- 29 Ağustos 2007
- 299
- 52
- 318
- 46
- Konu Sahibi karamel delisi
Arkadaşlar giysilerin çoğu 1-2 defa giyilmiştir . 38-40-42 Bedenler vardır . Oğlumun kıyafetleride 12-15 yaş arası değişiyor .
Beden XL Tayt , spor için almıştım FİYAT 7 TL
14 - 15 Yaş Lacoste Kumaşı FİYAT 5 TL
11-12 yaş lcw tişört 5 TL
12-12 Yaş lcw tişört 5 TL
mavi gömlek s beden 36-38 bedene uyar penyeyi andıran tiril tiril kumaşı var dökümlü duruyor 5 tl
klip marka şifon gömlek serin tutuyor çok şık xl beden 42 ye rahat olur 5 tl
lcw marka L beden çizgili gömlek yaka ucunda spor dikişleri var klasik giyinenler için 5tl
lcw gömlek L beden lastikli model eniyor bel oturuyor 5 tl
lcw 40 beden kiremit rengi 5 tl
diadora marka eşofman takımı 174 beden yani m-l giyene olur orjinal beden eğitim için oğluma iki takım almıştım boya gidince ikiside elimde kaldı takımı 15
bunlarda üstleri kırmızı 164 -mavi 174 beden isteyene ölçü veririm
bu elbiseyide yanlış olmasın sanırım celbera isimli arkadaştan aldım bana bol geldi 42-44 bedenlere olur beğenerek almıştım renkleri canlı 5 tl de bu olsun 15 demişti sanırım bana
lcw 9-10 yaş koyu sarı turuncu gibi güzel yazlık bi renk 5 tl
lütfen pazarlık ve takas için ricada bulunmayın zaten 5tl yazdım yüksek değil umarım aradığınız bişeyler vardır renkleri canlı yepyeni kıyafetler inanın
birkaçta ayakkabı var onlarıda eklicem kızlar
Beden XL Tayt , spor için almıştım FİYAT 7 TL
14 - 15 Yaş Lacoste Kumaşı FİYAT 5 TL
11-12 yaş lcw tişört 5 TL
12-12 Yaş lcw tişört 5 TL
mavi gömlek s beden 36-38 bedene uyar penyeyi andıran tiril tiril kumaşı var dökümlü duruyor 5 tl
klip marka şifon gömlek serin tutuyor çok şık xl beden 42 ye rahat olur 5 tl
lcw marka L beden çizgili gömlek yaka ucunda spor dikişleri var klasik giyinenler için 5tl
lcw gömlek L beden lastikli model eniyor bel oturuyor 5 tl
lcw 40 beden kiremit rengi 5 tl
diadora marka eşofman takımı 174 beden yani m-l giyene olur orjinal beden eğitim için oğluma iki takım almıştım boya gidince ikiside elimde kaldı takımı 15
bunlarda üstleri kırmızı 164 -mavi 174 beden isteyene ölçü veririm
bu elbiseyide yanlış olmasın sanırım celbera isimli arkadaştan aldım bana bol geldi 42-44 bedenlere olur beğenerek almıştım renkleri canlı 5 tl de bu olsun 15 demişti sanırım bana
lcw 9-10 yaş koyu sarı turuncu gibi güzel yazlık bi renk 5 tl
lütfen pazarlık ve takas için ricada bulunmayın zaten 5tl yazdım yüksek değil umarım aradığınız bişeyler vardır renkleri canlı yepyeni kıyafetler inanın
birkaçta ayakkabı var onlarıda eklicem kızlar