duman

nayinomm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
53
31
Arkadaslar az once yani sanirim bir saat kadar once dus almak suretiyle banyoyo gittim sofbenim var elektirikli actim

Tam bu sirada bi koku duydum bi baktim sohben sartelinden duman cikiyor hayatimda ilk defa boyle bisey yasadim ve hala korkudam bileklerimde. Hafif bi titreme var korkudan ana sarteli kapadim banyonun sofbenide kapali

Ama hala bi korku var

Netten arastirdim o kokuyu duymasaydim Allah korusun yangin cikabilirdi galiba

Yarin elektirikci cagircaz ama ben onu artik hayatta kullanamam

Napicam bilmiyorum

Şansınız varmış, olabiliyorlar öyle benim de başıma gelmiş aklım çıkmıştı, doğru düzgün bir şey alınca bir daha olmadı merak etmeyin.

Elektrikli şofben kullanıyoruz bizde. Bi ara araştırayım dedim o kadar çok şey okudum ki 15 dk dan fazla duramıyorum duşta korkudan. Geçmiş olsun canim.

Tesekkurler bu sohben daha yeniydi ama henuz 3 ay oldu alali ama korkudan asla ve asla kullanamam uykum kacti korkudan

İyi ki bir şey olmamış geçmiş olsun

doğal gaz var mı? doğal gazlı şofbene geçin. doğal gaz yoksa tüplede kullanılabiliyor. şofbeni banyoya koydurmayın ama.

Sohbenin bağlı oldugu sartel de sorun olabilir sartel kaldırmamıştır elektrigi ev eski binaysa elektirik sarteli değişebilir sohbenden kaynaklı değildir 100 civarı masrafın olur

öncelikle geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız yapılabilecek acil şeyleri yapmışsınız yarın kontrol ve bakım yaptırdıktan sonra güvenle kullanırsınız

gazlı şofben tüplede kullanılabiliyor. ama maliyeti yüksek olur sanırım. elektrikli termosifon düşünebilirsiniz belki. iyi bir markanın güvenli bir modeli olabilir.
evet aynen ben bundan önceki evimde kullanmıştım termosifon en azından güvenli ama elektrik maliyeti biraz yüksek geliyor şohbene göre ama insan sağlığının yanında hiç bir şey

Büyük geçmiş olsun büyük bir ihtimal eski binaysa yada elektrik tesisatı tam usulune göre çekilmediyse hatlar kaldırmamıştır.Bütün tesisatınızı elden geçirttirmenizde fayda var akım düzenleyici engelleyici aparatlar var ustası size bu konuda yardımcı olur.

Elektrikle çalışan bir ısıtıcının banyoda olması beni çok ürkütüyor. Öğrenciyken kaç tane evi elektrikli termosifonu var diye tutmamıştım. Çok tehlikeli geliyor bana.

Tesekkurler bu sohben daha yeniydi ama henuz 3 ay oldu alali ama korkudan asla ve asla kullanamam uykum kacti korkudan

bende de öyle olmuştu elektrikçi birincisinde güzel bağlamamış galiba, ikincisinde de kutu gibi bir şey var banyonun dışına takılan adı neydi unuttum o kaldırmıyor dediler,onu değiştik ama şofben işi sakat ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…