Dumansız Hava Sahası mı ? o da ne :)) Dalın Kızlar :))

75763.gif
75763.gif
75763.gif

kopek1op9.jpg

narkotik lazım artık buraya..
iyice büyüttünüz işi... :mymeka: :mymeka: :mymeka:

Ulan görende sanıcak hiç sigara içmedii haaa..Senin içtiğinden zamanlardan elimde kayıtlarrr varrrr yayınlayımmmıı heee:jeyyar:

içmedim dimedim ki yavruuu...
ben doğru yolu buldum bıraktım..
sizde bırakcaksınız..
yazık yazık bebe için uğraşıp duruyoruz..
bir yandan ilaç iç olsun diye uğraş bir yandan vücudu zehirle.. :eek:lmaz: :eek:lmaz: :eek:lmaz:

tulincik hakli vallakaydirigubbakcemile5

balum sen psikolgsunya toplu terapi yap ve herkesi sigaradan kurtar şakkıdı

tulincik hakli vallakaydirigubbakcemile5

balum sen psikolgsunya toplu terapi yap ve herkesi sigaradan kurtar şakkıdı
:roflol:sanal alemde psılokum evet ayşemkaydirigubbakcemile3tamam terapi veririmde bana kim vericekkaydirigubbakcemile3
içmedim dimedim ki yavruuu...
ben doğru yolu buldum bıraktım..
sizde bırakcaksınız..
yazık yazık bebe için uğraşıp duruyoruz..
bir yandan ilaç iç olsun diye uğraş bir yandan vücudu zehirle.. :eek:lmaz: :eek:lmaz: :eek:lmaz:

Tuliyn ben doktorumdan izin aldım hiçbişicik olmaz dedikaydirigubbakcemile3sırnaşık şeyValla bir yandan hormon ilacı bir yandan zehir :lepi:ikisi birleşince Atom bombasıııı delikafadulden

valla balum tam atom bombasisin:jeyyar:
sen terapiye basla senin doktorunda ben olurum nede olsa 1sene boyunca psikologa gittim azucuk tecrubem ar-tatlicadiarzu-

Al canım paketin hepsini all :jeyyar:yanındada çay getirdim:içelim:

Vayy canım sağolasın ya ama söyliim arkamdan yoğurdunu yiyen kaşığını yanında taşısın sinir oluyorum dersen çok kırılırım.:roflol:

Amma bak Allahı var çok incesin bidenem bu jestin altında kalamam çayları ben demleyeceğim.a.s.

semaver

Bardağını kapan yetsin gari:içelim:

valla balum tam atom bombasisin:jeyyar:
sen terapiye basla senin doktorunda ben olurum nede olsa 1sene boyunca psikologa gittim azucuk tecrubem ar-tatlicadiarzu-

O zaman ikimiz birleşelim sen psikolog bende 1 yıl psikyatrs tedavi gördüm birşelince tam delü dr oluruz:roflol:

Vayy canım sağolasın ya ama söyliim arkamdan yoğurdunu yiyen kaşığını yanında taşısın sinir oluyorum dersen çok kırılırım.:roflol:

Amma bak Allahı var çok incesin bidenem bu jestin altında kalamam çayları ben demleyeceğim.a.s.

semaver

:içelim: :içelim: :içelim: mersi şeker kaydirigubbakcemile5

semaver

:asigim:Vavvv semaverrr getirmişşşş sağolasınn teşekkür mersüü :asigim:
Bardağımı getirrrdimm annemin Kristal bardaklarından :1rolleyes::roflol: :roflol:
CayBardagiB4.jpg

Kıslar ya dikkat ettiniz mi yasak başladı ama bazı cafeler sokak ortasına masa atmış araba parkedilen yerlere geçen dikkatimi çekti gülmekten öldüm ne zeki insanlarız biz.:roflol:

Kışın napacaklar bilmiyorum ama yaz için çözüm bulmuşlar.:lepi:

:asigim:Vavvv semaverrr getirmişşşş sağolasınn teşekkür mersüü :asigim:
Bardağımı getirrrdimm annemin Kristal bardaklarından :1rolleyes::roflol: :roflol:
CayBardagiB4.jpg

oy bardağın çok güzelmiş kuşum :asigim:
ama bunda hemen soğuyor ben ince belli bardakta seviyom
:roflol:

Kıslar ya dikkat ettiniz mi yasak başladı ama bazı cafeler sokak ortasına masa atmış araba parkedilen yerlere geçen dikkatimi çekti gülmekten öldüm ne zeki insanlarız biz.:roflol:

Kışın napacaklar bilmiyorum ama yaz için çözüm bulmuşlar.:lepi:

kışında soba yakarlar dışarıya hiç şaşırmam :nazar:

X