Dümdüz göğüslere 300 cc Taktırıp Memnun Olan Var mı?

300 cc’ bazıları nasıl küçük buluyor bilmiyorum, bana 300 cc takıldı doktora ameliyata girerken bile bana küçük takın dedim ama duydumu bilmiyorum taktığı silikon bana hala büyük gözüküyor tam 1 yıl oldu ama üstler şiş ve yukarda yapmacık duruyor, ben doktora makyaj bile yapmadığımı gösterişi çok sevmediğimi doğallığı tercih ettiğimi söylwmiştim ama pek dinlememiş gibime geliyor... gögsümün dekolte kısmından rahatsız olduğum için acaba liposaction yaptırıp ordaki yağları mı aldırsam diye düşünüyorum fikri olan var mı bu konuda ? Gerçi gögüs üzerinde ki yap tabakası mı bilmiyorum taş gibi sert neredeyse :KK43: yorumlarınız için bir adet foto ekliyorum, üzerimdeki sporcu atleti sıkmasına rağmen sanki hala büyük gibi
Çok seksi bence neyi takıosun ben kıskandım göğüslerini

çok güzel bir başlık sorusu, bunu belirteyim önce.

insanın beden orantısı, göğüs kafesinin büyüklüğü, göğüs arası kemiğinin kalınlığı, deri kalınlığı, kas yapısı vb. şeyler hem ameliyat yöntemini (kas altı-üstü, zar altı) hem protez biçimini (yuvarlak, damla) hem de kullanılacak cc . oranını belirler.
üst tarafı boş bir meme yapısı için mutlaka yuvarlak protez kullanılmalı ki meme üstü boş durmasın. ufuk bilkay bana yuvarlak kullanacağım dediğinde niye dedim, ben damla gibi dursun istiyorum dedim, o da dedi ki, üstlerin boş, damla kullanırsam damla gibi durmaz dedi. haklıydı.
ilk gittiğim doktor sana kesinlikle kas altı olur dedi. (gittiğiniz ilk doktora güvenmeyin hemen) ikinci doktor da kas altı dedi. (ikincisine de hemen güvenmeyin.) ufuk bey ise zar altı yaptı. beni aynaya döndürdüğünde sevinçten kanatlandım zaten. gereği yoksa kasınızı zaten kestirmeyin.
bırakın cc ye doktor karar versin. bütünüyle değil tabii. dedim ki doktoruma, ne olur, kaldırabileceği büyüklükte olsun. hani ilerde sarkma olmaması vs de önemli sonuçta. 295 cc yuvarlak natrelle inspira protez kullanıldı.
veeee şurayı ne olur dikkatle okuyun:
memesizlikten hayatımı erteledim ben. evliliği, çoluk çocuğa karışmayı... bunun üzüntüsü çok fena... :KK43:
ki bende PCO vardı. polikistik over sendromu. ilaçsız adetim asla düzenli olmazdı. ve ben ameliyattan birkaç gün sonra adet oldum ve o günden bu yana adetim düzenli oluyor. adet yaklaştığında artık bedenim gibi memelerim de dolgunlaşıyor, sütyen sıkıştırıyor memelerimi. inanılmaz güzel bir his. giyinirken memelerimi seyretmeden, onlara bakarken gülümsemeden geçemiyorum kendimden.
şu anda tek isteğim evlilik, çocuk sahibi olmak ve tatlı bebişimi emzirmek. dünyanın en muhteşem duygusu olduğuna adım gibi eminim.
neyse...

tekrarlayacağım şudur ki, doğru doktor, istediğiniz meme büyüklüğü ve ileriki zamanları düşünerek hareket etmek en önemli konulardır. şu kişiye şu kadar takılmış, ben de o büyüklükte istiyorum demek sizi büyük yanılgılara sürükler. inanın bana memesizlik insanın gözünü doyurmuyor. neye benziyor biliyor musunuz? çok açken çok şey sipariş edip, 'aaa ben doyacakmışım şu kadarla zaten'e benziyor durum. zaman zaman, acaba küçük mü dediğim oldu elbette. şimdi ise çok memnunum. 6 sene geçmiş....

kalın sağlıcakla ve mutlulukla....
Meme dokunuz varmıydı,şu an nasılsınız

benim ameliyat öncesi göğüslerim dümdüzdü ama meme uçlarım kabarıktı. hatta doktorum önce tüberöz meme sanmıştı ama neyse ki değilmiş :halay:neyse bana kas üstü 305cc damla takıldı, 2 yıl oldu(mayıs 2016'da yaptırmıştım). başlarda ben de hiç beğenmiyordum ve çok küçük buluyordum ama şuan gerçekten çok memnunum :KK54: silikonlar oturdukça güzelleşecek, zaten tam halini alması 1 yılı buluyor :110: doktorunuzun sözünden çıkmayın ve canınızı sıkmayın :cool:
Hala memnun musunuz damladan

Bana da 400cc kondu çok yanlarda duruyor boyutu orantılı olsa bile revizyon düşünüyorum çok ayrık ortadan kamyon geçer

Back
X