Dükkanıma buyrunnn :)

karamel delisi

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
299
52
318
46
Arkadaşlar giysilerin çoğu 1-2 defa giyilmiştir . 38-40-42 Bedenler vardır . Oğlumun kıyafetleride 12-15 yaş arası değişiyor .

Beden XL Tayt , spor için almıştım FİYAT 7 TL

14 - 15 Yaş Lacoste Kumaşı FİYAT 5 TL

11-12 yaş lcw tişört 5 TL

12-12 Yaş lcw tişört 5 TL

mavi gömlek s beden 36-38 bedene uyar penyeyi andıran tiril tiril kumaşı var dökümlü duruyor 5 tl

klip marka şifon gömlek serin tutuyor çok şık xl beden 42 ye rahat olur 5 tl

lcw marka L beden çizgili gömlek yaka ucunda spor dikişleri var klasik giyinenler için 5tl

lcw gömlek L beden lastikli model eniyor bel oturuyor 5 tl

lcw 40 beden kiremit rengi 5 tl

diadora marka eşofman takımı 174 beden yani m-l giyene olur orjinal beden eğitim için oğluma iki takım almıştım boya gidince ikiside elimde kaldı takımı 15

bunlarda üstleri kırmızı 164 -mavi 174 beden isteyene ölçü veririm

bu elbiseyide yanlış olmasın sanırım celbera isimli arkadaştan aldım bana bol geldi 42-44 bedenlere olur beğenerek almıştım renkleri canlı 5 tl de bu olsun 15 demişti sanırım bana

lcw 9-10 yaş koyu sarı turuncu gibi güzel yazlık bi renk 5 tl

lütfen pazarlık ve takas için ricada bulunmayın zaten 5tl yazdım yüksek değil umarım aradığınız bişeyler vardır renkleri canlı yepyeni kıyafetler inanın
birkaçta ayakkabı var onlarıda eklicem kızlar

40 numara yazıyor fakat 39 a olur dolgu topuk 10 tl

floor 39 numara oğlumun sünnetinde salonda giydim sadece 10 tl

37 numara lotto orjinal arabistandan eşim getirmişti kramponlar çok pahalı kızlar hele geçiş döneminde çok para vermeyin seneye giyemiyorlar nasılsa 10 tl

39 numara hafif platform füme rengi süet gibi dokusu var 10 tl

bunlar 38 gün ayakkabısı yapayım dedim ama daha ilk günde sıktı çok şık 10 tl

ayakkabılarda böle

keten krem etek 40 beden 5 tl

kot pantolon 32-34 5tl

lise için okul poları mağazan aldık dolaba astık şimdi çıkardım 15-16 yaş 50 60 kilo arası olur 5tl pazarlıkla 45 e aldım bu senenin başında

kahverengi kot trenckot m-l beden 38 e daha iyi olur 5 tl

canım hayırlı olsun satışın şimdidenç...spor ayakkabı yok mu sende....14 yaş için olan tişort turuncu mu pembe mi rengi...bir de lacivert eşofmanın paçası uzun olanın boyu kaç cm ye olur,oğlum 1. 70 fln..taytı beğendim,başka neler eklicen..klip şifonu da beğendim ama koltuk altından ölçebilir misin

Son düzenleyen: Moderatör:

sağol arkadaşım klip şifon gömlek koltuk altından ölçtüm 55 cm dar gelmez 70 kiloya kadar rahat olur

uzun eşofman altı belden paçaya kadar boyu 97 cm
14 yaş olan tişört turuncuya yakın koyusarı canım

spor ayakkabı senin içinmi oğlun içinse bi adidas vardı giyilmiş olduğundan koymadım

açılmamış kettle var simbo marka birde el boyaması ahşap tepsi iki adet şimdilik bu kadar

bol satışların olsun güzelim kız elbiseyi 5 tl den verdim ya sana ama arkadaşlar tavsiye ederim çok şık bir elbise gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

bol satışların olsun güzelim kız elbiseyi 5 tl den verdim ya sana ama arkadaşlar tavsiye ederim çok şık bir elbise gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

doğru cnm elbiseyi almıcaktım sadece çanta demiştim araya o da girdi çantaya 20 demiştin şimdi ona sap taktırıyorum etti 30 ama elbiseyi beğenmiştim büyük geldi

merhaba erkek çocuk eşofman kırmızı çizgili olan 164 cm ona talibim eşofman alt kaç cm ağdan aşağı ve şort var mı bu 164 cm için

bot ve gri ayakkabının topugu kaç cm acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…