Dumansız Hava Sahası mı ? o da ne :)) Dalın Kızlar :))

Allahhhhhhhh duydumki cigara varmış
hemen yakam bi tane rapunzelim mersi canım
bitmişti benimki süper oldu bu :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
ohhhh be sabom hay allah razı olsun içirmiyolardı bize valla
köşelerde bucaklarda gizli gizli içmekten yorulmuştuk

karahisar03_s8.jpg

Allahhhhhhhh duydumki cigara varmış
hemen yakam bi tane rapunzelim mersi canım
bitmişti benimki süper oldu bu :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
ohhhh be sabom hay allah razı olsun içirmiyolardı bize valla
köşelerde bucaklarda gizli gizli içmekten yorulmuştuk

Hoşgeldin kuşum :lepi:
burda serbest
alkisalkisalkis
:nazar:

Ayşecim tülincim o resimler ne öyle ya
öldürdünüz beni gülmekten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ayşecim tülincim o resimler ne öyle ya
öldürdünüz beni gülmekten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iyilik melekleri olduk sizleri kurtarmak istiyoruz cigaradan ama ne yapsak olmuyo, amma cetin ceviz ciktiniz-tatlicadiarzu-

iyilik melekleri olduk sizleri kurtarmak istiyoruz cigaradan ama ne yapsak olmuyo, amma cetin ceviz ciktiniz-tatlicadiarzu-

canım benim sizi bu çabanızdan dolayı tebrik ediyomvereliniortak ve alkışlamak istiyom alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis bizi bizden daha çok düşünüyonuz valla Şeniz

ya lise cagindan beri çok merak etmisimdir ama hiç kullanmadim burdaki gencler ot(bi tur esrar) içiyo acayip guzel kokuyo sigarayla hiç alakasi yok, ama bigun denicem kocisi ikna edebilsem:1ninca:

size sigarayi birakin derken ben esrarkes oluyomusum
laelaelaelaelae

balo hadı gozun aydın oldu sonunda..hap var cıgara var..
hadı gelın arkadslarrrrdelikafaduldendelikafadulden

aysem ve tulını alemsınzı nerden hbuldunuz o resımlerıııı
:roflol::roflol::roflol:

canım benim sizi bu çabanızdan dolayı tebrik ediyomvereliniortak ve alkışlamak istiyom alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis bizi bizden daha çok düşünüyonuz valla Şeniz

esim basta olmak uzere cevremde sigara icen herkesi biakmak için ikna etmeye calisiyorum, herseyden once saglik canim
sizlerde arkadasim oldunuza gore sizin saglinizda benim için onemliŞeniz

X