Dumansız Hava Sahası mı ? o da ne :)) Dalın Kızlar :))

Ulan görende sanıcak hiç sigara içmedii haaa..Senin içtiğinden zamanlardan elimde kayıtlarrr varrrr yayınlayımmmıı heee:jeyyar:

içmedim dimedim ki yavruuu...
ben doğru yolu buldum bıraktım..
sizde bırakcaksınız..
yazık yazık bebe için uğraşıp duruyoruz..
bir yandan ilaç iç olsun diye uğraş bir yandan vücudu zehirle.. lmaz: lmaz: lmaz:

tulincik hakli vallakaydirigubbakcemile5

balum sen psikolgsunya toplu terapi yap ve herkesi sigaradan kurtar şakkıdı

tulincik hakli vallakaydirigubbakcemile5

balum sen psikolgsunya toplu terapi yap ve herkesi sigaradan kurtar şakkıdı
:roflol:sanal alemde psılokum evet ayşemkaydirigubbakcemile3tamam terapi veririmde bana kim vericekkaydirigubbakcemile3

Tuliyn ben doktorumdan izin aldım hiçbişicik olmaz dedikaydirigubbakcemile3sırnaşık şeyValla bir yandan hormon ilacı bir yandan zehir :lepi:ikisi birleşince Atom bombasıııı delikafadulden

valla balum tam atom bombasisin:jeyyar:
sen terapiye basla senin doktorunda ben olurum nede olsa 1sene boyunca psikologa gittim azucuk tecrubem ar-tatlicadiarzu-

Al canım paketin hepsini all :jeyyar:yanındada çay getirdim:içelim:

Vayy canım sağolasın ya ama söyliim arkamdan yoğurdunu yiyen kaşığını yanında taşısın sinir oluyorum dersen çok kırılırım.:roflol:

Amma bak Allahı var çok incesin bidenem bu jestin altında kalamam çayları ben demleyeceğim.a.s.

Bardağını kapan yetsin gari:içelim:

valla balum tam atom bombasisin:jeyyar:
sen terapiye basla senin doktorunda ben olurum nede olsa 1sene boyunca psikologa gittim azucuk tecrubem ar-tatlicadiarzu-

O zaman ikimiz birleşelim sen psikolog bende 1 yıl psikyatrs tedavi gördüm birşelince tam delü dr oluruz:roflol:

:içelim: :içelim: :içelim: mersi şeker kaydirigubbakcemile5

:asigim:Vavvv semaverrr getirmişşşş sağolasınn teşekkür mersüü :asigim:
Bardağımı getirrrdimm annemin Kristal bardaklarından :1rolleyes::roflol: :roflol:

Kıslar ya dikkat ettiniz mi yasak başladı ama bazı cafeler sokak ortasına masa atmış araba parkedilen yerlere geçen dikkatimi çekti gülmekten öldüm ne zeki insanlarız biz.:roflol:

Kışın napacaklar bilmiyorum ama yaz için çözüm bulmuşlar.:lepi:

:asigim:Vavvv semaverrr getirmişşşş sağolasınn teşekkür mersüü :asigim:
Bardağımı getirrrdimm annemin Kristal bardaklarından :1rolleyes::roflol: :roflol:

oy bardağın çok güzelmiş kuşum :asigim:
ama bunda hemen soğuyor ben ince belli bardakta seviyom
:roflol:

kışında soba yakarlar dışarıya hiç şaşırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…