- 7 Mayıs 2007
- 5.329
- 5
- 40
narkotik lazım artık buraya..
iyice büyüttünüz işi... :mymeka: :mymeka: :mymeka:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
narkotik lazım artık buraya..
iyice büyüttünüz işi... :mymeka: :mymeka: :mymeka:
Ulan görende sanıcak hiç sigara içmedii haaa..Senin içtiğinden zamanlardan elimde kayıtlarrr varrrr yayınlayımmmıı heee:jeyyar:
vereliniortak kanıtlar ballonun pc de kayıtlı bizzat gendüm şahidim :1ninca:
Ulan görende sanıcak hiç sigara içmedii haaa..Senin içtiğinden zamanlardan elimde kayıtlarrr varrrr yayınlayımmmıı heee:jeyyar:
Al canım paketin hepsini all :jeyyar:yanındada çay getirdim:içelim:Beleş cigaranın da tadı başka he çaktırmadan yürütüyorum senin paketten fisfisfis
:roflol:sanal alemde psılokum evet ayşemkaydirigubbakcemile3tamam terapi veririmde bana kim vericekkaydirigubbakcemile3tulincik hakli vallakaydirigubbakcemile5
balum sen psikolgsunya toplu terapi yap ve herkesi sigaradan kurtar şakkıdı
içmedim dimedim ki yavruuu...
ben doğru yolu buldum bıraktım..
sizde bırakcaksınız..
yazık yazık bebe için uğraşıp duruyoruz..
bir yandan ilaç iç olsun diye uğraş bir yandan vücudu zehirle.. lmaz: lmaz: lmaz:
Al canım paketin hepsini all :jeyyar:yanındada çay getirdim:içelim:
Al canım paketin hepsini all :jeyyar:yanındada çay getirdim:içelim:
valla balum tam atom bombasisin:jeyyar:
sen terapiye basla senin doktorunda ben olurum nede olsa 1sene boyunca psikologa gittim azucuk tecrubem ar-tatlicadiarzu-
Vayy canım sağolasın ya ama söyliim arkamdan yoğurdunu yiyen kaşığını yanında taşısın sinir oluyorum dersen çok kırılırım.:roflol:
Amma bak Allahı var çok incesin bidenem bu jestin altında kalamam çayları ben demleyeceğim.a.s.
Bardağını kapan yetsin gari:içelim:
Vayy canım sağolasın ya ama söyliim arkamdan yoğurdunu yiyen kaşığını yanında taşısın sinir oluyorum dersen çok kırılırım.:roflol:
Amma bak Allahı var çok incesin bidenem bu jestin altında kalamam çayları ben demleyeceğim.a.s.
Bardağını kapan yetsin gari:içelim:
:içelim: :içelim: :içelim: mersi şeker kaydirigubbakcemile5
:asigim:Vavvv semaverrr getirmişşşş sağolasınn teşekkür mersüü :asigim:
Bardağımı getirrrdimm annemin Kristal bardaklarından :1rolleyes::roflol: :roflol:
:asigim:Vavvv semaverrr getirmişşşş sağolasınn teşekkür mersüü :asigim:
Bardağımı getirrrdimm annemin Kristal bardaklarından :1rolleyes::roflol: :roflol:
Kıslar ya dikkat ettiniz mi yasak başladı ama bazı cafeler sokak ortasına masa atmış araba parkedilen yerlere geçen dikkatimi çekti gülmekten öldüm ne zeki insanlarız biz.:roflol:
Kışın napacaklar bilmiyorum ama yaz için çözüm bulmuşlar.:lepi: