Dün ameliyat oldum

Benimde uclar yukardaydi ama suan yavastan yavastan oturuyo (kas alti oldum bu arada) yani tamamen 1 seneyi buluyo seklinin oturmasi. Odemler 3 ay sonra geciyo diyolar yalan daha 1 ay once odem gectigini anladim
Merhaba siZde kas altı olmuşsunuz. Birşey danışmak istiyorum. 7. Aya giricem. 325 cc yuvarlak kas altı ameliyatım. Şöyle bir sorunum var sağ mememi sağ elimle, sol mememi sol elimle tutunce memem birleşmiyor kas katı oluyor. Kaslarımı serbest bıraktığımda ya da Ellerimi çapraz yaptığımda birleşiyor sadece. Kas altı olduğu için sanki mememi geride hissediyorum ve kas implantımı kontrol ediyor gibi geliyor. Sizde de böyle oldu mu? Kas zamanla rahatlıyor mu? Teşekkürler şimdiden

Oncelikle hayirli olsun muhtemelen kas yapiniz sert zorlaniyo olmaniz bu sebepledir ve o el ile birlestirme masajini 1. Seneye kadar ara ara tekrar edin. Benim elimle yapinca birlesiyor ama sutyenlede birlesmiyor ayrik hala o da gogus kafesi yapisiyla alakaliymis. O bolgedeki kasiniz sıkı ve sert yapidaysa rahatlamasi zaman alir her vucutta farkli mesela ben kuzenime dokundurdum oha ne kadar sert dedi halbuki yumusadigini hissediyodum kisiden kisiye farkli surecte ilerleniyo demekki

İçim rahatladı çok teşekkür ederim. Doktor zamanla kas rahatlar demişti. Ama ben yine de pazartesi randevu aldım bir başka doktorada görüneceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…