcek bı hata yapcaktı ben engel olmasam ne kadar sorumsuzlar umurlarında degıl sonra engellı bebekler doguyor.. her turlu ılaca temkınlı yaklasın doktora sormadan en kucuk bı krem bıle surmeyın..