• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dükkandaki kız

Zamanmakinesi

Yorumcu baba😼taze anne👶
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
420
Puanlar
23
Alt katımızda dükkan var orda genç bir kız çalışıyor.Neyse bir defa aracın arkasındayım o beni görmedi 5 dakika boyunca eşime baktı araçta.Neyse her defasında bakıyor hem de çok fazla anlıyor insan.Bugün gene bakıyor film izler gibi.Yandaki amcada bakıyor arada galiba biraz dikkat çekiyoruz çünkü eşimle dönüşümlü oğluma bakıyoruz millet de diyor oo iyiler çalışkanlar tabi ne kadar zor olduğunu kimse bilmiyor.Neyse bugün oğlum eşimin kucağında bende arkadan geldim kadın bu defa güya oğluma gülüyor oynuyor oturduğu yerden ben de ya sabır dedim.Bilmiyorum sizce altında anlam aramalı mıyım ya da neler dönüyor.Rahatsız olduğumu nasıl belli edeyim.Ben tek olunca bakmıyor selam sabah yok zaten.Sizce meraktan mı yoksa altında anlam var mı?Sinir oldum gerçekten.

Bence biraz fazla anlam yüklüyor olabilirsin. İnsanlar bazen yakışıklı bulduğu için, meraktan ya da sadece etrafta olup biteni izlediği için bakabiliyor.

Sırf bakıyor diye altında kesin bir niyet veya ilgi olduğunu düşünmek için yeterli veri yok. Seni rahatsız eden şey bakışların kendisiyse bunu anlarım ama şu an anlattıklarından net bir anlam çıkarmak zor.

kim niye devamli size baksin ya
ben astigmatim mesela, oyle bakiyorum derin derin ama bir halt gordugumden degil. ilkgenclik yillarinda cok kez bakıştım diye cesaret edip bana açilan - hic tanimadigim insanlar olmustu 😅 ya da hala birileri küser bana "yolda gördü gözgöze geldik kafasini cevirdi" diye. oysa bos bos bakiyorum

Siz kocanızla tatilde kadınlara baktı diye kavga eden konu sahibi misiniz
Eski konulara bakmadım ama sanki nickinizden öyle hatırlıyorum
Yanlışsa kusura bakmayın lütfen
Doğru ise sizin bir güven probleminiz var sanırım
Ya da başka problemleriniz

Off bütün kadınlar da sizin kocanızı hazırda bekliyor sanki. Tabi kocanızın dünden hazır olduğuyla ilgili şüpheleriniz varsa, böyle her kadının gözü kocamda mı diye düşünür durursunuz.

Şahsen ben çocuğunu sevdiğim kadına da gülümserim, sabahım selamım da olur eşiyle de arama mesafe koyarım olması gereken bu (en azından benim için) bazı kadınlar bunun sınır olduğu bilincine sahip olmadığı için sizi kıskanç manyak olmakla suçlarlar.
Eğer yine yakalarsanız siz de gidin oturun karşısına ya da dükkandan bir şey alırken sürekli bakın o zaman rahatsız olduğunuzu anlayıp bakmaz 🙂

Alt katımızda dükkan var orda genç bir kız çalışıyor.Neyse bir defa aracın arkasındayım o beni görmedi 5 dakika boyunca eşime baktı araçta.Neyse her defasında bakıyor hem de çok fazla anlıyor insan.Bugün gene bakıyor film izler gibi.Yandaki amcada bakıyor arada galiba biraz dikkat çekiyoruz çünkü eşimle dönüşümlü oğluma bakıyoruz millet de diyor oo iyiler çalışkanlar tabi ne kadar zor olduğunu kimse bilmiyor.Neyse bugün oğlum eşimin kucağında bende arkadan geldim kadın bu defa güya oğluma gülüyor oynuyor oturduğu yerden ben de ya sabır dedim.Bilmiyorum sizce altında anlam aramalı mıyım ya da neler dönüyor.Rahatsız olduğumu nasıl belli edeyim.Ben tek olunca bakmıyor selam sabah yok zaten.Sizce meraktan mı yoksa altında anlam var mı?Sinir oldum gerçekten.
Muhtemelen eşinizle aralarında birşey var,kızı bırakın eşinizi yakın takibe alın size soğuk eşinize bu kadar sıcak davranıyorsa heleki çocuğunuzu sevip güle oynaya coşuyorsa adama sorarlar bu kız bu cesareti kimden buluyor diye,neden bu kadar samimiyet kuruyor ne ara oluştu bu samimiyet,ben komşunun yanına gidecemde güle oynaya çocuğunu sevecemde cilvelenecem bak söylerken bile aşırı tuhaf oldu,ya aramızda bu samimiyeti destekleyecek bir sebep vardır yada ağır manyağımdır zaten adamda imalı bir hareket yapar delimidir nedir gibi bir bakış atar ikinciye uzak dururum,sizin eş mesafeyi koymamış hatta mesafeyi rafa kaldırmış.

Muhtemelen eşinizle aralarında birşey var,kızı bırakın eşinizi yakın takibe alın size soğuk eşinize bu kadar sıcak davranıyorsa heleki çocuğunuzu sevip güle oynaya coşuyorsa adama sorarlar bu kız bu cesareti kimden buluyor diye,neden bu kadar samimiyet kuruyor ne ara oluştu bu samimiyet,ben komşunun yanına gidecemde güle oynaya çocuğunu sevecemde cilvelenecem bak söylerken bile aşırı tuhaf oldu,ya aramızda bu samimiyeti destekleyecek bir sebep vardır yada ağır manyağımdır zaten adamda imalı bir hareket yapar delimidir nedir gibi bir bakış atar ikinciye uzak dururum,sizin eş mesafeyi koymamış hatta mesafeyi rafa kaldırmış.
Komuşmuyor uzaktan.Eşimin peşinde diye düşünmedim hatta ne alaka dedim işi gücü yok buna mı bakacak dedim.Ama her defasında görüyorum yoksa 10 yıl düşünsem aklıma gelmez valla bir insan açık açık o kadar bakar mı dakikalarca belki de meraktan illa kötü anlam değil yani

Off bütün kadınlar da sizin kocanızı hazırda bekliyor sanki. Tabi kocanızın dünden hazır olduğuyla ilgili şüpheleriniz varsa, böyle her kadının gözü kocamda mı diye düşünür durursunuz.
Valla kim ne yapsın diyorum aksine aklıma da gelmez kıskanmam öyle çok vav değil ki ama kadın çok fazla yapıyor 3 5 umursamadım telefona bakıyor ya görür görmez indirip izliyor 😅

kocanı kafese kapat çalmasınlar
eski konularını bilmesem inanacağım
Ya ne alakası var hiç de öyle değilim kadın aşırı yapıyor belki de çok meraklı hatta ben araç kullanmayı öğreniyorum pür dikkat bakıyor stres yapıyorum tanımadığın birini selam sabah yok o kadar izlenmez iyi niyet olsa dahi film çevirmiyoruz her gün aynı

Ya ne alakası var hiç de öyle değilim kadın aşırı yapıyor belki de çok meraklı hatta ben araç kullanmayı öğreniyorum pür dikkat bakıyor stres yapıyorum tanımadığın birini selam sabah yok o kadar izlenmez iyi niyet olsa dahi film çevirmiyoruz her gün aynı
Kocanızı elinizden almaz kimsr kocanız izin vermediği sürece ama dik dik ya da bomboş bakan insanlardan nefret ederim.

Göz teması kuracak şekilde uzun uzun bakıp ama konuşmayıp bakanlar çileden çıkarıyor beni aile bireylerim dahil, anneme ne oldu ne bakıyorsun diyorum sen benim çocuğum değil misin aylardır görmedim neden bakmayayım diyor 😄

Bakıyorsan konuş, konuşmayacaksan bakma değil mi? Bana da tanıdıklar mesaj yazıyor beni görmüyorsun insanlara bak biraz diye ama asla!

Valla kim ne yapsın diyorum aksine aklıma da gelmez kıskanmam öyle çok vav değil ki ama kadın çok fazla yapıyor 3 5 umursamadım telefona bakıyor ya görür görmez indirip izliyor 😅
Siz tatilde mayolu insanlarla aynı asansöre binmek istiyor diye kocanizdan şüphe eden üye değil misiniz?
Normal bakış açısına sahip olduğunuzu varsayarak yorum yaparsam da kimse kendine sürekli dik dik bakan yabancı bir insandan hoşlanmaz. Rahatsız olur. Eşiniz de rahatsız olacak bir durum fark ederse tepkisini belli edecektir. Sizin velisi gibi hamle yapmanız komik ve yersiz olur.

Baksa ne olacak? Eşiniz bakmıyorsa sorun yoktur. Eğer eşiniz de bakıyorsa, kadına değil eşinize kurulun.

Kocama biri isterse 15 dk diksin gözünü baksın kocamın bakmayacağını bildiğim için sallamam. Güveniyorum çünkü. Kocanızdan eminseniz siz de takmayın bence.

baksın boşver de eşime söylerim rahatsız oldum diye o da selamı sabahı keser biter gider bence

Back
X