- 21 Mayıs 2011
- 178
- 32
-
- Konu Sahibi erdemilk72
canım orasını bilmiyorum ama öğreciler çalışan kadınlar bekar erkekler hepsi tutar bu işi ama en tuhaf olanda malatya da en çok evhanımları yaptırıyormuş.
Ev hanımları mı ahah inanamıyorum, tembel avrat reyonundan sonra tembel avrat ütücüsü gibi birşey olsa gerek :)
napsınlar kadınlar her işe koşturmaktann bıktılar haftada 10 parça ütün çıksa 10 lira hem bu işi becerebilen var beceremeyen var çoğu kadında sevmez zaten ütü yapmayı.bu arada mynette yorumlarda erkekler bu kadınlar için çok kötü şeyler yazmış onlara kalsa kadın evde ütü de yapmayacakta ne yapacak sanki iş bitiyo ev işleri çok kolay :84::84:
Ben de kitapçı açmayı düşünüyorum aslında, 2. el kitapların da olduğu bir mekan.
İçinde ufak tefek yiyecek içecek de barındıran bir kütüphane gibi biryer.
Kitabı satın almasın gelen, oturup çayını kahvesini yudumlarken okusun, bıraksın, ertesi hafta yine gelsin kaldığı yerden devam etsin. :)
Fantastik bir fikir belki de, okuma alışkanlığından bu kadar yoksun bir milletken özellikle...
Küçük ilçe ve semtlerde tuhafiyeler çok tutuluyor.Açıkcası benim nişanlımın oturduğu yerde mesela hiç yok,birşey lazım olsa merkeze inmek zorundalar. Böyle küçük yerdeysen tuhafiye, iç giyim yerleride tutulur diye düşünüyorum.
slm bi öneri de bende aslında alıntı dün mynet te bi haber okudum ve çok hoşuma gitti aslında.malatyada bi kişi ütü işleri dükkanı açmış yani evlerden ütülenecek şeyleri alıyorsun bir parçayı 1liraya ütülüyorsun acaipte rağbet varmış çalışanlar falan çok tutmuşlar hem masrafı da yokkk
Hayalimdeki İş - Türkiye`nin ilk Mesleki Rehberlik Ajansı
böyle bir site buldum, fikir verebilir, alan eğitimleri de varmış...
çiçekçi dükkanınıda düşündüm ve araştırdım ama o işte sanki göründüğü kadar kolay değil gibi.çiçekler canlı ve bakımı çok zor.zafiyat çok verilir gibime geliyor iş bilinmezse.her işte öyle gerçi ama bu işte çıraklıktan gelmek lazım sanki.
cahilliğimi affet nedir bu bonny food bayiliği.
cevap gelmeyince kendim araştırdım:))bu işi yapabilir miyim bilmemde böyle bir hediyenin gelmesini isterdim
o iş çok iyi aslında yani bonnyfood.. ama bayiliği ucuz değil, 150.000 tl civarında diye biliyorum.. fakat işi alabilirsen iş kolay, oldukça da kazançlı tek eksikleri ürünlerinin bazıları çok lezzetsiz belki de benm damak zevkime uymamışta olabilir tabi.. bende düşünmüştüm sonra sigortaya yöneldim..
büyük şehirlerde çok rağbet görüyordur sanırımbuiş.bayilik demişken polarisin bayiliğinede sıcak bakıyoruz eşimle biraz.şartları nedir ne değildir bilemiyorum tabi şuan.
o kadar çok para verebilecek olsak ben de d&r tarzı bir yer düşünüyorum veya starbucks... aaah ahhh!
şimdi aklıma geldi tv de izledim geçenlerde yurtdışında bir türk çok küçük ama çok sempatik bir kahve dükkanı açmış... kahvenin tüm çeşitlerini hazırlıyor ve isteyenlere değişik ülkelerden gelen kahvelerden satıyor... illaki starbuckslara gerek yok aslında... küçük bir dükkan 5-6 masa ,yazın kapının önünde masa yerin olursa süper...
selam.bebek ve çocuk giyimi üzerine yoğunlaştım buara.geçen hafta fuara dittim geldim Bursaya bunun için.iyice aklıma yatmaya başlamıştıki bu iş döndükten sonra açacağım yerde bücürük mağazasının açılacağını öğrendim.biraz keyfim kaçtı.beklemedeyim şuan.bücürük bir açılsın onların durumuna göre harekete geçmeyi düşünüyorum.bayan butik olabilir buda olmazsa.acele etmek istemiyorum.bu iki iş konusunda fikri ve bilgisi olanlar lütfen benimle paylaşın..
cnm aslnda ne varsa kadınlarda var.. kadının içinde olduğu işler her zamn çok kazanıyorya pahalı ve marka ürün satcksın yada ucuz ortalama mallar.. markasız mallara çok para veren kadın yok genelde.. ya giyim mağzası ya iç çamaşı mağzası güzl olblr. dediğim gibi bizim tanıdığın iç çamaşırı mağzası aldı başını gidiyo.