İyi ki bir şey olmamış geçmiş olsun
doğal gaz var mı? doğal gazlı şofbene geçin. doğal gaz yoksa tüplede kullanılabiliyor. şofbeni banyoya koydurmayın ama.
Sigortayı kapattıysan sorun olmaz inşallahTesekkurler hala bisey olurmu diye uyumuyorum bile
gazlı şofben tüplede kullanılabiliyor. ama maliyeti yüksek olur sanırım. elektrikli termosifon düşünebilirsiniz belki. iyi bir markanın güvenli bir modeli olabilir.Malesef dogalgaz yok
öncelikle geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız yapılabilecek acil şeyleri yapmışsınız yarın kontrol ve bakım yaptırdıktan sonra güvenle kullanırsınızArkadaslar az once yani sanirim bir saat kadar once dus almak suretiyle banyoyo gittim sofbenim var elektirikli actim
Tam bu sirada bi koku duydum bi baktim sohben sartelinden duman cikiyor hayatimda ilk defa boyle bisey yasadim ve hala korkudam bileklerimde. Hafif bi titreme var korkudan ana sarteli kapadim banyonun sofbenide kapali
Ama hala bi korku var
Netten arastirdim o kokuyu duymasaydim Allah korusun yangin cikabilirdi galiba
Yarin elektirikci cagircaz ama ben onu artik hayatta kullanamam
Napicam bilmiyorum
evet aynen ben bundan önceki evimde kullanmıştım termosifon en azından güvenli ama elektrik maliyeti biraz yüksek geliyor şohbene göre ama insan sağlığının yanında hiç bir şeygazlı şofben tüplede kullanılabiliyor. ama maliyeti yüksek olur sanırım. elektrikli termosifon düşünebilirsiniz belki. iyi bir markanın güvenli bir modeli olabilir.
Tesekkurler bu sohben daha yeniydi ama henuz 3 ay oldu alali ama korkudan asla ve asla kullanamam uykum kacti korkudan