• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dükkanımı kahvaltı salonu olarak düzenlemek istiyorum.Fikirleriniz nelerdir?

BANDI

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
13
0
86
43
İstanbul
arkadaslar, istanbulda bir sanayı sıtesinin içinde bir dukkanım var. oldugumuz sitede yemek yemek için sadece 1 yer var ve acıkcası oranın yemeklerı pek hos değil. ben dukkanımı kahvaltı salonu olarak degerlendırmeyı dusunuyırum. cok fazla mutfakta cesıt bılmıyorum ama genel ıtıbarıyle altından kalkabılırım dıye dusunuyorum. ne dersınız bu konu ıle ılgılı fıkırleınıze ıhtıyacım var

Son düzenleme:
arkadaslar, istanbulda bir sanayı sıtesinin içinde bir dukkanım var. oldugumuz sitede yemek yemek için sadece 1 yer var ve acıkcası oranın yemeklerı pek hos değil. ben dukkanımı kahvaltı salonu olarak degerlendırmeyı dusunuyırum. cok fazla mutfakta cesıt bılmıyorum ama genel ıtıbarıyle altından kalkabılırım dıye dusunuyorum. ne dersınız bu konu ıle ılgılı fıkırleınıze ıhtıyacım var

neden olmasın kadınlar güçlü ve kararlıdır emin ol sende ölesin üstesinden gelecgıne ınanıyorum :)

tesekkur ederım umarım olur. acıkcası bır an gelıyor acaba altından kalkabılırmıyım dıyorum bır an gelıyor neden olmasın:)
sizlerden bu konuda yardım ıstıyorum neler tavsiye edersınız mesela menu için?

alacağın eşyaları sıfır alma, ikinci el çok temiz eşya satanlar var,
her ne yapıyorsan temiz yap, uygun fiyat belirle ama zarar etme,
reklam yap, çok pahalı olmayan el ilanı bastır, menüyü ve fiyatları yaz, işyerlerine ofislere dağıt,
işinin başında dur, eleman çalıştırırsan dikkat et, iyiniyetini kötüye kullanabilirler ya da müşteriyi kaçırwbilirler,
bizim pidecimiz vardı, elemanlar ve bazı hatalar yüzünden kapattık.

açık büfe
yeşillik olsun etrafta imkan varsa bahçe ya da teras ferah olmalı bence ortam

Back