- Konu Sahibi erdemilk72
-
Hıh hayallerimin başlığını bulmuşumda haberim yok3 kur pastacılık eğitimlerine katıldım, değişik pastaların muffinlerin organik sandviçlerin tamamen organik ürünlerle yapılacağı butik pastahane-cafe planım var benimde allahım kısmet ederse 1 sene içerisinde hayata geçirmek istediğim...Kendim biriktiriyorum birşeyler, annem yardım edecek inşallah. Korkunç fikirler var oraya dair kafamda, dekorasyonda ve tüm ayrıntılarda belli, semt olarakta caddebostan şaşkınbakkal taraflarını düşünüyorum bakalım kısmet
bana yardımcı olacak arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum. gündelik giyim toptan satış yerleri nerelerdir nereden bulabilirim
benim de kafamda çocuk giyim var hep. merter i pek bilmem. ama zeytinburnun da gidip gezmelisin bence. sokak adını bilmiyorum ama tramwayın oralarda toptan satış yapan birsürü dükkan var. oralarla gidip ilk ağazdan kendin konuş derim. kaça alırsın kaça satarsın. bide çanta fln düşünürsende eminönünden alıyomuşlar çantayı da. o da çok giden bi şey. yine zeytinburnunda çiçek tekstil var. çocuk giyim. ne zaman gitsem tıklım tıklım. ürünleri de güzel. ihraç ürünlerinden. bunlar da toptan stış yapıyorlar. benim aklımda hep burası var.
Hıh hayallerimin başlığını bulmuşumda haberim yok3 kur pastacılık eğitimlerine katıldım, değişik pastaların muffinlerin organik sandviçlerin tamamen organik ürünlerle yapılacağı butik pastahane-cafe planım var benimde allahım kısmet ederse 1 sene içerisinde hayata geçirmek istediğim...Kendim biriktiriyorum birşeyler, annem yardım edecek inşallah. Korkunç fikirler var oraya dair kafamda, dekorasyonda ve tüm ayrıntılarda belli, semt olarakta caddebostan şaşkınbakkal taraflarını düşünüyorum bakalım kısmet
ya iflas edersem.yaptığım iş tutmazsa.aynı mahallede 2. dükkanım olacak eğer dükkan ı açarsam.REZİL olmakta var şaşırdım kaldım.5 6 milyar para var .bu parayla ufak butik açılırmı ne dersiniz
ben de soru yağmuruna tutacağım kişiyi buldum:)
benim de bu tarz hayallarim var. bu konuda eğitim almak istiyorum öncelikle. sen nereye gittin bunun için? ücretleri ne kadardı? tavsiye eder misin gittiğin yeri?
peki küçük de olsa bi yer açıp işletebilmek için ne kadar paraya ihtiyaç var ortalama? araştırmışsındır mutlaka.( orta üst düzey gelir grubuna hitap eden semtlerden bahsediyorum daha çok.)
cevaplarsan çok sevinirim
merhaba arkadşım yazmadan geçmiyim dedim... bizm de bir tanıdık dükkan açmak istiyordu köfteci fln düşünüyodu sonra annem dedi iç çamaşırı dükkanı aç.. hem içinde kadın satıcı olunca daha güzl oluyor ve yerinde merkezi bir yerdeyse... şuan işleri büyüttüler 1 yılda ev aldılar 2. dükkanı açıyorlar... atarı yok kokarı yok.. çoraptı mayoydu iç çamaşırı gecelik derken.. oohhh! her kadın muhakkak öyle yada böyle kocasına vs güzl görünmek ister.. abuk sabuk gecelikler satıyor kadınlar geliyo... 100 tl mi alıyorm diyerekten.. ee tabi kocaları da sermayeyi sağlıyordur kimse neden aldn bu geceliği bu iç çamaşırını demez karısına sanrm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?