- 20 Ekim 2009
- 4.433
- 4.958
- 723
- Konu Sahibi erdemilk72
-
merhabalar benim eşarp ve çanta üzerine dkkanım var istanbul zeytinburnunda acilen dükkanımı devretmem lazım zor durumdayım dükkan kirası 300 tl günlk ciro 150 200 arası hafta sonu daha fazla çok karlı bir yer ama benim acil şehr değişikliği yapmam lazım ltfen yardım edermisinz
izmir de kendime ait kırtasiyemi devrediyorum. ilgilenenler mesaj atabilir. bir bayan için gerçekten çok uygun bir iştir, dükkanım çok şirin ve merkezi bir yerde.
Arkadaşlar fikirleriniz bana yardımcı olur diye düşündüm.Kendime ait biryer açmak istiyorum kızımda okula başladığında.çocuklarımın okuluyla aynı ilçede açmak istiyorum.eşim destek oluyor herzaman.akarı kokarı olmayan,para kazanabileceğim sermaye bakımındanda çok fazla riske girmeyeceğim bir işyeri açmak istiyorum.bir beldede oturuyoruz.oğlumu bahsettiğim ilçeye hergün okul çıkışı almaya gidiyorum.15 km.falan yol yapıyorum birde dönüşte.kızımda okula başladığında vaktimi değerlendirmek istiyorum artık.gencim atıl durumda olmak istemiyorum.tabi eşeğini sağlam kazığa bağlamayı sevenlerdenim.10 kere düşünüp 1 kere yapmayı tercih ediyorum.her türlü önerilerinize açığım.paylaşabilirsiniz burada.bana uymazsa uyan başka arkadaşlar olur zaman içerisinde..
arkadaşlar ufakta olsa bir yer açmak cesaret işi. evet bende istiyorum ama hiçkimse kimseye yardımcı olmuyor. soruyorum girdiğim mağzalara dükkanlara malları nereden alıyorsunuz diye cevap yok
...hemen laf değiştiriyorlar.yada yaptıkları işi kazancı yok çok yorucu gibi kötülüyolar. yokmu aranızda butik işleten bana yardımcı olabilecek ben üsküdar fıstıkağacında bir yer düşünüyorum mahhalle arası ufak bir dükkan. ordan burdan duyduğuma göre merter ve zeytinburnu tarafı dediler ama belli bir yer tarifi yok buraları bilen tanıdığı olan ltf bi yardımcı olsun msj larınızı beklicem teşekkür ederim.
sermaye olsa, şehrin en işlek yerinde ne dükkanlar açılır ama insanlar 2 kuruş biriktiriyor onu da batırırsa diye korkuyor.
Kızlar sizce iç çamaşırcılar pek iş yapıyormudur ? :44:
özellikle cvplamak istedim bunu tecrübeyle sabit çünkü.. bayanlar iç çamaşırına inanılmaz düşkün.. ve kendilerini iyi hissetmek için yapabilecekleri en ucuz alışveriş iç çamaşırı oluyor..eee böyle oluncada iş yapıyor.. eski çalıştığım firma iç giyim üreticisiydi.. bulunduğu ilçede ki bahsettiğim ilçe kırsal bi bölge fabrika satış mağazası açtı.. çokta güzel iş yaptı.. üstelik dediğim gibi kırsal ve gelir düzeyi düşük biyerdi ama içgiyim olunca özellikle hanımlardan çok ilgi gördü..markalı markasız her türlü ürün konulabilir yeterki mağazaya giren herkes kendi bütçesine uygun bişey bulabilsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?